Jesu li znali Drile, Pipun i Manda unaprijed za ovo?
https://www.cdm.me/ekonomija/potpisa...gore-i-kosova/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ta sam sam apostrofirao ovdje. Ali svi znamo kako je to bilo. Istakao sam taj dio jer ukazuje koliko je Drile bez skrupula i sve je spreman da iskoristi u svoju korist.
Rade Milosevic je postavljen jer je Drile pritisnuo Mikija da promijeni svoju odluku i postavi njegovog covjeka Rada.
Drile je mogao da precuti ali nije jer mu nije strano da izvrce stvari u svoju korist.
Kako ljude opiju funkcije za nevjerovati, jedan tajm aut ministar, drugi buši kao državni sekretar (MUPa), trećem glava služi kao poklon Putinu za rođendan...
Rece Ranko "ko je ona dva agenta pokupio i poveo za Moskvu".
Kolika istina u tome. Mnogo lako dokazivo, ako vec nije da su ucestvovali u drzavnom udaru.
Ta dva agenta nisu izmisljenja, bila su po CG i u CG su imali logistiku ljudi koji nisu ja, Ranko i Rasko.
Neka si ti prešaltao priču.. Ne znam koga da su postavili u tu anb vama nekolicini ne bi odgovarao (pa iz kuaće da vam je)..
Taj Kentera kakav god da je makar je pokušao nešto, makar ga nisu fotkali ispred i po kućama ovih klanova..
Sad jel boljka što je zapadni igrač, to je već druga stvar..
Bilo je očekivano da će ovi da okrenu priču na ugrožene Srbe jer oni su ipak ultimativni i jedini tj. isključivi predstavnici tog naroda u Cg..
Ali neka si ti pomenuo okg, šteta što se vlast za ove 2 godine nije mijenjala, sigurno bi završili pred sudom da je bilo malo drugačije.. Oh wait..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jes' TRanja, taj veliki filantrop i dobri Samarićanin.
would you be my angel
Forever young, i want to be forever young
a @Zedd, normalno da je problem što je čoek Zapada, nikakav drugi. da je Milača na čelo ANBa glava u pijesak i ćutalo bi se, ka za sve. tek su Ameri počeli da se bave CG, ođe će glavom u zid da biju pojedini za godinu il dvije![]()
kakvu vajdu ova država ima što uhapsiš nekoga odleži par mjeseci i nikad više ništa? jel to ta neka pravda? leži malo u Spuž i posle izađi, keš ti niko ne dira i slobodan si
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 28-10-22 at 14:23.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li realno da postavljas fotku gdje ljudi se vesele uz muziku, ruke u vis i onda u jednom trenutku ruke bile u polozaju koje se mogu tumaciti negativno da ti je to dokaz da su nacisticki pozdrav radili.
I to sve sa Sukovicem, covjekom par ekselans gradjanske provencijencije i par ekselans obrazovanja...
E sprdnja.
Malo mi fali da reportujem post. Po prvi put od kad sam na forumu za 12 godina.
Nevjerovatno.
Kad se zagleda fotka gotovo sigurno se radi o neuspjelom give me five.
Nevjerovatno sto si ti ostavio druze.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 28-10-22 at 14:35.
Osjećam dozu sarkazma u tvom postu, ali nepotrebnu.
Jer se od "factcheck-era", radikalnih lijevičara i agende ne može opstat' nit' pročitat ništa drugo što ne odgovara narativu.
Isto stanje je bilo i sa PG bukvalno sa njihovim gradskim medijima i službama, tako da ti je dobra usporedba
Axaxxa, ja neVerujem šta pročitah.
I ovo oko Šukovića i njegove graDŽanštine, naravno gradjanski orjentisan osim kad je u pitanju jedan fin dio stanovnika CG
Ljudi vrv krecu da se zagrle druze, neko opali fotku, posle vidi sto je ispalo i zloupotrijebi.
Ako iskreno vjerujes da su Ranko Krivokapic i Sukovic salutirali nacisticki pozdrav, imas veliki problem. Bas veliki.
Je li to neko upoređuje Indiju i njihovu kulturu, i pita šta bi bilo da se kod nas radi slično? Pa znate kako, kada npr indijanac pali vatru ispred vigvama, to ima smisla, jer je to njihova kultura koja je ukorijenjena stotinama godina unazad. Da to radi neko drugi bila bi smijurija. Ili kada jedan Indijac bebi ocrtava oči krejonom zbog uroka, to ima sasvim drugo značenje u odnosu na npr mene da to radim.
Tačno je da se sprdamo ovim našima kada su posvećeni nekim ritualima, jer do juče to nijesu radili. Više je nego jasno da je to samo stvar trenda i dodvoravanja neukom pučanstvu zarad jeftinih simpatija, a ne stvar kulture i vjerovanja.
Ja koliko znam, Hrišćanski i manjim dijelom Islamski rituali su u CG ukorijenieni stotinama godina, nisam mislio bukvalno da Premijer odradi Hindu ritual, nego već vjere kojoj pripada, bila bi opet vriska kod nas sa odredjenih adresa.
A ko je institucija koja odredjuje je li se tovještački radi radi dodvoravanja ili iskreno?
Ima neki vjerometar?
ne znam ima li vjerometar al kad vidim kako se ulazi u Hram u PG zamislim se dobro. japanke, trik majica i šorts za kupanje a na priču najveći vjernik. možda je i do mene koji smatram da ne možeš baš sad bilo kako obučen dolaziti u vjerski objekat. mada dobro, meni je nekako čudno i bakljade kad sam pred vjerske objekte gledao
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Last edited by outline; 28-10-22 at 14:58.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vaš ne znam iz koje perspektive je bilo šta moglo bit' više slobodno pod DPS-om nego bez njih, osim iz usko partijsko-interesne persoektive.
Sad, što perfekcionisti žive u Utopiji i svom svijetu, da im je sve što nije idealno pod njihovim uslovima isto, to je druga priča
I naravno, svaki je takav ko je ušao, ili si vidio jednog od 20 pa generalizuješ?
A i ne vjerujem da vjerniku njegov odnos sa Bogom ili već čime odredjuje njegova obučenost, to je društveno nametnuta norma.
Last edited by technus; 28-10-22 at 15:06.
Pa da, vjerovatno u toj utopiji ne padaju na jeftinu demagogiju, floskule i populizam.. I milimetar je za neke metar ali dobro jbga.. Utopija, šta li..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...e-pola-penzije
Kakav raspad sistem.
Nije mi jasno zasto su se samo Srbi upalili na ovu izjavu? Ja koliko vidim nikoga nije direktno oznacio. Zasto su se samo oni pronasli?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks