Page 438 of 574 FirstFirst ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... LastLast
Results 10,926 to 10,950 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Sto bi sa zakonom? Milo ga nece potpisati, a nakon poruka iz EU....
    Ajde DF, to njima ide, ali Demokrate? Momo Koprivica je kažu dobar pravnik. On je morao znati sto glasa.
    URA je izgubila kompas. Dritanu je jedino stalo da bude jos koji mjesec "premijer u tehnickom mandatu".
    SNP je isto partija u nestajanju (lise Pluzina i Savnika). I njima odgovara da jos budu tamo dje ne zasluzuju.
    Iz ovoga ce najvise profitirati Evropa Sad. Bice to uskoro najveca stranka koja ce preuzeti vlast. Neka ce. Nek se svi izredjaju.

I kakvo je to pravdanje i DPS je krsio Ustav? Znaci, sad svako moze da ga krsi? I to je u redu? Dozvoljeno? Ajde?

Ponekad ljudi nijesu svjesni sto govore. Sto bi jedan moj drug kazao, "ne dopire do mozga".

2. The Following 3 Users Say Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Но опет кажем, ипак имам мало наде да ће доћи до компромиса.
    Politicka struktura koja je predlozila ovaj zakon zeli da drzava bude nefukncionalna. To su ljudi koji se dive Vucicu i Putinu. Logican zakljucak kad se radi o takvom mentalnom sklopu i sistemu vrijednosti je da DF ima diktatorske pretenzije i da ih kompromis ne interesuje.
    Prvo su radili na radikalizaciji narativa da je bilo kakva saradnja sa DPS-om i drugim pro-EU partijama apsolutno nedopustiva. A ako nema saradnje sa njima, onda mora da se saradjuje sa DF-om. A saradnja sa DF-om nuzno za sobom povlaci udaljavanje od EU puta i izlazak iz NATO-a jer je to njihova prava intencija.
    I uspjelo im je, velikim dijelom zaslugom DPS-a koji odbija da se oslobodi odredjenih figura kojima je davno mjesto u UIKS-u. Ali ta prica o velikom strasnom DPS-u sa kojim nikako ne smije da se saradjuje je prica za maloumnike jer su sve politicke partije u poslednje dvije godine pokazale da nisu nista drugacije i da su spremne da urade bukvalno sve sto je DPS radio da bi zadrzali vlast. A druga opcija mimo saradnje sa DPS-om i njihovim prikolicama bukvalno ne postoji ako Crna Gora zeli da udje u EU.
    Last edited by VanjaTheMan; 02-11-22 at 22:41.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

4. The Following 3 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,609
    Thanked in
    2,769 Posts

Рекох још кад су одложили изборе, да нико не размишља о послиједицама тога.
    Знао сам да ће бити лоше, али нисам очекивао овако лоше.

Нажалост од овог следећег корака, ако наступи, можемо да очекујемо само општу амархију и безвлашће.

Pred formiranje Dritanov vlade, odmah po obaranju Zdravkove, napisao sam ''Dajte nam izbora!''. I dobio cirka jedan lajk, sjećam se, @johnny bravo. Eto baš otprilike toliko je tada bilo do očuvanja ustavnosti ovima što danas govore kako je zapravo to otvorilo vrata haosa.

I opet:
    Grešku koju je sinoć napravila vladajuća većina, apsolutno treba kazniti totalnom diplomatskom i pravnom presijom na institucije, sve do međunarodnih sudova i diplomatskih tijela.

Okupljanje na ulicama, već viđeno, je stoprocentno igra koju DF priželjkuje. To je njima istima moglo da prolazi godinama, u prethodnoj vlasti, jer ih je samo vlast držala za uzde i ograničavala, dok je suprotno-misleći dio naroda mirno shjedio doma.
    Danas, situacija je sasvim obrnuta- osim vlasti, koja drži uzde i ograničava, suprotno-misleći dio naroda ne može dočekat da zapjeva, razvije barjake, i malo ovim drugima nešto objasni.
    Belveder, Nikšić... mnogo je primjera.

Ja ne vidim prostora za kompromis ovđe, nakon onoga od sinoć. Prosto mislim da i dalje, po nekoj inerciji normalnosti i zdravog razuma, očekuješ zdravorazumske poteze svih strana.
    I dalje sam ubijeđen da od DF-a to nećeš dočekat, oni idu direktno u zaoštravanje, i mislim da će sada počet da vuku krajnje brze, rezantne i agresivne poteze, da bi što efikasnije doveli igru do svršenog čina.
    Scenario od juče dokazuje da to treba očekivati, a ne ništa drugačije.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

6. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ako ikoga zanima, domaće Banke u koje se ministar Damjanović nadao da će finansirati kreditima 350 miliona rupu do kraja godine, ponudile 70 miliona državnih zapisa na pola godine.
    Krakotočne pozajmice za likvidnost su skupe.
    U kakvom su stanju CG fnansije, vjerovatno je između 5% i 6% kamata koju su ponudile banke.
    Za 6mjeseci se vraće 71 milion i 200+ hiljada bankama iz vjerovatno novog kredita koji će do tada Vlada dogovoriti sa nekim. Valjda.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...0-miliona-eura

Ne zanima ti to nikog, odma da ti rečem.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by Geralt of Rivia View Post
    Ово све је у неком најближем поређењу као стари добри гејминг и прелажење нивоа са краљичицом на крају.

Много се ствари одиграло, превалио се пут од наде до очаја и назад, и у финалу коначно се нашло пред краљичицом.

Одбрамбени штитови су јој срушени, енергија јој је сведена на мање од једне трећине у фулу, а надигравање је ушло у ону фазу када се у помоћ подижу разноразне слуге и мињони .

Питање више није хоће ли већ када ће да пане...
    Te tvoje misli o padanju "štitova" vidjeh u onoj rečenici da poteče krv Dnjeprom.
    Ako sam igdje vidjela pravo lice članova foruma to je bila samo jedna tema.
    Jedino čemu se nadam jeste da EU neće dići ruke od ovog balkanskog primitivizma koji ništa drugo ne zna no da uređuje pravila kako njemu paše.

Sent from my SM-A336B using Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 02-11-22 at 22:52.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Te tvoje misli o padanju "štitova" vidjeh u onoj rečenici da poteče krv Dnjeprom.
    Ako sam igdje vidjela pravo lice članova foruma to je bila samo jedna tema.

Тачно са врло малом маргином за грешку.

Као и претходно цитирано.
    Last edited by Geralt of Rivia; 02-11-22 at 22:54.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Kako se Mojsije trigeruje na DF e kako sve prevrnu šta je ovo

Vidi se da je ucio od najboljih od Skoja i Hella
    Ma 100%. To sto vam Hell nikad nece glasati partiju dje je zamjenik direktora UP povezan sa ljudima koji melju u kobasice druge.....je Hellov neki blagi moralni kompas. Sto vam nece glasati da ponovo kraite zakone i ustav kako vam se digne...opet moj problem. Sto vam ne podrzava da krljate milione za polovicne i promasene investicije.....
    Za razliku od tebe ja niti sam krio politicke izbore niti ih se stidim. Rekao da cu glasati Preokret i to i uradio. Glasao URA na parlamentarnim i promijenio misljenje.
    Trazio da se ponove parlamentarni kad si ti barjacio i senlucio sa zgrade Bemaxa.
    A sad vam se kriva.....jbga....navikavajte se da mozete da donesete i pogresan izbor, pa kaznis na sljedecim.
    Ali tebi je bitno da se Blitva vrati i da opet zorite po ulici.....
    Ovakvi kakvi su bili....tesko da moze.
    A sto se tice US....DPS nikada, ali nikda nece dati podrsku nekome ko nije ko Radulovic ili potkupljiv ko ona Zvicer....
    Ali to su te vajne institucije koje su propale.....Nego kad ce kavcani nazad....nema Bakovica vise da zivka na granicu da se pusti neki Belivuk da samelje nekoga.....
    Vidis kakve vrijednosti u stvari ti zelis.....
    I nikad necemo biti isti

11. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

@Geralt of Rivia
    Dopunih post ko što rekoh nadam se samo da EU neće dozvoliti scenario koji pojedini priželjkuju ovdje, ali isto tako bez spuštanja lopte s obje strane nema što ni da od iste očekujemo.

Last edited by Bluemoon; 02-11-22 at 22:56.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Рекох још кад су одложили изборе, да нико не размишља о послиједицама тога.
    Знао сам да ће бити лоше, али нисам очекивао овако лоше.

Нажалост од овог следећег корака, ако наступи, можемо да очекујемо само општу амархију и безвлашће.

Na zalost bojim se da ce kompromis da bude neki sudija US. Nisam bas siguran da li nam treba neki zajednicki DPS i DF igrac, a ima i takvih.
    Kako se ono kaze " pazi sta zelis"

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    ...bilo kakva saradnja sa DPS-om i drugim pro-EU partijama apsolutno nedopustiva....
    I drugim pro-EU partijama, veli...

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Adria TV i TV Nikšić dobile nacionalnu frenkvenciju.
    Mislim da je ovo nezapamćen slučaj da neka lokalna televizija negdje u svijetu dobije nacionalnu frenkvenciju.
    Vjerovatno je sljedeće da i Gradska TV dobije istu.
    Tako smo sad došli do osam televizija sa nacionalnom frenkvencijom !!!
    Hrvatska na primjer ima samo tri , Srbija četiri.
    A i vlasnička struktura televizija koje su dobile frenkvenciju su zanimljive - Vučić dvije (Adria i Prva) , Šolak i Đilas dvije (Nova i Vijesti) , DF/Demokrate (Nikšić) i tri RTCG kanala.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Thanks Thanks Given 
    6,236
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    3,393 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Mislim da je ovo nezapamćen slučaj da neka lokalna televizija negdje u svijetu dobije nacionalnu frenkvenciju.
    A i vlasnička struktura televizija koje su dobile frenkvenciju su zanimljive - Vučić dvije (Adria i Prva) , Šolak i Đilas dvije (Nova i Vijesti) , DF/Demokrate (Nikšić) i tri RTCG kanala.

oce li biti ovih televizija u dvbt2?

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ma 100%. To sto vam Hell nikad nece glasati partiju dje je zamjenik direktora UP povezan sa ljudima koji melju u kobasice druge.....je Hellov neki blagi moralni kompas. Sto vam nece glasati da ponovo kraite zakone i ustav kako vam se digne...opet moj problem. Sto vam ne podrzava da krljate milione za polovicne i promasene investicije.....
    Za razliku od tebe ja niti sam krio politicke izbore niti ih se stidim. Rekao da cu glasati Preokret i to i uradio. Glasao URA na parlamentarnim i promijenio misljenje.
    Trazio da se ponove parlamentarni kad si ti barjacio i senlucio sa zgrade Bemaxa.
    A sad vam se kriva.....jbga....navikavajte se da mozete da donesete i pogresan izbor, pa kaznis na sljedecim.
    Ali tebi je bitno da se Blitva vrati i da opet zorite po ulici.....
    Ovakvi kakvi su bili....tesko da moze.
    A sto se tice US....DPS nikada, ali nikda nece dati podrsku nekome ko nije ko Radulovic ili potkupljiv ko ona Zvicer....
    Ali to su te vajne institucije koje su propale.....Nego kad ce kavcani nazad....nema Bakovica vise da zivka na granicu da se pusti neki Belivuk da samelje nekoga.....
    Vidis kakve vrijednosti u stvari ti zelis.....
    I nikad necemo biti isti
    Za razliku od mene ti nisi krio političke izbore ? Hahahahaha ovo je HIT Očekivao sam triger post i prevrnuh se od smijeha
    Naravno da nismo isti jer ja sam uvijek na pravoj strani, na strani zaštite državnih interesa i na strani većine u CG, a to je definitivno bez ikakvih daljih analiza proCG i proEU većina.

Ko se dohvati saradnje sa DFom i sličnim strankama propada. Tamo nema budućnosti.
    Vidimo primjer URE, nestala potpuno. Nema je više jer je iskorišćena i kraj. Glasači naivni iskorišćeni vjerovali lažovu Dritanu, a Dritan sprovodio politički program DFa. Na tri načina izdajnik: glasača, partije i države. Upozoravao sam ovđe hiljadu puta da je to prevara, nisu mi vjerovali.

Mene bi bilo sramota da i dalje ponovaljam da na platformi političkog programa DFa i satelita možeš da napreduješ. Pa vidiš li da ta šarena laža više ne prolazi, srušilo se za kratko vrijeme kao kula od karata.

Razlika između mene i tebe je u tome što ti ne želiš nikakve vrijednosti. Ni ti ni Ado. Isprali su vam mozak.
    O kakvim vrijednostima ti govoriš a sarađuješ sa četnicima i izdajnicima ? Stvarno ?
    Moje vrijednosti su proCG i proEU. A znaš li koje su tvoje ? Tvoje su folirantske. Znam ja sve odlično tako da ne moraš mene da mažeš.

Zbog foliranata Crna Gora pati više od 2 godine, totalna blokada države, totalna blokada napretka države prema EU, šamarčine EU, nacionalizam, vjerski fanatizam... Dakle sve je to propali program folirantskih i izdajničkih partija. Prekrižane su. Vrijednosti... How yes no...

Tvoje vrijednosti su državni udar i ništa drugo. Toliko.
    Čak se i Bokica dozvala pameti, a nismo na istoj političkoj ravni.

Evo ti ga i @kimmi isto, nema ga jer se presabira, ali tu je doći će.

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

“Takođe, Građanska inicijativa “21. maj” ljubazno pita predsjednika Vlade Dritana Abazovića da utvrdi, pa i provjeri, da li je Jeleni Maraš dodijeljeno obezbjeđenje i službeno vozilo sa šoferom. Naša saznanja, koja naravno ne moraju da budu i tačna, govore da je njen navodni zaštitar i šofer, policijski službenik B.Ž. koji je navodno i najrođeniji rod urednika “Borbe”, portala koji spada u perjanice demokratskih i medija koji promovišu kulturu dijaloga, tolerancije i vrijednosti na kojima se temelji EU”, zaključuju u saopštenju.
    https://www.cdm.me/hronika/gradanska...uozbiljimo-se/

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Nema špriceva u Intenzivnoj njezi Kliničkog centra, porodice pacijenata moraju da ih kupuju

https://www.cdm.me/drustvo/nema-spri...-da-ih-kupuju/

Šta se radi sa zdravstvom...

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Bio sam skoro u Srbiju 10 dana, nije ovo tačno, tamo ima 5 televizija sa nac. frekvencijom, RTS, Prva, Pink, Happy i B92, a ako brojiš ka' nama odvojeno RTCG kanale, a 7 kanala, jer RTS ima 3 kanala, pošto vidim kod nas si broja' zasebno svaki RTCG kanal.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

@technus I sa RTS-om jednu televiziju manje imaju sa nacionalnom frenkvencijom na deset puta više stanovnika.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Da, jednu, ono kako ti napisa imamo duplo više, što jednostavno nije ni blizu.
    To naravno kad TVNK i Adria izadju na nac. frekvenciju, samo ne znam kkako će im se isplatit'.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Za razliku od mene ti nisi krio političke izbore ? Hahahahaha ovo je HIT Očekivao sam triger post i prevrnuh se od smijeha
    Naravno da nismo isti jer ja sam uvijek na pravoj strani, na strani zaštite državnih interesa i na strani većine u CG, a to je definitivno bez ikakvih daljih analiza proCG i proEU većina.

Ko se dohvati saradnje sa DFom i sličnim strankama propada. Tamo nema budućnosti.
    Vidimo primjer URE, nestala potpuno. Nema je više jer je iskorišćena i kraj. Glasači naivni iskorišćeni vjerovali lažovu Dritanu, a Dritan sprovodio politički program DFa. Na tri načina izdajnik: glasača, partije i države. Upozoravao sam ovđe hiljadu puta da je to prevara, nisu mi vjerovali.

Mene bi bilo sramota da i dalje ponovaljam da na platformi političkog programa DFa i satelita možeš da napreduješ. Pa vidiš li da ta šarena laža više ne prolazi, srušilo se za kratko vrijeme kao kula od karata.

Razlika između mene i tebe je u tome što ti ne želiš nikakve vrijednosti. Ni ti ni Ado. Isprali su vam mozak.
    O kakvim vrijednostima ti govoriš a sarađuješ sa četnicima i izdajnicima ? Stvarno ?
    Moje vrijednosti su proCG i proEU. A znaš li koje su tvoje ? Tvoje su folirantske. Znam ja sve odlično tako da ne moraš mene da mažeš.

Zbog foliranata Crna Gora pati više od 2 godine, totalna blokada države, totalna blokada napretka države prema EU, šamarčine EU, nacionalizam, vjerski fanatizam... Dakle sve je to propali program folirantskih i izdajničkih partija. Prekrižane su. Vrijednosti... How yes no...

Tvoje vrijednosti su državni udar i ništa drugo. Toliko.
    Čak se i Bokica dozvala pameti, a nismo na istoj političkoj ravni.

Evo ti ga i @kimmi isto, nema ga jer se presabira, ali tu je doći će.

Evo sam ti nabrojao EU vrijednosti koje cijenis da treba da se vrate.
    Problem je sto se ne ustrucavam da ti napisem sledece.
    Ti si sa pojedinim "zgrozenim" forumasima u martu podrzavao onu sagu oko sazivanja skupstine. Tad si se nadao povratku Blitve i DPS, da ostanu, kada si ubjedjivao da 46 poslanika moze da sazove skupstinu.
    Tad je to bila volja vecine, cini mi se, i demokratija. Ah da, da ne zaboravim "otkljucavanje zarobljenih institucija". E tad ti nije bila hajducija vecine nego si seirio sa pojedinima ovuda kako ce DPS da se vrati.
    E da....i nisam ja izjavio vec tvoj heroj " ustav je vise smjernice nego cvrsta pravila"....
    A sad plac....bas mi vas zao.
    Je li pravna hajducija i ovo DFovo. Jeste. Ali da si iskren oko toga pa da shvatim. Ali je problem ko hajduciju sprovodi.
    E da....i tad vam je DF pruzio ruku ostavkom Bulajica. A DPS je vec bio sazvao sjednicu preko njega...ali vam braca iz DF uskoce kad god zatreba.
    Prvi put je najteze....navikne se covjek da je izjava Blitve o ustavu nedje ono sto funkcionise 30 godina. I ti nemas problem sa tim dokle god ga tvoji heroji koriste
    Last edited by Hell Raiser; 03-11-22 at 08:40.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    To naravno kad TVNK i Adria izadju na nac. frekvenciju, samo ne znam kkako će im se isplatit'.
    A lako se isplati brate. Da šire Vučićevu propagandu i odmah se isplati.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

TvNK se uglavnom bavi lokalnim temama, rijetko gledam TV ali to što uhvatim tako je, ali izgleda bolje ti iz BP znaš kakvu oropagandu širi TVNK.
    Adriu nikad upalio nisam, niti sam updetova pretragu frekvencija zadnje 2 godine, tako da za njih ne nogu ništa reći, čuo sam da je tako.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Kao da se tu gleda isplativost.
    Kako smo krenuli taman ćemo na duplo više i izgurati.
    Mogu se kladiti da će i Gradsku utrpati sad kad je osvježeni preuzmu.
    Elem , AEM raspisao konkurs za novog direktora , mnogo toga će se samo kazati sa imenom koje bude izabrano.

27. The Following User Says Thank You to Isak For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

TvNK se uglavnom bavi lokalnim temama, rijetko gledam TV ali to što uhvatim tako je, ali izgleda bolje ti iz BP znaš kakvu oropagandu širi TVNK.
    Adriu nikad upalio nisam, niti sam updetova pretragu frekvencija zadnje 2 godine, tako da za njih ne nogu ništa reći, čuo sam da je tako.
    Polako brate... misli lokalno, djeluj globalno.

Prestao sam da pratim TV jer vidim da je Vučić sve to zaklopio. Eto jedino bih možda upalio gradsku tv na neku emisiju, da je imam, jer ovo ostalo su realno sve srpske tv i neki njihov način sagledavanja stvari i širenja propagande. Niđe normalne profesionalne televizije i novinarstva.
    A iskreno i šta će kome tv pored interneta, foruma, portala, twittera, youtuba đe možeš da filtriraš informacije između pravih i propagande...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Xaxaxa, čuš gradsku, šalim se, ok su, samo što su većinu vremena fašistički nastrojeni.

Kao da se tu gleda isplativost.
    Kako smo krenuli taman ćemo na duplo više i izgurati.
    Mogu se kladiti da će i Gradsku utrpati sad kad je osvježeni preuzmu.
    Elem , AEM raspisao konkurs za novog direktora , mnogo toga će se samo kazati sa imenom koje bude izabrano.

Svakako koncept TV polako postaje prevazidjen, mogu ispirat mozak nekim starijim generacijama, dok su još medju žive, mladje generacije imaju pristup tolikom broju informacija na raznim platformama da mogu da biraju.
    Last edited by technus; 03-11-22 at 09:37.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

" ustav je vise smjernice nego cvrsta pravila".

Женијал...

Има ли ђе какви линак ?

Page 438 of 574 FirstFirst ... 338388428434435436437438439440441442448488538 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)