Bgm kao da je ispod Gorice a ne na ulicu preko puta ekonomske…
Onda ona zgrada kod crkve i slicne trebaju biti 5000€ m2
ok je to cijena za tu lokaciju
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bgm kao da je ispod Gorice a ne na ulicu preko puta ekonomske…
Onda ona zgrada kod crkve i slicne trebaju biti 5000€ m2
King's veli residence
Da se skupimo i da pocnemo da gradimo kad se vec moze prodavat 2500+ po kvadratu, sto cekamo?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Posto ocigledno postoji dosta ljudi koji mogu brzo da kupe po 2000+ e za kvadrat, ja bi rado usao u taj biznis. Napravis za 500-700, a prodas blizu 2500.
10 zgrada izgradis i u zasluzenu penziju.
Ne pravi se nista za 500-600. Pogledajte cijene zemljista za takve zgrade. Polako sa tim idejama...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ne pravi slažem se, ali se zato daju stanovi u kompezaciju i ispada te puno povoljnije... I tebe i vlasnika zemlje
Sent from my Mate 40 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Tacno ce se odje oformit firma, nije prvi put da se razmislja, nekolicina forumasa da otvore "Forum construction & development"
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Nekate, polakote, sve ove gradjevinske milijarde u Pg su stvorene od gradnje za 1500po kvadratu u prodaje po 1200. Ucinjeli su nam, sad oce konacno makar na 0 da budu, pa podigli kvadrat 1500-1800 u prosjeku.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Necu da komentarisem PG ali ti mogu reci za Boku da mozes da zaboravis na takve ekskurzije na iole normalnim lokacijama. Razmisljao sam o upravo prici koju pricas, da udjemo u neki proces par prijatelja i ja ali na kraju kada stavis sve na papir radi se o dramaticno vecoj cijeni od te koju si naveo a posto bi neki ulazili u pricu sa dijelom novca finansiranog sa kreditom nisu bas spremni za takve ekskurzije.
Meni se sve nesto cini da veliki broj ljudi ne shvata koliko su skocile cijene:
1.) Materijala
2.) Radne snage
3.) Zemljista...
Citavu podgoricu je izgradila ekipa iz granda po principu prijatelji braco kumovi, i ovdje se slaze prica kao da smo njemci. Pakao.
Isti slucaj i na primorje, pogotovo Bd. Isto imas grbaljsku bratiju.
Po Boki je to manje slucaj, ali isto prosjecna cijena kvadrata je visestruko veca nego u Pg.
Da budem iskren pogubio si me. Ja misljah da pricamo o zajednickoj gradnji "obicnih ljudi" kad ono ti o nekim cici-mici pricama ne bas "obicnih" ljudi. Ok, ok.
Evo ja cu prvi da ti se pridruzim ako uspijes nesto na primorju da izgradis na iole dobroj lokaciji u tom cjenovnom rangu koji si pomenuo, bez sale.![]()
Evo Ventura 1400€ u zavrsenu zgradu?
![]()
Ja ne znam jesu li rupu iskopali tu…
Kolega je mislio da je ovo na zabjelo vjerovatno![]()
Da, mislio sam onu na Zabjelo sto je zavrsena, malar spolja. Znaci masio sam
Tek sada vidim da pise Stari, i ovo je ona preko puta doma zdravlja?
Inace jedan bankar me ubjedjuke da ce padati cijene jer kao 70% prometa cini kupovina kroz kredite koji ce rasti i samim tim ce ljudi teze odlucivati da kupovinu stana neki period.
Last edited by GaD; 04-11-22 at 06:19.
Da preko puta doma zdravlja je ova
Čini mi se prije neki dan da viđoh 2 ili 3 sprata su digli. Napreduju ok, al ne mogu se sa Bemaxom poredit nikako.
Inače taj bankar možda misli na period oko 2027/28 kad se tržište malo stabilizije, jer sa rastom inflacije cijene mogu u najboljem slučaju da ostanu na ovom nivou, a da padaju teško...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks