Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast
Results 251 to 275 of 321

Thread: Vanja Ćalović (MANS) za Preśednika!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by cvrchak View Post
    A sto fali Vanji Calovic?
    Quote Originally Posted by cvrchak View Post

Ja se toj zeni divim, iz razloga jer je ta mafija, iz onih nesretnih godina pod sankcijama, jos uvijek svemocna i zilava.

Da Crnogorci imaju pet grama mozga shvatili bi to?

Ta ista Vanja Calovic je obozavana od strane Vlade, jer se vlada bori s istim problemom. Ona govori istim jezikom kao vlada, medjutim Vlada ne smije otvoreno ici u sukob sa dojucerasnjim pajtashima, a Vanja moze jer je cista.

Idi Vanja, hrabra si i postena, i ja ti dajem punu podrshku.

Jednom kada sam je gledala na TV u CG pomislila sam ako bih se ikada vratila u CG volontirala bih tamo dje je ona.

Ne smetaju NJIMA GAJBE SA SHVERCOVANIM SHTEKAMA CIGARETA, nidje INSPEKTORA DA BRANI ZAKON I KRADJU DRZAVNOG BUDJETA,

njima treba POSLAT OVU DANSKU OMLADINU,

DA VIDE INSPEKTORI I POLICIJA,

KAKO SE BORI SA NEPRAVDOM.

SESTRO CVRLE, i JA CU SA VAMA,

pa neka APSE, drugo nishta NIJESU NAUCHILI OD JEVROPE.

SHTO SE ZABRINUSHE OVI CHUVARI DRUSHTVENOG PORETKA,

DA IM GA VANJA NE SRUSHI; PA OSTASHE PRAZNE JASLE.

QQ majko PRESVETA BOGORODICE,

dje ce DUSHA OVIM DUSHMANIMA DEMOKRATIJE, nece im ISPADAT IZ TIJELA BEZ VELIKE MUKE, KAD PRORADI SAVJEST, PA POCHNE RDJA DA NAGRIZA DUSHU.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

oni se samo nadaju da ce ovo da im prodje pa da idu sa vecim dozama. Ono sto oni pricaju samo moze idiote ostaviti ravnodusnima no vjerovatno i tu grijesim.

Za ovom inicijativom ide inicijativa protiv T-coma, i sve ovo mirise na vrlo ruzne stvari.

Slusao samo onog debelog, celavog sto je prvo radio za KAP pa sad radi za EPCG i njegovu racunicu, i zaista se pitam koliko ovo sto lici na narod moze zaista da slusa takve gluposti i da ravnodusno njace pod upregnutim teretom.

Licnosti i imena su zaista nebitne, bez u situaciji kad niko nema muda. Kad i takvih ponestane ili im se svede broj na toliki da jednostavno previse iskacu, onda se sjate belosvjetske hijene da izjedu to malo mesa sto je ostalo, jer im je to jasan znak da je pri kraju lesina i da samo sto se nije potpuno predala.

Lanac ishrane sto cete. Ili kako se to zove u modernoj ekonomiji "odrzivi razvoj".
    Last edited by Ego_and_his_own; 05-03-07 at 02:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    pa ako neko kaze da je drzava trula, da se zakoni ne poshtuju i da su institucije pod kontrolom jednog broja ljudi onda bi se osjecao jako glupo da uradi to sto ti kazes, zar ne?

drzava nam je ovakva zahvaljujuci takvima koji razmisljaju kao ti

ako se fatash za institucije eno pogledaj kako stejt dipartment gleda na nasu drzavu i prilike u njoj

hvala

dobro je pamentjakovic jedan ti znas , shto te boli uvo kako oni gledaju na nas, kad mi na sebe ne umijemo krsteno, jes vazda smo mi pametniji od cjelog svijeta, ja bar kad mi sto god nije potaman odem i zalim se , imam kolko ocete sudskih tuzbi na organe upravljanja i skoro uvijek sam izvukao bolji dio jbg sve se moze kad se oce , da je vise ovakvih kao ja mnogo bi bolje bilo , dje imas drzavu da cujem dje brat brata ubija iz nikakvog cilja i interesa il shtogd alooooooooooooooooooooooooooo brat brata i sl , dje imas to????? aj mi rci aj prodji kroz pg malo pa pogledaj tone stoke malogradjanshtva i chega li sve ne znam ni sam, pa onda pricajte o drzavi i svemu drugom, dog god narod sve trpi i pnasha se shto je gore moguce i drzava treba da je trula do besvijesti, i neka je dabogda gore bilo pi samo neka ste zdravo ja ojdok s ove teme
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Undead View Post
    Potrebno je prijavljivanje i dozvola, kao i obavjestavanje policije.
    Nije. Za javni skup je potrebno prijaviti i tražiti dozvolu, kao i o svom trošku nabaviti obezbjeđenje. Međutim, ovo nije bio javni skup, već štand za skupljanje peticije.
    Takođe, ova akcija traje već par nedelja, a komunalci su tek sad reagovali. Slučajnost ili je čika Brano dozvolio sebi da na njega utiče brojka potpisa (koja raste iz dana u dan)?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja samo kazem da po pravilu treba dozvola, jer sam i clan jedne NVO i poznajem
    tu tematiku.
    A VANJA nije uhapsena zato sto je VANJA, uhapsili bi i mene da sam se na
    ulici ponasao kao sto je i sama priznala, tj. da je vrijedjala ljude!
    Po pravilu trebaju dozvole???
    Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Komunalna inspekcija uklanja stand na 10 metara od ulicnih prodavaca cigareta ? ljude zaebavate li se ?
    Pa evo, momak je u pravu. Desetak metara od scene se nalaze prodavci cigartea, pa niko nista. A da ne pominjem da su i prosle nedjelje na istom mjestu potpisivali peticiju, pa nikom nista.

Odje je problem sto se selektivno primjenjuju zakoni. A time se s istim pravi jos veca smijurija.

Ja samo kazem da po pravilu treba dozvola, jer sam i clan jedne NVO i poznajem
    tu tematiku.
    A VANJA nije uhapsena zato sto je VANJA, uhapsili bi i mene da sam se na
    ulici ponasao kao sto je i sama priznala, tj. da je vrijedjala ljude!
    Da bi vecinu pripadnika naseg NVO sektora poceli da hapse - nije dovoljno da krse zakone, vec da naglas ukazu na uzroke i nosioce problema. Prema tome, a ako si vec upucen u tu problemtiku - vrlo dobro i znas da cemo se do toga nacekati...
    Naravno, ti kao clan NVO sektora (sto god ti mislio pod tim) si sigurno upucen u tu problematiku.

Vanja jeste uhapsena - ne zao sto je Vanja, vec zato sto radi te stvari. Nemoj nju da krivis sto drugi to ne rade.
    Last edited by Bonja the Zmaj; 05-03-07 at 12:15.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by sparco View Post
    i treba da je apse, nek plati dozvolu i povrsinu pa nek bleji ,aaaaaaaa ne moze to tako, podrzavam hapsenje
    Da se hapsi, a? kako nasim junacnim gradjanima poraste apetit za postivanjem regula cim se namjesti neko ko ne moze licno da uzvrati. Tugo jesenja...

jesi ti vidio da ga je ubio, jel ko na sud to potvrdio, ne pa znaci nije, ne pricate ljudi bez dokaza , a ako si ti ubijedjen u to tuzbu na sud potkuj informacijama i dokazima i eto hepi drzava ovce na broju vuci siti , osim shto se odje prepravljate i svadjate idite zalite se nadleznim organima kad ste tolko nauceni i znate zakone ajde odma , a odje vodite normalnu rasparavu, nemote zajebavat , drzava nam ne valja dokle god je ljudi ka vi, koji odje pametuju i na ulicu a niko en ode u drzavni organ, da digne tuzbu i rece tako je i tako je jel da?
    Je li moguce ovo?
    Uporedi prvobitne iskaze svjedoka sa onim naknadnim - pocevsi sa onim antologijskim "ja sam samo vidio ruku (koja je pucala)"

Ovo sto ti kazes je samo zgodan izgovor, nista vise. Zlocin ne postoji dok ga sud ne dokaze, a? Sraman i kukavicki da budem precizan.
    Last edited by Bonja the Zmaj; 05-03-07 at 12:20.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

"Zlocin ne postoji dok ga sud ne dokaze, a? Sraman i kukavicki da budem precizan," upravo tako ! ;p a opet kazem kad ste ubijedjeni u neshto vi pravac tuzbu i dokazete to i kraj, od price prazne nema nishta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

upravo tako !
    pa opet kazem kad ste ubijedjeni u neshto vi pravac tuzbu i dokazete to i kraj, od price prazne nema nishta
    Dobar je sistem dok god svojim represivnim mehanizmima nadopunjuje sopstveni nedostatak kicme, a? Udri milicijo, gvozdena pesnico komunizma!
    Udri ti milicijo, kad ja ne umijem/smijem...

Iako nisi shvatio poentu, jos jednom: pozivati se na pravosudje u represivnim sistemima (na nacin koji si ti demonstrisao) je izgovor za izbjegavanje cinjenica. A cinjenicu su neumoljive: da sistem selektivno primjenjuje pravila. Ignorisati neprimjenjivanje pravila, a pricati o nekoj sistemskoj dosljednosti i svetosti pravila - je ili kukavicluk ili neznanje ili zalsijepljenost. Take your pick
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ti kao bivsi pozornik trebao da znas da je zakon ipak drugaciji iako ti je sad lakse biti admiral.
    A i ti bi Hari, kao jedan svjesni gradjanin trebao znati da komunalna inspekcija nije reagovala zbog krsenja zakona, vec zbog same peticije koju je MANS oprganizovao.

Da su zabrinuti za postovanje zakona, zabranili bi im i prethodni performans, kao i prethodno 3-nedjeljno potpisivanje peticija po gradu, isto kao sto bi i odavno pohapsili one prodavce cigareta i sto li vec sve ne.

kako je ocigledno da je motiv za djelovanje bila peticija - time se direktno krsi ustavno pravo gradjana.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve je sreca da si Bonja ti tu pa da nam objasnis, a bilo bi dobro da i procitas na sto se odnosio tekst koji citiras ili ti imas standardnu pjesmicu za progodne prilke pa onako usput. Calovicka kaze da je vrijedjala policajca, nijesu imali dozvole.... ali ti znas da su joj krsili ustavno pravo kao gradjana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Umjesto PAMUCHNIH QURCHEVA, sa CRNOGORSKOG UNIVERZITETA,
    STIZU MLADI MOODONJE IZ DANSKE,
    DA SE OBARACHUNAJU ; SA GRADONACHELNIKOM; POLICIJOM I INSPEKTORIMA,
    DA CRNA GORA; JEDNOM U VIJEKE VJEKOV, VIDI SHTO ZNACHI DEMOKRATIJA I UVREDA GRADJANA I NJIHOVIH PRAVA.

NI VRTALJOTI, NI SAMALJOTI,
    NE POMAZU; KAD SE DANCI POMAME; SVE BI HOVNAVOM METLOM POSLALI POD MILENIJUM; DA NAM MORACHA OPERE CRNI OBRAZ:

BEZ ZRTVE,
    NEMA VASKRSA.
    Last edited by milovan; 05-03-07 at 13:57.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sve je sreca da si Bonja ti tu pa da nam objasnis, a bilo bi dobro da i procitas na sto se odnosio tekst koji citiras ili ti imas standardnu pjesmicu za progodne prilke pa onako usput. Calovicka kaze da je vrijedjala policajca, nijesu imali dozvole.... ali ti znas da su joj krsili ustavno pravo kao gradjana.
    Jeste Hari, sve si ti u pravu - ali sad bi na tebe red bio da procitas moj post i da onda odgovoris na pitanje: zasto su uopste momci iz komunalne inspekcije reagovali, ili da pojednostavim - zbog cega su odlucili da (bas sad) reaguju
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

dok je papir za reagovanje dosao dje treba, jer nam je sve u kasnjenju nazalost eto zato, isto ko kad vi za saobracjni prekrsaj stigne posle godinu dana kazna, eto iz tog razloga shto znaci nishta strahsno , zato nisu ranije reagovali nego tek sad hehe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako zasto reagovali? Pa ja vjerujem tebi da je to zbog toga da bi krsili ustavno pravo gradjanina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Talking

dok je papir za reagovanje dosao dje treba, jer nam je sve u kasnjenju nazalost eto zato, isto ko kad vi za saobracjni prekrsaj stigne posle godinu dana kazna, eto iz tog razloga shto znaci nishta strahsno , zato nisu ranije reagovali nego tek sad hehe
    Jako moguće. Treba tamana 20-ak dana da se donese odluka da se ukloni štand, a da li će on tu biti kada odluka bude donesena to je manje bitno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default I jos jednom:

Pitanje je - zasto je djelovala komunalna inspekcija? Zbog krsenja propisa ili pokusaja da sabotira sprovodjenje gradjanske akcije potpisivanja peticije?
    Da su zabrinuti za postovanje zakona, zabranili bi i prethodni performans, kao i prethodno 3-nedjeljno potpisivanje peticija po gradu. Da ne pominjem one prodavce cigareta i sto li vec sve ne iz domena rada komunalne inspekcije.

Kako je ocigledno da je motiv za djelovanje bila gradjanska akcija potpisivanja peticije - time se direktno krsi ustavno pravo gradjana
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

vezano je to ti je odgovor zashto bash sad a ne ranije ,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih, vezano za post koji mi je izbrisan naglasio da nisam vidio nikakvu uvredu niti ista slično u istom. Pretpostavljam da se ljudi koji su za to zaduženi smatraju demokratama i ljudima koji umiju da argumentima brane svoje stavove, pitao bih zašto to i ne čine na taj način, a ne da brišu svaki post koji im ne odgovara (opet, postoji mogućnost da moja pretpostavka nije tačna).

Vazano za temu, zanimame šta hari misli o radu MANS-a i o MANSU kao organizaciji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemojte se sad prepirat oko ovoga ocu mu

Ja nijesam protim akcije MANS-a, ali npr Vanju ne volim, jer znam kakva je
    bila oko referenduma, i ne znam znate li da joj je ljubavnik bio medju glavnima
    protiv drzave, a istovremeno je pomagao nju novcano u raznim aktivnostima,
    a cuo sam da je i u ovo ukljucen.

Samo me nemojte sad lincovat sto sam ovo napisao
    M O N T E N E G R O......L U G

FORUM ZAJEDNICE LINUX KORISNIKA U CRNOJ GORI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

čuo sam i ja da je neđe kad je bila mala praćkom strefila nekojega velikoga Crnogorca... živjeli mi legalisti ka Koštunjavi... ja mlim e je treba izgnat iz zemlje... pa neka se potuca po imperijama.

jedno stoji i jedno je čisto kano suza... uhapšeni nijesu zbog tavolina već zbog papira...

problem tavolina je lako riješit. neka se potpisuje preko krsta dobrovoljaca. i tako sve preko krsta naroda ide pa može i ovo.

ali kako riješit papir? vrnuti se u usmenu epiku? evo ja ću guzlat no možda i za to treba dozvola... te od vlasti te od guzlara narodnijeh...

Polećela dva vrana gavrana
    kastem pali na žice od struje.
    Gledala ih stara Tološanka
    pa ih pita suznijeh očiju:
    Oj! Gavrani, vrane pismonoše
    viđoste li đecu moju milu?
    Kako žive u bijelome svijetu?
    Nose l' majci dara od lektrike
    ili moram i dalje ćoriti?
    A gavrani nijemo je gledaju
    đe se stara nada odgovoru.
    Odlećeše bez zere abara
    osta stara majka da nariče:
    Kuku mene samoj đe ostarah!
    Nije kuku što mi đece nema.
    Nije kuku što lektrike nema.
    No je kuku što je šljeglo doba
    da gavrani muče ka i ljuđi.
    Dabogda me struja sad pečila
    ka strelica pjesmu od davnina
    te doživjeh nemušte junake.
    Džaba vi je čekrkli čelenka,
    džaba su vi od zlata bajraci
    kad pod njima čame udvorice,
    a ja pištim kano kukavica
    usred tmuše sama uz šteriku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Kad ne UMIJESH SA LOPTOM,
    IDI NA IGRACHA, ovo je ispod POJASA,
    za CRVENI KARTON,
    PRIVATNI ZIVOTI, JAVNIH LICHNOSTI NIJESU ZA IZLOZBU,
    POGOTOVU NE U CRNU GORU, o NASHIM SUPRUGAMA; SESTRAMA, MAJKAMA I TETKAMA, njihov SEXUALNI ZIVOT, ne utiche na STANDARD GRADJANA.
    Last edited by milovan; 05-03-07 at 14:59.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa meni je samo cudno kako se neko ko je bio protiv Crne Gore sad bori za Crnu Goru?

Prastajte ako sam nekoga ovime uvrijedio.
    M O N T E N E G R O......L U G

FORUM ZAJEDNICE LINUX KORISNIKA U CRNOJ GORI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo samo neko ko je poslednje smece moze da donese kao argument u ovoj diskusiji.

Vanja Calovic kao direktor jedne NVO je pokazala kako je moguce da gradjani kontolisu jednu vlast.
    Ovo sto ona radi su zadnji nedirigovani otpori mraku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default ..........!

Pa meni je samo cudno kako se neko ko je bio protiv Crne Gore sad bori za Crnu Goru?

Meni su, ipak, uvjek vise cudilo kakve sve gluposti mogu biti pravdane odbranom Crne Gore.

p.s. A sto se uvreda tice, , mislim da si najvise stete nanio sebi.... ali - "sam pa` sam se ubio."
    Last edited by Thomas_O_Malley; 05-03-07 at 15:15.
    Caesar`s wife must be above suspicion

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Question

A protiv Crne Gore tako što je __________???? Zanima me tvoj stav.

Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)