Moja majka je pila/jela svako jutro djumbir, med i limun a posle toga casicu "rakije" orahovace. Dosta cvekle, luka, borovnica uz neke vitamine kojih ne mogu da se sjetim sad.
Kad smo vec kod ovih prirodnih ljekova, zna li ko ima li domaci pcelinji vosak dje da se uzme?
Aka mozes, posalji broj. Hvala puno i svaka cast!![]()
Čisto da se zna da G132 i onaj G132+ nije ništa drugo do preskupi multi vitaminčić.
Ne znam, slušao sam jednom vlasnika firme International Health firma iz Beograda koji proizvode ovaj preparat, čovjek nije ni doktor ni farmaceut neka priča zamalo kao travara prevaranta.
Mislim da uzmem neki polovni fotoaparat kao poklon za pocetnika da udje u tu pricu, pa posle nek sam vidi sto ce.
Uglavnom, nadjoh nikon d5200 za 200€, sto mi se cini da je OK i barem sto procitah po netu kao neki pocetak...valjda.nego, na sta treba obratiti paznju, baterija, koliko slika je "okinuto"? Jos nesto? Ili sugestija za nesto drugo?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Zna li neko da li se negdje može završiti štampa na majici za noćas?
Ako mozes vidjeti broj okidanja, pogledaj, pogledaj kako izostrava objektiv, na manuelno i na automatsko. Obrati paznju ima li prljavstine na senzor ili u objektiv. Pogledaj koje je godiste taj model, jer ako je stariji, mozda dodjes u situaciju d ane mozes naci originalnu bateriju za njega. Ove divlje znaju da budu katastrofalne. Provjeri sve funkcije, redom, blic ako je integrisani...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pogotovo broj okidanja,jer napisu nije puno koristen a on opalio 60000-70000 slika s' njim
đe je tačno onaj oružar zoran vukčević kod streljačkog, i ako može broj telefona? hvala.
Probaj kod goce sa foruma, u profesorsku zgradu, cini mi se fresh mobile da se zove
đe je tačno onaj oružar zoran vukčević kod streljačkog, i ako može broj telefona? hvala.
Rjesenje za pojacavac signala za mobilni?
Dobih ponudu, ali neku od 1100e.
https://www.autodjope.com/product/al...to-djope-sa23/
Ima li ovo neđe kod nas da se kupi?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ima ga u Voli shop.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima li neko preporuku za dobru usb wifi karticu koja radi na oba opsega? Može i preko interneta naručivanje, mada bi bolje bilo ako ima neđe pristojan izbor u PG.
Da nema neko da ima Bosh sjecko da mu ne radi ,meni je potreban noz . Naravno platio bih noz za normalnu sumu .
Послато са Mi A2 помоћу Тапатока
Mala od sestre (12 godina) voli Lego kocke, al su u krv skupe...narocito neki komplikovaniji kompleti.
Postoji li neka jeftinija alternariva Lego kockica kod nas da se uzme i dje?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks