Je li ovo najbolji reprezentativni fudbalski meč ikad?
Meni jes.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Volio bih da je Maradona ziv da ga vidim kako slavi ovo na 5 sekundi![]()
Ne bi dugo poživio posle noćašnjeg meča sigurno...
2001: Ronaldinjo potpisao za PSŽ
2002: Osvojio Svetsko prvenstvo
2017: Mbape potpisao za PSŽ
2018: Osvojio Svetsko prvenstvo
2021: Mesi potpisao za PSŽ
2022: Osvojio Svetsko prvenstvo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Recite Deju da 2025te nekako uvali onog Osmajica iz repke u PSŽ pa i da se mi usrecimo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ništa moNci, samo da izjavim da mi je jako drago da smo svjedočili i gledali istorijsku utakmicu koja je imala sve, od 3x stizanja do vođstva do 3x izjednačenja, plus penal rulet na kraju..
Šta reći, drago mi je zbog Mesija jer je prosto i dokumentovano stavio tačku na dilemu ko je najveći madafakin goat u istoriji ove prelijepe igre. Suva klasa i sve su prilike da se ovo više nikada ponoviti neće, makar za mojeg vijeka.
Last edited by Zedd; 18-12-22 at 23:08.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jedino sto je upitno sto je Emilianu Martinezu trebala ona glupost prilikom urucenja nagrade.
Sto rece jedan "Nije Messi nocas postao najveci ikad, no ste vi izgubili i poslednji argument". Ode coek u istoriju, a rece da ce nastavit da igra i dalje. Skaloni je cak rekao da bi valjalo ostavit jedno mjesto za njega za wc 2026.
Easy like Sunday morning
sve u svemu, diego namestio.
smije li se ko kladit protiv kvaradone i napolija u calciu... ili cak i u ligi sampiona?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
https://hotsport.rs/2022/12/20/najgo...myYRdRpdyzL3ww vs https://www.facebook.com/mirrorfootb...0612881129238/
Zar i ovoga ima???Najgori i najbolji
Last edited by miovrag; 20-12-22 at 19:38.
Evo i jedno poredjenje za golmane.
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mimo odbrana penala u shootoutu, Martinez je svojom odbranom direktno donio titulu šampiona svijeta, gledajući minut, važnost utakmice i odbranu, možda i najbolja odbrana svih vremena.
Uz kasiljasa Robenu 2010 sigurno najjaca koju ja pamtim. Doduse ovaj se bas potrudio i ispruzio nogu a kasiljas vise po instiktu.
Lock.
GOAT
Finale Lige šampiona 2005 u Istambulu, kad je Dudek odbranio na samom kraju drugog produžetka u 117. minutu dva udarca Ševčenku, prvo glavom sa 5 metara pa onda odbitak sa metar nogom mu je skinuo, i dalje mislim da je to najbolja odbrana ikad. Do prekjuče mi je to bila najbolja utakmica koju sam gledao.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks