Nema ni vjetrova ni kise vise,u zadnje dvije godine nije 5x krsteno pala(barem u Novom)
По мојим прорачунима лето ће бити нестварно хладно, температуре неће прелазити 34. подеок. А за малишане и генерално љубитеље снега, биће га ове године у Подгорици да ће многи помислити да су на Златибору.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Boga mi cuh price juce od nekih starih da ce ove zime snijega bit' pofino. Ispricase mi zasto misle. Muve i pcele u ovo doba, krosnje drveca, nesto oko sisarki, nemam pojma ni ja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam što i kako, ali sigurno da nije normalno da u novembru idemo kratkih rukava.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Јелка се не треба китити док не прође католички Божић. Дакле јелку треба октитити 27. децембра, а раскитити је 16. јануара после српске Нове године.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne zove se ova moja Jelka,pomijeao si me s nekim drugim
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Lijepog li vremena - kakvo sunce i ona vrućina.
A neka je ocepila vise.
što ovo veis? Nesto znas ili onako, nagadjas? Vise mi se dopada ono sto velis oko sisarki i ono jer i moj tajo stari ima neke mantre zasto ce ova zima bit snijezna![]()
@joni fala ti od srca kako se ismijah slatko....
elem, zna li s kad ce opet lijepo vrijeme? Neko mi reče, pa ako neko od ovih meteorologa forumskih zna neka reče je li tačno, da će posle nekoliko dana kiše opet lijepo vrijeme do kraja novembra?
Treba mi...ne samo što volim no mi treba sunce
Last edited by zvoncica; 04-11-22 at 19:30.
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Moe li se po kii Jakuza? Jedino to bi me sad oraspoloilo![]()
Ima li te ko oraspolozit
A toga nikad falilo nije.
Dje ga je Dajko? Sad bi moga tanker da provuce kroz onu lokvu dje je veslao![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks