Je li rusenje ustava kad imas Vesnu Medenicu na celo sudstva 20 godina? Koja sluzi jednoj politickoj partiji i mafiji.
Ili Blaza Jovanica u privredni sud?
Ili Katnic? Ili Stankovic? Ili Veljovic? Ili Lazovic?
Dps ce opstruirati izbor sudije, dok god ne dovedu 'svog' sudiju.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 02-11-22 at 21:23.
Last edited by BAR; 02-11-22 at 21:28.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Glavna stvar koja treba da se rijesi je kako da DPS sprijeci osipanje glasova i da se vrate u igru.
Sto se njih tice, CG moze splamcet samo da se oni vrate i da budu 'spasioci'. Yebe se njima za ustav i drzavu.
I oni ce uraditi sve u svojoj moci da se povrate, i do sad su mogli da izaberu tog sudiju ali nisu htjeli.
Tako da nas samo drze za taoce, dok se oni gase postepeno i osipaju. Samo gubimo vrijeme, kao da 30 godina nije bilo dovoljno.
I na sve to imas nesposobne EU birokrate koje mlate po twiteru dok sklepaju ogromne plate za svoju 'diplomatiju'. Bilcik, Picula i Popa. Mene je blam na sto je EU spala.
Ovdje ljudi ili nece ili ne znaju da razdvoje pojmove. Jedno je kad neko napravi radnju za koju mislis da je neustavna, drugo je kad doneses akt kojim krojis taj Ustav kako hoces. Jedno je stvar tumacenja i tehnike, drugo je brutalno derogiranje i Ustava i drzave.
Druga stvar, Milo Djukanovic nije odbio da da mandat vec ga oni nijesu imali. Pretpostavka je da je Abazovic fingirao pregovore da bi ostao sto duze premijer u tehnickom mandatu, da ne spominjemo da su svi odbili da dodju na sastanak kod predsjednika gdje su trebali da ga zvanicno obavijeste da su pregovori u toku. Ko se od vas moze zakleti da ce Lekic dobiti 41 glas uopste!? Ja bih se kladio da on tog filma gledati nece.
Ovdje imamo jednu politicku snagu u nestajanju (URA), jednu cijoj snaga rapidno opada (Demokrate) i jednu koja se nije dovoljno etablirala u sistem da bi se koristeci njime dobila onoliko koliko misli da treba i kojoj ne odgovara momentum ES. Svima odgovara status quo osim Crnoj Gori a sve tri strane su one koje za CG ne haju pa i nije neka steta. Mi smo juce se i zvanicno udaljili miljama od EU i jedino sto im je ostalo da kupe mrvice sa stola OB i srpskog sveta.
Osvjezilo...
E ovo vam je avangarda
Poslije neko prica o likovima koji "oridjinalno" brane DPS. Imamo mi takvih likova na sve strane...
Last edited by Rodion Romanovich; 02-11-22 at 21:48.
ДПС ако се врати у игру, вратиће се као дачићев СПС, мањи коалициони партнер неке Европе сад или неке друге промаје.
Живим од свог рада и не чекам први у мјесецу да ми на рачун легне ухљебнина, као многим овдје.Желим да живим у миру.
А то се једино може ако се поштује Устав и ако се спроводе закони.
Не може се бит мало трудна и мало кршит Устав и правит држани ударчић, јер нам тако политички одговара.
Ако нема Устава ако нема закона, онда иде закон нечег другог.
Јеси ли вољан да се у том случају опашеш бомбама и руку под руку са Батом и Милом јурнеш на мрски ДПС и Бемакс?
Па ко што понесе.
Last edited by BAR; 02-11-22 at 21:47.
Kako se Mojsije trigeruje na DFe kako sve prevrnu šta je ovo
Vidi se da je ucio od najboljih od Skoja i Hella
Nego, dakle...
On je digao ruke od EU i on hoće u zatvoreni Balkan i to je to. Da nas izoluje od svijeta jer za njega postoji samo onaj sprski svet.
Kaži tako, šta ga mutiš brate pa moraš da miješaš babe i žabe...![]()
Love, peace and respect.
Isti scenario smo gledali, u nekoliko navrata, devesetih godina. Tu nepodnošljivu lakoću agresije, kojom su se, jedna za drugom, palile vatre, u kojima su bukvalno nestajale čitave generacije.
I skroz si u pravu, kad se otvorio pakao, oni najglasniji više nisu bili tu.
I skroz je fascinantno, kad @BAR kaže da treba da se spusti lopta i ohlade glave, kako instant krene artiljerijska paljba, kao da je genocid tražio.
Ta slika ''izvrnuto-obrnutih istina'' nažalost postaje osnovna vizura koja se ovom narodu nametnula.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ovdje se nista nece desit jer smo krenuli da izlazimo iz jame u koju nas je DPS uvukao.
Kad se nismo poklali za doba tiranije, sigurno necemo ni sad kad smo svrgnuli tiranina, iako bi on to najradije htio.
Tako da ce se i ovo okoncati, vidjecemo na koji nacin, i nastavicemo da tavorimo i dalje kao sad.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
https://www.cdm.me/politika/mitric-u...sada-nadlezan/* Da li je, kako se ocjenjuje, Ustav Crne Gore sinoć “bačen pod noge”?
Mitrić: Jeste. To je jedna od najgrubljih povreda Ustava od kad ih ja pratim, a pratim ih ima 30 godina. Jedna od najgrubljih.
Za nevjerovat, bukvalno kao da zadnje dvije godine nisu postojale, tako se neki narativ gura. Ako ignorišete ovo što vam @BAR priča eto vam Vanja Ćalović koja priča isto ili ni ona sad ne odgovara?
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Slažem se potpuno sa tobom.
Samo bih volio da se ovi koji sad kukaju kako država propade jer se ne poštuje ustav sjete ko je u to kršenje ustava prvi zabrazdio početkom godine, sazivajući sjednice skupštine većinom poslanika ("41 je veće od 40"), produžavajući mandate skupština preko četiri godine, formirajući novu opštinu u Podgorici usred izborne kampanje.
Nije ovo sinoć gubljenje nevinosti, prvo kršenje ustava pa da se ovako svi presnećujemo.
Ovdje se prave neki najgori scenariji cim Vucurovic i Zekovic krenu na mig Petra Ivanovica.
A nemojmo.... Providno je vise. I ovo ce se rijesiti, opalice nam EU 2-3 packe, i idemo dalje.
Nadam se da DF sad još jače upre. I nastavi da se politicki igra sa ostalim partijama koje su glasale za ovaj zakon sinoc. Jasno se vidi da su okuraženi, puni sebe. Otvorena arogancija. Demokrate sinoc ka posrani. URA od sramote ni da progovore. Pi.
Upri DF. Samo pazite da ne polomite zube ka DPS onda sa zakonom o vjeroispovijesti.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Niko ne reče, jesu li radnicima u skupštini prekovremeni i noćni sati plaćeni?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Od tebe me ništa ne iznenađuje nakon pojedinih viđenja na međunarodnu zajednicu, kao i na temi gdje neka država brani svoj suverenitet upadom tenkova od strane druge koja joj isti ne priznaje ali ono što je najgore u cijeloj priči je upravo ovo što napisah prvi bi takvi tražili vizu tamo gdje ta ista pravila važe onda kad bi stvarno pali u jamu kad bi ovdje opalila prva puška.
U tom slučaju je nebitna svaka partija ako možeš uopšte i sklopit sliku.
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 02-11-22 at 22:23.
Рекох још кад су одложили изборе, да нико не размишља о послиједицама тога.
Знао сам да ће бити лоше, али нисам очекивао овако лоше.
Нажалост од овог следећег корака, ако наступи, можемо да очекујемо само општу амархију и безвлашће.
Но опет кажем, ипак имам мало наде да ће доћи до компромиса.
Ово све је у неком најближем поређењу као стари добри гејминг и прелажење нивоа са краљичицом на крају.
Много се ствари одиграло, превалио се пут од наде до очаја и назад, и у финалу коначно се нашло пред краљичицом.
Одбрамбени штитови су јој срушени, енергија јој је сведена на мање од једне трећине у фулу, а надигравање је ушло у ону фазу када се у помоћ подижу разноразне слуге и мињони .
Питање више није хоће ли већ када ће да пане...
Evo pare za autoput moji dobri ljudi, nema brige
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...nica-auto-puta
I respect your wrong opinion.
Lukaj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks