Izgleda da je trazila dozvolu ali se komunalno izjasnilo da je nenadlezno, a onda poslala policiju:
http://www.pcnen.com/detail.php?module=15&news_id=145 (odje imate audio izjavu Vanje Calovic poslije hapsenja)
Kakvo vrijedjanje? Sam si to ovdje pisao ili ti zaboravljas sta pises pa brze bolje mijenjas nickove. Zasto bi bilo koji posao bio uvreda osim ako se ne radi o laznom predstavljanju, a to onda moras rijesiti sam sa sobom.
Vi ste veci legalisti od Voje kalasa, brao vi ga.
Stvarno? Pogledaj da li sam ja pisao ovo ili ti?
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=191721&postcount=40
jesi ti vidio da ga je ubio, jel ko na sud to potvrdio, ne pa znaci nije, ne pricate ljudi bez dokaza , a ako si ti ubijedjen u to tuzbu na sud potkuj informacijama i dokazima i eto hepi drzava ovce na broju vuci siti , osim shto se odje prepravljate i svadjate idite zalite se nadleznim organima kad ste tolko nauceni i znate zakone ajde odma , a odje vodite normalnu rasparavu, nemote zajebavat , drzava nam ne valja dokle god je ljudi ka vi, koji odje pametuju i na ulicu a niko en ode u drzavni organ, da digne tuzbu i rece tako je i tako je jel da?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ko bi normalan isao da dize unaprijed igubljenu tuzbu,a mozda jos nesto izgubi..
Da li je MANSU trebala dozvola i za online peticiju?
Mislim,ono stvari su osjetljive.
Dobro je sto se zakon sprovodi,
Komunalna inspekcija uklanja stand na 10 metara od ulicnih prodavaca cigareta ? ljude zaebavate li se ?
mozda prodavci cigareta imaju dozvoluKomunalna inspekcija uklanja stand na 10 metara od ulicnih prodavaca cigareta ? ljude zaebavate li se ?
Dobro, bogomi! No, znas li da nas sve mogu pohvatat na te fore? Primjera radi, pusenje je zabranjeno na javna mjesta. Zamisli sad kad bi stvarno poceli da neselektivno sprovode zakon. Inace, zar nisi cuo izjavu Vanje kad kaze da joj je Komunalno reklo da je nenadlezno?
Zakon postoji da bi stitio gradjane zbog nepravde. Zar ti ovo zoves pravdom?
Vec sam odgovorio na to (u jedan post gore, ako ga Hari nije obrisa, jer uziva da mi brise postove), shvatam da je potrebno rjesenje i za to, ali to se skoro nikad nije postovalo, kao sto se ne postuje ni zabrana o pusenju na javna mjesta.
Kad se zakon selektivno primjenjuje to je jasan dokaz sikaniranja.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Aj da ne gnajvim oko ubistva tog momka, ali je izasao zapisnik u Vijesti sa sudjenja. Momak je ubijen na nosila, izmedju sluzbenika hitne(koliko ih vec ima u auto), osobla urgentnog(dezurni doktor i koliko vec sestara) i policijskog obezbjedjenja hitne(tad nije bilo privatnog), i svi su izjavili da niko nije vidio ko je pucao. Toliko o tome sto ne bi nikoga da vidi od toliko ljudi.
Strah je cudo
pa ako neko kaze da je drzava trula, da se zakoni ne poshtuju i da su institucije pod kontrolom jednog broja ljudi onda bi se osjecao jako glupo da uradi to sto ti kazes, zar ne?
drzava nam je ovakva zahvaljujuci takvima koji razmisljaju kao ti
ako se fatash za institucije eno pogledaj kako stejt dipartment gleda na nasu drzavu i prilike u njoj
hvala
A sto fali Vanji Calovic?
Ja se toj zeni divim, iz razloga jer je ta mafija, iz onih nesretnih godina pod sankcijama, jos uvijek svemocna i zilava.
Da Crnogorci imaju pet grama mozga shvatili bi to?
Ta ista Vanja Calovic je obozavana od strane Vlade, jer se vlada bori s istim problemom. Ona govori istim jezikom kao vlada, medjutim Vlada ne smije otvoreno ici u sukob sa dojucerasnjim pajtashima, a Vanja moze jer je cista.
Idi Vanja, hrabra si i postena, i ja ti dajem punu podrshku.
Jednom kada sam je gledala na TV u CG pomislila sam ako bih se ikada vratila u CG volontirala bih tamo dje je ona.
You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...
građanska neposlušnost nosi rizik jer niti jedna država to ne toleriše. oni neka hapse. ona radi svoj posao. drago mi je da je MUP tako agilan... a eda li đe ubica Jovanovića, Šćekića, itd. itd?
koliko znam o ovoj tematici, koliko uspijem pročitati, koliko poznajem prilike u Crnoj Gori... i ajde da rečemo da znam malačko... opet sam na njenoj bandi.
čini mi se da pljačka crnogorskih građana još traje i to naveliko a da se pritom država o njima ne brine nit zere. jeste ja ne vjerujem u svekapitalizam. mislim da je ravan fašizmu i mislim da se protiv njega treba i mora boriti.
svaka čast Vanji za performans i nadam se da će još dugi niz godina šamarat one koji Crnoj Gori i njenim građanima serviraju grdan život i neizvjesnu budućnost.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks