[/QUOTE]
Ko je uopšte Savo Kentera da on poručuje ko može a ko ne može, ko treba a ko ne treba, da ostaje ili odlazi iz Crne Gore?
Više je dosta bilo tih patriota koji svoju ljubav i poštovanje prema Crnoj Gori izražavaju zavlačeći ruku do lakata u džepove voljene domovine.
aleksa111111, Laik, mika123, MLS, Pasha
Ko je uopšte Savo Kentera da on poručuje ko može a ko ne može, ko treba a ko ne treba, da ostaje ili odlazi iz Crne Gore?
Više je dosta bilo tih patriota koji svoju ljubav i poštovanje prema Crnoj Gori izražavaju zavlačeći ruku do lakata u džepove voljene domovine.[/QUOTE]
Ču "kentera", okle je ova ofarbana splačina?
Kentere su Pastrovici.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Niko ništa o tome da se Kentera izlanuo da je imao pristup tajnim podacima i godinama prije dolaska na čelo ANB-a.
Tužilaštvo bi moralo da reaguje.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Kentera je treba da zna da se ne može u japanke zalijećat na Rusiju, pospremiše ga lagano.
Kad će bankrot države priča li se šta?
Al postavlja jednostavno pitanje i na njega je vrlo jednostavno odgovoriti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kentera samo rece ko ne postuje institucije i drzavu dje stvara buducnost slobodno da ide tamo dje mu je bolje
....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Kako hrvati lijepo objasnjavaju ko je ko na balkan ... emisija na hrt3
evo vele da je i Medojevic na platni spisak srpskog proljeca....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 28-10-22 at 19:58.
Ali zato se trubjelo nedeljama da li je ili nije Vukšić iznio na odboru za bezbijednost neke povjerljive podatke.
Kad se sjetim kako su se utrkivali raznorazni analitičari da iskažu svoje zaprepašćenje.
A sad čovjek kaza mrtav ladan da je kao čovjek iz NVO dobijao podatke od ANBa i niko ništa,dobro je to.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
tek sad slusam sjednicu odbora za bezbjednost. Samo primjedba... Gospodin Kentera kao prozapadni lik kaze da je logicno da se pozdravlja tri dana po kancelarijama nakon otkaza... To ne ide na zapadu tako.. Momentalno po otkazu, u 8 ujutro, 15.30h ili kad god, znaci da u roku od 30 min od dobijanja otkaza ima zabranu ulaska u firmu, zabranu koriscenja emaila, zabrana prilasku dokumentima, komp se oduzima, zabranu pristupu i serverima firme. Koja god da je posl. institucija. Mogao je isti dan pokupiti fotografije ili sta god licno, ili da mu se iznese kutija, ali odlazak na radno mjesto 3 dana... To je totalno van zapadnog poslovanja.
To se vidjelo i kad je smijenjen sef fbbi, J. Comey dopracen i ispracen momentalno, ako vec nije nikad radio na zapadu mogao je bar to da vidi..
Nevjerovatno...
spomenuh j. comeya jer mi je sklop akcije za otkaz bio jako slican.. Ni on nije dobio otkaz dan kad je on ocekivao, vec kad je poslovno drzao predavanje na jednom skupu. Dopracen bezbjednosnim vozilima, i ispracen momentalno.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 28-10-22 at 20:22.
Moze li meni neko od vas (ili Kentera) da objasni - na koji nacin se postuje Drzava u kojoj se zivi?
Primjer mi treba jer sam ja bas bukvalista i mozda ja vjerujem da je postujem, ali ANB mozda ima drugacije kriterijume.
Ima li u sluzbenom listu neki pravilnik koji bi nama koji ne znamo te kriterijume dao neke smjernice? Postoje li neki rituali ili obredi koje je bitno praktikovati na godisnjem nivou da bi se odrzao kontinuitet postovanja? Kacenje zastave duz citave fasade kuce (Kentera style)? Kacenje zastave na terasi? Kreiranje ili nosenje crvene ili zelene haljine sa CG grbom? Pjevanje odredjenih pjesama? Okupljanje u odredjenim kafanama? Betoniranje zelenih povrsina? Vadjenje pijeska iz Morace? Prodaja imanja koje su sticali nasi djedovi Rusima po primorju ili investitorima po Podgorici?
Ili je mozda placanje racuna? Ili poreza? Ili posten i kvalitetan rad? Kritike i sugestije upucene institucijama kako bi bolje radile? Ne bacanje smeca preko terase na igralista? Apsolutno postovanje Zakona i propisa?
Ja zaista vise nisam sigurna koja su pravila.
Kako i ko ocjenjuje nivo ljubavi i postovanja prema ZEMLJI u kojoj neko zivi?
Last edited by Kliker17; 28-10-22 at 21:05.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ima pravilnik u ustavu i zakonima, ljubav nije obavezna ali poštovanje ustava i zakona jeste. Još malo i biće dvotrećinske većine za mijenjanje ustava pa dako se počne navijat za reprezentaciju, kad konačno budemo država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrijednostima.
Pa dobro... eto mi bezinteresni Crnogorci u CG mozemo biti i manjina, sta se moze..
Ne moze se od profesionalnih Srba i profesionalnih Crnogoraca presabrat'... Rastrkaju se K'o kokoske bez glave..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 28-10-22 at 21:23.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks