Putin predložio primirje dok traju praznici ali je ovo ***** satanističko odbilo ...
Odslušah govor Zelenskog,i odslušah govor Putina u obraćanju svom narodu za NG.
Mislim da je jasno koliko su govori predsjednika bitni u ovakvim situacijama,i moram priznati Zelenski zaista ima nevjerovatnu moć govorništva.
A Putin..
Recimo nek to bude u dvije rečenice.
Predsjednik Ukrajine : I'm here. We are here. You are here. Everyone is here. We are all Ukraine.
A onih deset minuta koje natjerah sebe da odslušam predsjednika RF-a okruženog facama koje kao da su krenule na streljanje (mislim suđenje ratnim zločincima)..možda ovako.
Ja sam u bunkeru.Vi ste u klanici.Svi su s*ebani osim mojih drugara u RT.Jer,to je Rusija na moj način a i navikli ste.
Vaš Vova.
Putin predložio primirje dok traju praznici ali je ovo ***** satanističko odbilo ...
deuscroix
Nema primirja dok poslednji okupator ne napušti ukrajinsku teritoriju.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ma nemoj.Predložio primirje pod uslovima da ovo što mu izmiče iz drhtavih staračkih ručica ostane njegovo, da ga ovaj narod kome se očajno obratio za NG ne bi skinuo sa trona.Čak je izbrisao Herson iz govora, boktemazo kako on lako priznaje poraze ko bi rekao.Ali, drži se, drži se..još se drži mačka mala.
A za NG je pokazao koliko brine o praznicima, još samo s leđa da im dođu kako znaju razoružanim,pa da.To je ta taktika kukavička.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Last edited by Bluemoon; 05-01-23 at 17:18.
Zato što on drži prst na dugme da digne i tebe i mene u nuklearnu prašinu, ili je sve to teorija zavjere, ha NSX? Naravno da slušam i idiote od kojih zavisi dosta toga.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Last edited by Bluemoon; 05-01-23 at 19:37.
Da im se kaže, ispoštovali bi dogovor kako znaju i umiju pa ne znam koje da su vjere i ideologije.
Pravoslavlje? Buahaha. Sve sami ruski agenti.To ko se loži na te fore, mene više zanimaju njihovi kgb fajlovi.Fajlove na sto drugovi i drugarice a ne bajkice za malu djecu.To cmizdrenje oko religijskih osjećanja a ovamo se djeca i žene ubijaju to naivnim budalama koje su pri tom vrh bezobrazluka i licemjerja u tom smislu dostigle.Umjesto da si pročitao što je BAR napisao za ova dva lika ti naravno nastavljaš, pa u to ime ono.
U fudbalu se to zove šesnaesterac.
(hvala što mi loptu nabaci bajdvej.PleŽR iz majn).
Last edited by Bluemoon; 05-01-23 at 21:33.
E što volim ove analogije sa fudbalom,posebno kad dođu od nekog ko me osuđivao baš zbog toga
Go for it.
Mi.ro's on fire
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Što ćeš zbog tebe sam (možda) morala matematički da obradim fudbal a vidim da se muški lože na to i da im je to slaba tačka.U svakom slučaju geometrijski ovo jes bio šesnaesterac i samo čekam dokaz od Laika da Kiril nije kgbovac.
Moj savjet je da u tom suđenju ne budeš advokat, jer 100% gotov slučaj.
A kakve su to mačke, to nema gdje nije postavilo po svijetu svoju bazu da rovari ko oni rovci.KGB-ovci mačke male...
Last edited by Bluemoon; 05-01-23 at 23:00.
Mislim da se Vova sjetio one pričice iz ww1 kad su se vojnici u rovovima, malo da daju predah našli na božićno veče.Ali, nije dobro to pročitao jer su se vojnici a ne zapovjednici dogovorili sa obje strane za katolički božić.
Vojnici a ne zapovjednici koji slave po koktelima za NG dok su ovi u rovovima.
Najs traj.
Predsjednika RF-a nikad nisam nazvala botoksirani, niti ću. Njega to nimalo ne pogađa ali ovo Vova kako ga zove ruska opozicija mislim da ga baš boli.
U djetinjstvo ga vraća, u krilo njegove majke i kad je mogao biti pored nje u svom tom mučnom djetinjstvu Marije Ivanovne.Negdje se pominje da on ima i jevrejske korijene no nebitno to vazda ljudi koriste a ne znači ništa.
Ali, majka znači dosta.
Putin je imao jezivo djetinjstvo u suštini.
Nego, ovaj Strelkov idiot teški je predstavnik onoga što je držao uz sebe.Već neko vrijeme pratim koliko mu kontrira.A sad mu prijeti i Hagom, a on prvi treba tamo da završi.
To je teško smeće od čovjeka, i na kraju kad bude letio sa prozora što da se čini.
IT inženjeri će svakako skapirati ovo.
U prevodu ovi likovi su mi gori od Putina jer su gnjide.
Last edited by Bluemoon; 06-01-23 at 14:42.
Aoooo, a taman sam pomislio neces ova 2 dana. Reko' imat' ces obzira.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaš da neću.Imat obzira.
A danas me baš pukla inspiracija.Nemaju ni tamo obzira, što bi onda ja.
No dobro, evo nek Strelkov bude za ispis.
Za danas.
Украјинци модификовали Букове да испаљују Си Спаров противаздушне ракете.
Тиме ће се ријешити проблем недостатка ракета за ове системе.
https://twitter.com/bayraktar_1love/...w6TpPN4Sw&s=19
Шпекулише се да ће и Њемачка послати једну батерију патриота и 40 Мардер транспортера.
Американци ће послати 50 Бредлија, са већом количином противоллопних ракета.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Послаће и још 18 хаубица 155мм, 36 хаубица 105мм и око 300 оклопних возила (хамери, мрапови, м113).
Prigožin je imao nešto oko Bahmuta.. govor kao neki a ono prebacuje odgovornost na druge.Lelek.Jer kad su svi krivi niko krivac nije.Klasika.A Bahmut je realno tipična sovjetska priča.I mislim da je konačno vakat da se baci na papir priča oko Bahmuta i to baš na 7.januar pa da se ispoštuje i terminal.
Daleko gadnijih likova od Vove ima..daleko,daleko gadnijih likova poput ovog Prigožina.
Last edited by Bluemoon; 06-01-23 at 22:27.
Два вода Вагнероваца, 50+ људи, потпуно уништена у околини Бахмута.18+
https://twitter.com/nexta_tv/status/...csON4-ekA&s=19
https://twitter.com/PaulJawin/status...Lqa1G2kQA&s=19
Иначе јуче су успјели да се пробију у Соледар, сјеверно од Бахмута, али су данас отјерани са те позиције.
Још један раније оборени а сада потврђени руски Су25, 15 Плави, околина Чернобаевке, херсонска област.
https://twitter.com/UAWeapons/status...eGP3mWudw&s=19
Bukvalno vraćen na fabrička podešavanja i rastavljen ko lego kockice.
I nevezano sad za situaciju, ali Su-25 mi je jedan od ljepših aviona i koliko ih je samo u ovom ratu otišlo na otpad.
Погрешан сам линк поставио, на слици је само дуо уништених Вагнероваца.Ево шири кадар:
https://twitter.com/wstydkrs/status/...CN-Pbum7w&s=19
Sve su prilike da on "diže ruke" od Bakhmuta mada realno to je bilo jezivo mučenje možda čak najmučniji dio fronta kako taj čovjek ima odnos prema vojnicima.(ova slika 1000 riječi) A tipično za takve "vojskovođe" svu krivicu će da prebaci na Šojgua i ekipu oko njega.
Ne znam ni šta tu reći ali ona scena kako regrutuje osuđenike po zatvorima, pa svo njegovo obraćanje istima i sve što je činio je dovoljno da se Vagner u budućnosti potpuno ugasi.
https://twitter.com/justartsndstuff/...sguwo6ktw&s=19
Last edited by Bluemoon; 07-01-23 at 22:08.
Nadam se da će prije nego i što krene u ovakav projekat pravljenja Sjeverne Koreje od te zemlje u ful modu da se sruši sadašnja struktura poput kule od karata.
https://twitter.com/igorsushko/statu...p-gHDJCWg&s=19
Drugoruski izdajnik se ruga patrijotama sa ruske državne televizije i lamentira nad nekim dosadnim vremenima kad susjedne države nisu zazirale od ruske sile, umjesto da se raduje što se Rusija širi... (na srušene gradove i groblja nevinih ljudi, ali to su sitnice)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks