Opet, cemu interpretacija mojih misli i ubjedjenja? Jesam li ja ikad kome citao misli ovdje, izvrtao izreceno??
Naravno da nisam jer to nije moj nivo.
O tome da je novac od sverca zavrsavao i u trezor govorilo je nekoliko ljudi, a cini mi se i Bulatovic. To je i nesto sto se godinama nekako prica po gradu.
Niti sam to napisao u afirmativnom tonu, niti sam rekao da tako treba raditi.
Odgovorio sam kolegi sa foruma zasto 3000 su nerealna prica, on je rekao da se toliko kralo.
Ja sam mu odgovorio da je tesko bas da su bili toliko alavi da ukradu i ono sto pozajme i jos ekstra, a isto skrenuo paznju da vjerovatno neki nisu ni imali potrebe za tim jer su pare pravili nelegalnim poslovima.
Na kraju krajeva, vi Mila ovuda nazivate najgorim imenima, narko bosom i slicno pa mi cudna jos i ta prica da krade. Zasto bi narko bos krao od drzave?!
Ako nastavis da mi lijepis tikete koje su produkt tvoje maste i autoprojekcije bicu primoran da te posaljem na ignore, jer ocigledno da ne umijes da komuniciras.
@Sandor Kolar, Vesna je drzana pola godine u zatvoru jer je sin se hvalio u drustvu da ce majka sve to da zavrsi. Jedan jedini "dokaz".
Danima smo citali prepiske gdje spominju neke politicare i na desetine mjesta, a ne na jedno, pa ni izvidjaj.
Sto se kalasa tice, ovdje sam vec to spominjao, nekako tesko da je slucajnost da godinu dana nakon te prepiske pominjani pljackaju postu koristeci automatske puske, koje nije bas lako naci.
I to u NK, da bude slucajnost jos manja.
https://www.standard.co.me/politika/...ece-reagovati/Poslanik Aleksić je istakao da “u novim oklonostima Crnogorci i Egipćani treba da osnuju svoje nacionalne savjete”, iako zna da savjete mogu osnovati samo manjinski narodi u Crnoj Gori a Crnogorci to svakako nisu nego kako Zakon definiše preovladjujuće stanovništvo sa 45%.
Iako odje stalno neki imputiraju da Crnogorci kao ceraju na neke traktore, meni se cini da osvjezivaci malo malo neku mrznju iskazu...
I na koncu, kao sto se mozete uvjeriti, svakim danom smo sve brojniji.
Ima nas.

Bookmarks