Svaka tebi cast. Samo naprijed, mozda tvoja djeca budu neki reprezentativci jednog dana
Clara legenda.Da nam je bila u reprezentaciji bili bi cudo.
Svaka cast! Kakve emocije, kakva borba.
Crnoj Gori nema nista bez zena
Da li mi neko zna reci gdje su ono igracice Sofru davale intervju? Ubih se da provalim ali nema sanse. Rijeka, iza brda ... Juce sam tu slusala i Kingu Bizdru, sad ima neko drugo prezime.
Svaka tebi cast. Samo naprijed, mozda tvoja djeca budu neki reprezentativci jednog dana
Clara legenda.Da nam je bila u reprezentaciji bili bi cudo.
E da, super momenat je bio nakon utakmice, izašle na teren igračice Njemačke i Španije, a naši navijači skandiraju "auf Wiedersehen, auf Wiedersehen", a Njemicama bješe simpatično, pa su se osmjehivale... Može se čuti u poazidni dok Joka daje izjavu EHF novinaru
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kapisoda o odnosu države prema RSCG: Koje države? Države nema!
“Ovo prvenstvo nijesu organizovale tri države, nego su ga organizovale: država Slovenija, država Sjeverna Makedonija i Rukometni savez Crne Gore. Eto tako!”
https://www.cdm.me/sport/rukomet/kap...e-drzave-nema/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Iskreno žalim što je izostalo mnoštvo propratnih aktivnosti jer ovo je zaista jedinstvena prilika. Evropsko prvenstvo, pa makar i jedna grupa da se odigra, morali su se zanemariti previranja i iskoristiti prilika. Bili ministru sporta kruna pala da je dosao da podrzi, da su organizovali druzenja sa rukometasicama za najmladje, promocije po osnovnim skolama... UH...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Saglasan - prilično loša promocija ovog važnog događaja. To sa školama je odlična ideja, za koju je prilika propuštena. Mada, tu je i Rukometni savez trebalo da bude proaktivniji, jer je Ministarstvo ipak organ koji vrši upravne poslove, a ne promoter sportskih događaja. U suštini, manjak koordinacije i svi propusti u pripremi prvenstva su dobar pokazatelj stanja u državi.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Jasno jasno, svi u sistemu su se trebali upregnuti... Da ne govorim o prodaji dresova, majica i slicno... Bio je u sali EHF stand ali ne vidjeh da je bilo dje da se kupi, pa eto ne mora dres ali neke majice reprezentacija koje su igrale u PG... Online shop svih reprezentacija bi isto bio neophodan... Eto to cini mi se ne iziskuje prevelik trosak...
Ide mi se u Skopje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nadam se da ce se skupit bar stotinjak grlatih da se isprate lavice kako valja. Da zagrmi navijanje u Skopje i Ljubljanu, akobogda.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Sve ti ćetalo Joke. Živa, zdrava i vesela bila.
Radičević: Ne igramo za stanove, svjesna sam podjela, ali je Crna Gora suština
https://www.cdm.me/sport/rukomet/rad...a-sam-podjela/
3 boda iz tri meča i u polufinalu smo.
Pobjeda protiv Rumunije ili Holandije je pod must , pa onda gledati makar minimum bod protiv Holandije/Rumunije ili Francuske.
A može i samo da dobijemo Rumuniju pa da gledamo u pasulj (da Holandija ne dobije Španiju prvenstveno) ili da samo dobijemo Holandiju pa da gledamo u pasulj (da Rumunija ne dobije Njemačku prvenstveno).
Sve nam se otvorilo.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Nisam pratio. Da li imamo kvalitet ili je ovo sve zbog domaceg terena??
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kvalitet je nesporan.Domaći teren je imao uticaja,ali đevojke su odlične.
Ali,najbolju definiciju je dala Mara Jovanović na jednoj analizi na RTCG kad je pominjala koliko su neke sporedne stvari bitne(atmosfera,trener...):"Ne znate vi kako ga je treneru sa 22 žene"
Onaj komentator je umro od smijeha i rekao:"To si ti rekla,da sam ja...izgubih posao" i nasmija se slatko.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Hahahah ka' sinoć jedan momak, mladi svi, preslatki... Tu do 20 godina.. On jedan među 10 žena, on mi se nešto okrenu, nasmija, ja rekoh: "viđi te, blažen među ženama"![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pa ja bih rekao da imamo kvalitet. Evo posljednja utskmica sa Poljskom je bila skoro bez ikakvog doprinosa bekova u golgeterskom smislu. Ali su zato odbrana i pasovi na krila zavrsili posao. Igramo raznovrsno, Brnovicka je napredovala dosta, pola je nema... Evo, da vidimo sa Francuskom kako ce to izgledati bez grotla Morače...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dodao bih Pavicevicku na lijevom krilu koja je odlicno zamijenila Majdu i Malovicku na desnom beku koji nam je bio slaba tacka (ranije je Despotovicka siliom prilika igrala desnog beka, iako je ona prije lijevi bek). Problem ce se otvoriti na desnom krilu nakon sto se Joka povuce. Treba napomenuti da su nam i golmanke na nivou.
Protiv Poljske su 16 golova dale Ivona i Joka iz 17 šuteva.
Ne sjećam se takvog učinka nekog krilnog dua da je bilo u rukometu pa sigurno zadnjih desetak petnaest godina.
Bravo Španija.
Dobijemo Rumuniju i imamo polufinale.
Sve nam se otvorilo i sve zavisi od nas.
IDEMOOOOOOO![]()
...
Aooo svaka čast.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks