Kao i svi clanovi politickih stranaka, vjeruje samo sudu svoje partije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikad vise 1863!
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
pomiješa si ti tu nešto žestoko. jedini koji nameću stavove ste vi, tj ekipa zvanični BG preko svojih izaslanika i DF ođe. dakle, HN jedini srpski grad sa izlazom na more, Boka stara srpska zemlja, Podgorica bila srpski grad za vrijeme Turaka i tome slično. od A do Š prepisana matrica koju je počeo SANU i onaj tvoj ratni zločinac Milošević, nastavio Vojo neiformisani a sad najjače ikad gura SNS.
DF je najgori šljajm koji je moga zadesit ovu državu nakon pada DPSa. ka što smo za vrijeme rata imali izdajnike koji su svi srećni trčali kod njemaca i četnika da izdaju svoj narod tako sad imamo DF. u krvi im je da su četnički izdajnici tako da ovo trčanje u BG da lamentiraju i da ponižavaju državu ne čudi. DF iz Srbije tačnije od SNS (jer Srbija je nažalost osuđena da je vode ti zločinci) donosi pare samo za sebe. pa tako Emilo i Momo ne znaju koliko stanova imaju više. al to su tvoji drugovi sve i vrlo dobro znaš kako stoje stvari. jes masni četnik donosi pare za dobro CG
davno je taj razlog bio, pa sjećaš li se kako su forumaši posle izbora pisali
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...acanje-prevoza
Ovi ne staju. Vide raspad sistema u državi i davaj samo davaj.
U poslednjih pet godina dodijeljeno preko 10.000 diploma Luča, vrijeme je za preispitivanje fiktivne produkcije “odlikaša”
https://m.cdm.me/drustvo/vrijeme-je-...-diploma-luca/
A IQ85 i PISA testovi su u skladu sa tim.
Sent आत्मनः
γνῶθι σαὐτόν
U moje pero prije 20-25 godina su se od 5 ili 6. razreda poklanjale petice da se 'ne pokvari Luca'.
A kamoli danas sto se radi... Mozemo dupe Lucom da obrisemo i svim mogucim diplomama, to vazi za 80% ljudi do 25 godina koji steknu neku diplomu i rade za 500-600e.
Eto koliko im je vrijedna ta diploma i 'znanje' kad nemas makar 1500+ eura platu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sta je Novovic rekao, a sta ce moci da dokaze su dva svemira, a ne sto drugo.
Krstovici su mu propali, za Lazovica se sve cesce prica da SKY prepiske nece biti dovoljne( plus sto Dritan rece a slazem se, da nije Libertas objavio ne bi ni toga bilo), za Medenicu i Jovanica se vec drugi put odlaze, one stecajne upravnike niko ni ne pominje kao da ih nema, ima Rada i svoju karijeru sad bazira na uspjehu te optuznice, koja je na osnovu onoga sto je izaslo u novinama u najmanju ruku klimava.
Za TopHill je Katnic rekao da nema dokaza, a on se nije ni potrudio da provjeri iako postoji brdo dokaza koja su se i po novinama potezala. Dokumenti, ugovori, palcanja.....sad je zastarjelo iako je mogao da pokrene slucaj a nije.
Zato rekoh, da ne bude ko sa poljoprivrednikom, dje je pominjao 250 miliona svaki dan dje je na kraju zavrseno sa Gugijem i dvojicom marovica, a sve se svelo na placanje stanovima dje ni hodnici ulaza nisu bili gotovi, a kvadrat se racunao 5000.
Nego....brzo ce se vidjeti. Da ne bude da ga smjenjuju zbog Rada......mada ocekujem tu pricu
sky nije prihvacen kao osnov za pritvor, a ne za sud.
nothing comes from violence and nothing ever could
DPS i Medenicino pravosudje ponovo jase.
Ne nije sprdnja, ovo je stav Upravnog suda
Sad cekam cuvare Ustava iz DPS i SDP kao i na forumu da raspale.....U odnosu na konkretan slučaj, sud je mišljenja da član 121 stav 2 Ustava Crne Gore, samo okvirno normira prestanak sudijske funkcije,
Po sad kad god neko pomene ovdje krsenje ustava.....imace odgovor....jbga to samo okvirno
Last edited by Hell Raiser; 13-01-23 at 18:18.
Imadoh šta pročitat u povratku, koja količina nebuloza i licemjerstva, aparat uša u crveno
E, i da odma poručim ovim smradovima što su išli na raport, po...am im se i u stranku, i u njih i u Vučića i u SNS
Kako si uspio lagano da lobuješ i eskiviraš onaj dio dje se pominje i Djeljošaj i dio dje isto on ide na raport u Tiranu ka' gradonačelnik opštine u CG, dje su isto sjevale albanske zastave.
A i ono su komšije Albanci bez teritorijalnih pretenzija na CG, how yes no.
Sjećam se kad ste i tada ovako grinjali...NOT
Zato kad se ode na proslavu Oluje, ne može se slovo od vas pročitat.
Sjećam se i kad se hercules ovako raspisa' i pjenio kad se išlo na proslavu Oluje i slale čestitke Kosovu, nego se zagubili ti postovi po arhivi.
Nisam bio u mogućnosti oko Nove da pratim, vraćam se sad i čitam unazad, kad vidim Hercules ispisa' eseje i osudjiva vatromete za Novu, daleko se kazalo da ko pomisli da samo na Božić smeta
Šta bi braćala, ne poštujemo Dejtonski sporazum?
Kako to, a inostrani partneri, a medjunarodne institucije?
Ccc...
Snila baba što joj milo...![]()
Last edited by technus; 13-01-23 at 19:21.
Forever young, i want to be forever young
Lijep povratak
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Odakle si se to vratio, iz Beograda jel![]()
Ja nisam pjenio i mani se takvih konstatacija. Koliko znam Oluja je zvanicni praznik drzave Hrvatske ne i Slavonije. Republika Srpska je entitet jedne drzave. Otprilike kao da Dacic dodje na proslavu Republike Zabjelo.
Svakako si masio poentu, jer se pisalo o blamiranju drzave i narusavanju odnosa.
Nisam osudjivao vatromete vec samo naveo drzavu dje je zabranjeno kad je forumas pitao.
Nego bice da te euforija ponijela zbog povratka pa si malo masio.
A citao si citao, sa drugog nicka dok se nisi otkrio.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da, da, tamo dje se spuštalo 80% Cetinja i dje bježi većina patriJota kad im se Spuž nasmije.
Dakle, došao si do zaključka da je entitet isto što i pokrajina neke države?
Republika Zabjelo?
Moderator?
Mislio sam da ti možeš bolje.
Narušavanje odnosa, narušiše li se odnosi kad se priznalo Kosovo, nešto se i tada baš potresoste i raspisate ovako, po tomovima.
Simptomatično kako ovjek te osude i navodi država se dese kad treba da se osudi jedna strana lol.
Da, čita' sa drugog nicka, koji je banovan prije Nove čini mi se, možda i griješim.
premoćan lik, taman je vojvoda izgubio svake izbore od kad se ovaj blavor uključio u politički život CG, vidi se taj neiskorišćeni potencijal.
Last edited by technus; 13-01-23 at 21:56.
Forever young, i want to be forever young
Brzo ce izbori,chim Drickey ovako forsira CG i himnu a ne svoje uvazavanje...
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...a-gora-5156018
...
Mala ispravka samo, nisu Novoviću Krstovići propali jer nije SDT vodio predmet, nego VDT i tužiteljka Tanja Božović.
Nije da ti ostatak posta ne stoji, naprotiv dijelim mišljenje da ako ne bude neki čvrstih i konkretnih dokaza, propadoše slučajevi.
Za SKY nisam siguran koliko će biti prihvatljiv. Puno tekstova ide po novinama od strane advokata sa praksom iz Francuske, Italije i sl gdje ga ne priznaju kao dokazni materijal.
Mogu bolje naravno, nego nema potrebe dovoljno je i ovo.
Ja ne dođoh do tog zaključka, a ti možda jesi - tvoja stvar.
Da jedan od entiteta, po Dejtonskm sporazumu iz 1995.
Opet Kosovo i priznavanje. Nađi đe sam napisao da podržavam priznavanje Kosova pa ga onda umetni u priču.
Inače ovoliko šamara administraciji Dritana Abazovića zbog posjete je vjerovatno orkestrirana paljba zavidnih zapadnjaka koji oće da unište integritet Crne Gore, sa posebnim naglaskom na Srbe iz Crne Gore.
Da si čitao i nisi baš, nego i pisao, kad si ispunio kvotu postova na fudbal.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks