Page 468 of 574 FirstFirst ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... LastLast
Results 11,676 to 11,700 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Vidim da se i dalje brani Petar Ivanovic ekonomija. Nema.veze sto nema smisla i sto je gomila gluposti, mislis da je dovoljno da kazes da neko nema pojma napises gomilu pompeznih nebuloza i mislis da si u pravu.
    Niko nije pricao o procentu drzavnog duga nego o zaduzivanju drzave.
    Dje si napisali gomilu CDM glupavih neistina i uz malo fancy rijeci pokusavas da se izvuces pricom o procentu drzavnog duga.
    Jer nemas nijedan argument za ono sto sam napisao, pa sad pokusavas da se izvuces kao nekim nazovi znanjem koje kao imas dok mi geaci ne razumijemo.
    Evo ti jos jedan podatak kako se radilo. Luksic se zaduzivao u prosjeku 200 miliona godisnje, djukanovic 600 dok je Markovic 750 miliona godisnje.
    I da ono sto sam napisao je zvanicni podatak za 18, 19 i 20tu. Ali kad se suocis sa cinjenicama koje ne mozes da pobijes pribjegnes nekulturi.
    Ali dobro, mozda ti postane jasnije zasto su ti tata i rodjaci u slobodnom padu.takav bahati i nekulturni stav su i oni imali. Samo sad nema papagaja i trubaca da vam pomazu u ehu.
    Vidi da nije dje ostalo Petru lazovicu pored onog mlinca za meso koie milionce od kokaina da finansirate kampanju

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Vidim da se i dalje brani Petar Ivanovic ekonomija. Nema.veze sto nema smisla i sto je gomila gluposti, mislis da je dovoljno da kazes da neko nema pojma napises gomilu pompeznih nebuloza i mislis da si u pravu.
    Niko nije pricao o procentu drzavnog duga nego o zaduzivanju drzave.
    Dje si napisali gomilu CDM glupavih neistina i uz malo fancy rijeci pokusavas da se izvuces pricom o procentu drzavnog duga.
    Jer nemas nijedan argument za ono sto sam napisao, pa sad pokusavas da se izvuces kao nekim nazovi znanjem koje kao imas dok mi geaci ne razumijemo.
    Evo ti jos jedan podatak kako se radilo. Luksic se zaduzivao u prosjeku 200 miliona godisnje, djukanovic 600 dok je Markovic 750 miliona godisnje.
    I da ono sto sam napisao je zvanicni podatak za 18, 19 i 20tu. Ali kad se suocis sa cinjenicama koje ne mozes da pobijes pribjegnes nekulturi.
    Ali dobro, mozda ti postane jasnije zasto su ti tata i rodjaci u slobodnom padu.takav bahati i nekulturni stav su i oni imali. Samo sad nema papagaja i trubaca da vam pomazu u ehu.
    Vidi da nije dje ostalo Petru lazovicu pored onog mlinca za meso koie milionce od kokaina da finansirate kampanju
    Sve što mi prebacuješ, zapravo si sam uradio, dok je moja jedina krivica bila što sam ti reko da ne govoriš istinu, i dao dokaz za to. Znaš li kako se to zove?

Inače, po milioniti put: zaduživanje države se mjeri javnim dugom na kraj godine, a javni dug se ocjenjuje učešćem u BDP-u.

Sve DPS vlade su ga držale na (previsokih) 60+%, covid ga je 2020. gurnuo u 80+%, a Milojko 2021. na 75%, u godini kad je BDP bio identičan 2019 u kojoj je to učešće bilo 64.5%. To je katastrofalan pokazatelj, za bilo koga ko sa ekonomijom veze ima. Ne ekspertske, nego bilo kakve, jer je ovo level najopštijeg prosječnog znanja.
    Konačno, podaci koje je ostavio Mojsije ti kažu da će 2022. završit još gora, naročito imajući u vidu i da BDP raste.

Dalje, komparativni prikaz koji navodiš (Lukšić, Đukanović, Marković), sam snimio u jednom tekstu u Vijestima, i znam da si ga odatle preuzeo.
    Znam po tome što je sadržao identičnu komparaciju, i identični materijalni promašaj u ciframa koliko se ko ''zaduživao'', a koje su potpuno netačne, kao i identičnu logičku grešku, jer se zaduživanje ne mjeri pozajmljivanjem.

Iskreno, ne mislim da si geak, ali znam da ti termin ''zaduživanje'' treba pojasnit:
    U smislu javnog duga, zadužuješ se tačno onoliko koliko si na kraj godine više dužan nego što si bio na kraj prošle. A ne koliko si ukupno para te godine pozajmio. Jer, ako si tim parama vrtao stare dugove, onda se nisi zaduživao u tom iznosu, nego si se refinansirao.
    Upravo zato je i učešće javnog duga u BDP-u jedini pokazatelj koji realno determiniše stanje.

Što se Lazovića i mlinaca za meso tiče... Baš ti nemam što pametno reć, sve si sam sebi reko. Nemoj jedino zaboravit ubistvo Šćekića da mi prikačiš.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Hvala g. Buva. S Vama je komunikacija uvijek na nivou.
    ...
    A evo ga jos jedan moj istomisljenik. Po zadatku, rekli bi neki osvjezivaci...

https://mportal.me/politika/neustavn...-legalnu-vlast

Većina poslanika koji su glasali za usvajanje protivustavnog Zakona o predsjedniku dolazi iz političkih partija koje za sebe tvrde da su građanske i proevropske, dakle podržavaju ulazak Crne Gore u Evropsku uniju. Ali svojim glasanjem za pomenuti Zakon, kao i drugim odlukama, oni zapravo prave politiku koja se može nazvati čak i antievropskom. Pitam se - koji je od tih stavova ispravan? U koji treba da vjerujemo? A u šta da vjeruju građani Crne Gore - kaže Kačer.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Napisao bih podrobniju analizu svega, ali ne bih da ulazim u rizik da nedje napravim previd koji uopste ne utice na sustinu napisanog, a da mi se dragi kolega tehnicus navadi kao da sam svu poentu omasio...

Da ovako narodski svu sustinu iznesem...

Hedzing je radjen samo zato sto se radi o toliko visokom kreditu da svaki posao oko istog ce nekom da donese pare. Velike pare. Nekom konsultantu, neka provizija... Raditi hedzing onako u zurbi u vrijeme kada nista nije ukazivalo da ce dolar poceti da raste u odnosu na EUR. Za to je bio potreban veliki rat na tlu Evrope, a u to se nije vjerovalo ni kad su "zli Ameri" pet dana ranije objavili da ce Rusija da napadne.
    Prirodna pozicija dolara je na nizem nivou od EUR, a moguce da ce u sledecih 12 godina biti nekad toliko niza da ce nam hedzing biti na stetu. ALI, na kraju se moze reci da su uboli dobar posao, mozda jedini u njihovom mandatu, samo za motive koje su imali bas nisam siguran da su najplemenitiji bili.

Ne mislim da nece pokusati da oporave CG ekonomiju i donesu boljitak. Ali mislim da sve ove lazi koje izbacuju rade da bi prevashodno dosli na poziciju moci, pa onda i da probaju sve to da ostvare. U ovom trenutku apsolutno ni sami nisu sigurni u kojem je roku moguce i koliko ce moci da prodaju spiku.

E sad na snagu dolazi to oko cega se trvite, da li je javni dug ovoliki, onoliki... Pa samim tim sto se zaduzuju da vracaju za stare dugove, to znaci da ES nije uspjela!!! To je to. Kraj! Nemamo vise sto da diskutujemo. ALI, uci cu u malo detaljnije pojasnjenje...
    Oni ce sigurno povecati plate sledece godine, tako ojaditi mnoge privatnike, a stopa nezaposlenosti nece biti 0, nego i veca, ali to nece biti bitno onom ko radi.
    Da to urade, bice potrebna opet pozajmljivanja, neto dug ce opet nesto porasti, a nedje nesto nece funkcionisati kako treba ali ljudi ce se vremenom svici i to smatrati normalnim.
    Smatrace normalnim da rukometni savez ne dobije ni EUR za organizaciju EP, da kad slomi ruku da treba sam da podje da kupi zavoje...

Apsolutno dobar mind ****. Taj sto bude kupovao zavoje nece kriviti za to Milojka jer mu je dao 1000e pa ima za te zavoje. Pa ljekove. Pa... U sustini, to nesto sto sada imamo besplatno, Milojko ce poceti da naplacuje.

I tako ce da rade sve dok stvarno ne pronadju nekoliko dobrih investitora, ne potrose nesto kapitalnog budzeta na prave stvari pa krene povratna vrijednost...
    Tako da ja vjerujem da oni imaju naum da dovedu privredu u stanje kad stvarno moze da se servisira 1000e. Ali do tad ce da rade na blef.

I sve to ce da nas kosta skupo jer je novac poskupio. A projekat ima da im se srusi kao kula od karata kada/ako Milojko sredinom 2023. podje nedje da pregovara 800 miliona pozajmice a ovi mu kazu NE MOZE.
    Pa kad ga oblije hladni znoj jer sledeca adresa MMF. A kod MMF-a MOZE, ali da im sruse Sneska Belica.

Takodje racunaju na pare od EU, koje eto, moguce da ni ne dobiju s obzirom da ce vrv opet koalirati s DF.

Tako da je sve kod njih u sustini AKO i DAKO, a to su dva najgora druga.

Ovo vam je to. Bolje ja znam od njih samih sto misle.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 13-11-22 at 09:08.

Thanks Thanks Given 
    8,721
    Thanks Thanks Received 
    3,867
    Thanked in
    2,309 Posts

Kccg je pretvoren u yebarnik,ima i uzivalaca supstanci dosta.

Na pregled ko vezu nema,nema shto ici,a opet i na pregled kod privatnika ce chekat mjesec ili 2,jer ovi shto prijepodne ubijaju vrijeme zbog plate,ne stizu privatno da odrade sve,divota.

Ako sam fulao temu slobodno neka moderator pogleda vijesti o situaciji na bilo kom portalu,tezina mi je sad da c/p.

Potrebna je neka mnogo ozbiljna,faca od ugleda,da stanje dovede makar u pristojnost,nishta vishe,e da,pohvala za sestre iz Laboratorije,njima svaka chast zaista.
    ...

7. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-ostre-kritike

Evo par razloga zašto je DPS osudjen na propast...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    1,848
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

10. The Following 2 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...onomski-snazno
    Milatović: Učinićemo sve da Cetinje ponovo bude ekonomski snažno
    Cetinje je luča naše slobode i čuvar naše državnosti, a bez prijestonog Cetinja "ne bi bilo ni Podgorice kao glavnog grada", kazao je Milatović
    Kazu da je kada je bio Belveder on bio najglasniji kad je pronalazenje rjesenja u pitanju, pokusavao na sve nacine da sacuva mir.

Ako on ne objedini Crnogorce nece niko. Samo neka se sto vise javlja na ovakve teme. Neka cestita pobjede lavicama, neka pocne da ide na utakmice. Ima sve da nas objedini.
    Da svi glasamo jednu stranku.

12. The Following User Says Thank You to Mr_Gospodin_Signore For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,402
    Thanked in
    383 Posts

Навијаћу за рукометашице кaд буду играли у црвено - плаво - белој опреми.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

14. The Following 6 Users Say Thank You to Jakuza For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    11 Posts

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Навијаћу за рукометашице кaд буду играли у црвено - плаво - белој опреми.
    Imate li jos koji uslov

17. The Following User Says Thank You to opmne For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,866
    Thanked in
    2,814 Posts

Kako ono vele rodio se da umre. Ovako i zakon tumace i pisu taman kao sto se Njegos nesretni upokojio na danasnji dan.
    Cast i bruka zive dovijeka.

Blago onom ko u CEDIS/EPCG radi imao se rašta i roditi.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
    Last edited by hercules; 13-11-22 at 17:16.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

19. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Kako ono vele rodio se da umre. Ovako i zakon tumace i pisu taman kao sto se Njegos nesretni upokojio na danasnji dan.
    Cast i bruka zive dovijeka.

Blago onom ko u CEDIS/EPCG radi imao se rašta i roditi.

Sent from my SM-N980F using Tapatalk
    https://twitter.com/iscucah/status/1...IWWeRtiDgphTgQ

Love, peace and respect.

21. The Following 2 Users Say Thank You to mneonly For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

E majko mila, da mu je to što je zamjenii datume rodjenja i smrti Njegoša najveći grijeh, dje bi nam kraj bio.
    Za kakve se gluposti vi hvatate.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    1,082
    Thanks Thanks Received 
    1,450
    Thanked in
    725 Posts

Vjerovatno on to nije ni pisao vec neko iz njegovog tima za odnose sa javnoscu a ti ljudi bas ne moraju sve da znaju i ne mora to sto pisu bas biti sve tacno jer za PR za twitter ne treba valjda ni neka posebna skola niti kvalifikacije, siguran sam da bilo koji ozbiljan predsjednik, direktor ili covjek koji drzi do sebe ne cjepidlaci oko ovakvih stvari. Ne treba robovati formalizmu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

24. The Following User Says Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Što bi stari rekli kad neki težak bolesnik premine, nije umro no se rodio.

26. The Following 10 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

Meni je samo nekako malo tužno što imamo praznik najvećeg pjesnika među vladarima, koji je ujedno bio i možda najgori vladar kojeg smo imali, a dan njegovog prethodnika, koji nam je državu podigao iz pepela i udario joj temelje, i bio vjerovatno naš najbolji vladar, među državnim praznicima nemamo.

Isto kao što nemamo ni za onoga što nas je vodio na Grahovac, đe nam se država iz ognja iskalila, ni brata mu. No čak često ovi moderni osvježeni i spomenike oće da im miču.

Kao što nemamo ni državni praznik u spomen onome ko nas je sa Fundine i Vučjeg dola poslao slavne u istoriju evropskih naroda. Njemu čak ovi isti, oslobođeni i osvježeni, slave dan kad su ga ostarelog, premučenog i nemoćnog, golom silom sa rodnog krša izagnali i u jamu istorije oburdali.

Što se Alekse Bečića tiče, jeste otužna i formalna greška, ali je samo greška i ništa više. Argument za bilo što ozbiljno nije. Za razliku od svega gore navedenog.
    Last edited by Buva+gacce; 13-11-22 at 18:53.

28. The Following 3 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,866
    Thanked in
    2,814 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    E majko mila, da mu je to što je zamjenii datume rodjenja i smrti Njegoša najveći grijeh, dje bi nam kraj bio.
    Za kakve se gluposti vi hvatate.
    Da iste Demokrate nisu gurale da ovo bude praznik i neradni dan ne bi bilo strasno. Desava se. I ajde sto ne umiju da napisu zakon, no su se izglupirali onim clanom, nego sto prvi covjek patije pise da je na danasnji dan umro. Ko god da je pisao, on licno, Bogdanovic ili PR.

Vazno je da prostorije partije sjutra ne rade nego praznuju, kao i EPCG i CEDIS.

Quote Originally Posted by remark View Post
    Što bi stari rekli kad neki težak bolesnik premine, nije umro no se rodio.
    Rodio se da umre. Tako nekako.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Da ste ovako težinjali za svaku sitnicu SDPS bratije, mi bi danas bili najuredjenija država u Univerzumu.
    Čuš, pobrka' čo'ek darume rodjenja i smrti, i to vjv neki PR tip.

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,866
    Thanked in
    2,814 Posts

Da ste ovako težinjali za svaku sitnicu SDPS bratije, mi bi danas bili najuredjenija država u Univerzumu.
    Čuš, pobrka' čo'ek darume rodjenja i smrti, i to vjv neki PR tip.
    Taj rad, dje ste bili dok su oni bivsi ovo radili. Ogavno postalo since SNS.
    Pa jes trebali smo blokirat Budos za ovakve stinice, dje bi nam kraj bio.

Nisu lupali ovoliko, za neka vremena ne postoje video zapisi, nije ni bilo interneta ali nije da se ne pamti Emilo Labudovic koji na RTCG kaze Svjetska Banda umjesto Banka, ili Perica Djakovic sa svojim izvjestavanjem sa ratista.
    Last edited by hercules; 13-11-22 at 20:18.

32. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Petar I objedinio crnogorska plemena i stvorio temelje za jaku drzavu. Veliki ratnik i svetac. Vladika. Nije dovoljno, jer nije srbovao.
    Mirko Petrovic veliki junak, veliki Crnogorac. Izdajnicima nije bilo dovoljno da samo uzmu vlast i zadovolje svoje nalogodavce, trebalo je unistiti najbolje sto CG ima.
    Pa tako i nastao narativ da Kuci ni krivi ni duzni pretrpise genocid epskih namjera za koji kriv vojvoda Mirko. A radi se o dijelu Kuca, koji nisu bili bez putera na glavi, i radi se o individualnim zlocinima koje veliki junak kakav je bio Mirko nije naredio.

Thanks Thanks Given 
    4,805
    Thanks Thanks Received 
    5,595
    Thanked in
    2,762 Posts

vs

to be continued...

35. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,866
    Thanked in
    2,814 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Meni je samo nekako malo tužno što imamo praznik najvećeg pjesnika među vladarima, koji je ujedno bio i možda najgori vladar kojeg smo imali, a dan njegovog prethodnika, koji nam je državu podigao iz pepela i udario joj temelje, i bio vjerovatno naš najbolji vladar, među državnim praznicima nemamo.

Isto kao što nemamo ni za onoga što nas je vodio na Grahovac, đe nam se država iz ognja iskalila, ni brata mu. No čak često ovi moderni osvježeni i spomenike oće da im miču.

Kao što nemamo ni državni praznik u spomen onome ko nas je sa Fundine i Vučjeg dola poslao slavne u istoriju evropskih naroda. Njemu čak ovi isti, oslobođeni i osvježeni, slave dan kad su ga ostarelog, premučenog i nemoćnog, golom silom sa rodnog krša izagnali i u jamu istorije oburdali.

Što se Alekse Bečića tiče, jeste otužna i formalna greška, ali je samo greška i ništa više. Argument za bilo što ozbiljno nije. Za razliku od svega gore navedenog.
    Sveti Petar sigurno nije popularan među mlađanim generacijama. Dugo sam razmišljao zašto, i što sam stariji sve više sam siguran da je to zbog toga što je bio prvi vladar ove države koji je uveo porez.
    Nikad mu to vjerujem nisu oprostili, inače bi bio neradni dan i za njega

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Taj rad, dje ste bili dok su oni bivsi ovo radili. Ogavno postalo since SNS.
    Pa jes trebali smo blokirat Budos za ovakve stinice, dje bi nam kraj bio.

Nisu lupali ovoliko, za neka vremena ne postoje video zapisi, nije ni bilo interneta ali nije da se ne pamti Emilo Labudovic koji na RTCG kaze Svjetska Banda umjesto Banka, ili Perica Djakovic sa svojim izvjestavanjem sa ratista.

Niste morali blokirat Budoš, ali ste mogli progovorit po koju, a ne ćutat' ka zaliveni, ali došla sloboda oa od 30.09 ne zaklapate, srećna sloboda.
    A ne vala, nije bilo gafova kod SDPS bratije, axaxaxa, MigoU PSŽ, evo lažni mayor sa neutralnom Belgijom itd, kad bi sad čo'ek kren'o da se prisjeća moga' bi eoman napisat', nego niste tada imali kad da prozborite koju.

Thanks Thanks Given 
    3,565
    Thanks Thanks Received 
    5,866
    Thanked in
    2,814 Posts

Niste morali blokirat Budoš, ali ste mogli progovorit po koju, a ne ćutat' ka zaliveni, ali došla sloboda oa od 30.09 ne zaklapate, srećna sloboda.
    A ne vala, nije bilo gafova kod SDPS bratije, axaxaxa, MigoU PSŽ, evo lažni mayor sa neutralnom Belgijom itd, kad bi sad čo'ek kren'o da se prisjeća moga' bi eoman napisat', nego niste tada imali kad da prozborite koju.
    Tako je brato, neka si mi reka. Osvježenje je bilo u avgustu ne u septembru. Ni to ne možete potrefit.
    Nisam progovarao, ovo je hiperbola i iluzija od ovih nekih mojih postova. Godina je 2008.

Nego što.Evo ANB, tj. Veljović je častio Ranka novo auto, ono je vele 10 godina staro, izraubovano je bilo, a predsjednik parlamenta, još onoliki čojak ne može u staro auto da se vozi.
    I naravno, i ovoga puta je ekologija bila na prvom mjestu. Zato mu nijesu kupili dizela,
    nego štedljivi S8.
    Nenezić ajde i nekako da progutam, trudi se čovjek oko turizma, ali đe u ovo grupu spada Lompar?
    Putna infrastruktura je katastrofa, silne pare su uvaljuju ko zna kome, i opet se to nikako napravi. Platije se rade od kad pamtim za sebe, svake godine neka sanacija.
    Tri trake od PG do Budve tačno se poznaju koje su radili Slovenci a koje je radila domaća radinost.
    Željeznica je katastrofa. Renoviranje pruige PG-NK će trajat 3 godine, a napravljena je "dobrovoljnim radnim akcijama" za godinu dana u vrijeme komunista.
    Sozina kao najveći investicioni projekat Vlade, ne dobi upotrebnu dozvolu još.
    E blago nama ako bi tako bolje živjeli.
    Ja sam inače doživio reinkarnaciju 2020.
    Ako smo ustanovili da je ta fora da smo ćutali do 30.08.2020 jadna i izlizana, i za neke forumaše neupoterbljiva, da malo ozbiljnije počnemo pisati osim ovih upadica što misliš?
    Last edited by hercules; 13-11-22 at 23:25.

Page 468 of 574 FirstFirst ... 368418458464465466467468469470471472478518568 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)