Page 448 of 494 FirstFirst ... 348398438444445446447448449450451452458 ... LastLast
Results 11,176 to 11,200 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    6,608
    Thanks Thanks Received 
    6,207
    Thanked in
    3,619 Posts

https://volimpodgoricu.me/novosti/ka...i-predsjedniku

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    https://volimpodgoricu.me/novosti/ka...i-predsjedniku

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Zvanično mi je dijagnostikovan psihički poremećaj Kadyrov Derangement Syndrome (KDS).

4. The Following 2 Users Say Thank You to Saruman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Sarumane ovaj me podsjeća na onog tvog druga Rusa.."kakav degen upravlja Rusijom..Amerikanci zli patetika (a ođe napravi onu pravu ekspresiju imitirajući rt)..Što me podsjeti na one flaše koka kole sa etiketama na arapskom ruske vojske u bunkerima..pravo zbori maladec.

https://twitter.com/ROSAGIT/status/1...a1XAhJC6w&s=19

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Sarumane ovaj me podsjeća na onog tvog druga Rusa.."kakav degen upravlja Rusijom..Amerikanci zli patetika (a ođe napravi onu pravu ekspresiju imitirajući rt)..Što me podsjeti na one flaše koka kole sa etiketama na arapskom ruske vojske u bunkerima..pravo zbori maladec.

https://twitter.com/ROSAGIT/status/1...a1XAhJC6w&s=19

Ma pravim hitove što reče onaj pasha, tj. pišem knjige. Samo sam sad greškom promašio CDM za Microsoft Word...

A izgasio sam Twitter, neću učestvovati u Elon Muskovoj egomaniji, makar sam. Čovjek posjeduje i previše moći već sad, a i dotakao se politike da dijeli Ukrajinu kako on misli da treba, i vidim ga kao predsjednika USA za 10 god, jer će dotad kult ličnosti bit potpun a sljedbenici spremni za glasanje. Najviše mi ide na onu stvar što se automobil zove Tesla. Tesla antimaterija, postade parče metala. A bio je dobio čak Edisonovu Nagradu, zamisli tog prestiza u to doba. Dok je J.P Morgan ispao krajnje nekorektan kad mu je srušio laboratoriju i bezicni Toranj.

Pročitaj Hazarski rečnik još jednom,
    vezano za Ukrajinu, ta me knjiga uvijek vrati na fabrička podešavanja.
    Uvijek je aktuelna... naročito sad.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Saruman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post
    Ma pravim hitove što reče onaj pasha, tj. pišem knjige. Samo sam sad greškom promašio CDM za Microsoft Word...

A izgasio sam Twitter, neću učestvovati u Elon Muskovoj egomaniji, makar sam. Čovjek posjeduje i previše moći već sad, a i dotakao se politike da dijeli Ukrajinu kako on misli da treba, i vidim ga kao predsjednika USA za 10 god, jer će dotad kult ličnosti bit potpun a sljedbenici spremni za glasanje. Najviše mi ide na onu stvar što se automobil zove Tesla. Tesla antimaterija, postade parče metala. A bio je dobio čak Edisonovu Nagradu, zamisli tog prestiza u to doba. Dok je J.P Morgan ispao krajnje nekorektan kad mu je srušio laboratoriju i bezicni Toranj.

Mene Kamijeva "Kuga", nego dobro kaže autor Game of Tronsa..I wish..
    https://twitter.com/VictoriaYastrub/...euaISlOig&s=19

A istina je da treba biti praktičan kao ono oko švedskog mausera..

Nego forsiranje ove rute iz ovog ugla ima smisla jer prekida trasu dotoka oružja.
    https://twitter.com/NickDM/status/15...SUyptAHYg&s=19

Ja sam odavno očekivala Svatove pod državnom zastavom jer nedjeljama se ide oko desetak km ali rusi ne odustaju sa svježe mobilisanim vatnicima.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Mene Kamijeva "Kuga", nego dobro kaže autor Game of Tronsa..I wish..
    https://twitter.com/VictoriaYastrub/...euaISlOig&s=19

A istina je da treba biti praktičan kao ono oko švedskog mausera..

Nego forsiranje ove rute iz ovog ugla ima smisla jer prekida trasu dotoka oružja.
    https://twitter.com/NickDM/status/15...SUyptAHYg&s=19

Ja sam odavno očekivala Svatove pod državnom zastavom jer nedjeljama se ide oko desetak km ali rusi ne odustaju sa svježe mobilisanim vatnicima.

Što se tiče rata u Ukrajini, imam samo finalno da izjavim šta očekujem, Rusi da se u roku od dogovorenog datuma u 60 dana totalno povuku iz svih okupiranih područja i SAO Krima, most će biti popravljen od strane Ukrajine i postaje privatno vlasništvo Ukrajine. Vladimir Vladimirovich Putin, predsjednik Rasiskaje Federacije, da se izvine svima javno na TV, znači fino da odrzi pokajnički govor i kaze da neće više nikad, da zaplače iz sve snage i pokaje se za svoje grehe, trazi oproštaj od (u šta god vjeruje), ukrajinskog naroda, Evropske Unije i svijeta, i potpiše neopozivu ostavku javno na televiziji pred milionima i napusti zgradu Kremlina u privatnom vozilu, bez security. Garantujemo mu slobodan prolaz ka PjongJangu ili Bejingu, ako ga ne zele u Rusiji, moze bit neki gradonacelnik u Jakutiji, završićemo mu to... Ukrajinci da se vrate iz EU, en masse, znači nema na švedsku i njemačku socijalu, da nasele sve oko Donjecka, Khersona, Mariupola i krenu obnavljat to porušeno i sadit što treba... Hoću da gledam Shakhtar Donetsk kako igra na onom finom stadionu. Nema odmora dok traje obnova... ali ne onako, klošarski. Nego fino da nasele porodicama, djecom, da to bude pristojno. Prvo obnove škole i sve to. Deminiraju, obezbjede...

Volodymr Zelensky takođe da odmah posle Putina podnese neopozivu ostavku, da raspusti parlament, raspiše izbore, jer donio je par sumnjivih odluka tokom rata, poput ukidanja Sindikata i radničkih prava, nećemo kultove ličnosti, i to da javno objavi transakcije i sve troškove rata i inostrane novčane pomoći i gdje su pare otišle, znači samo to, ništa drugo, đe je svaki cent završio, čisto informativno, za Wikipediju article da imamo. Vjerujemo čvrsto i bez sumnje da je svaki cent otišao na odbranu Ukrajine, demokratije i njenog teritorijalnog integriteta i međunarnog suvereniteta, a ne u dzepove usual suspects, pasa rata, oligarhije i ostalih bliskih tim transakcijama. Kastodi račun, prvi milion. Elem, nakon parlamentarnih i predsjedničkih izbora, Ukrajina da bude primljena u EU po kratkom postupku, prije Crne Gore i Balkana, mi smo pošteni pa ćemo ih pustit preko reda...NATO alijansu, i sve ostale organizacije prateće organizacije za sigurnost.

Jedan veliki bespovratni paket pomoći i injekciju od 250 milijardi eura za obnovu Ukrajine iz EU fondova, da se odriješi kesa, nije svaki dan Bajram. To ćemo im završit kod Ursule. MMF da organizuje jedan pošten aranzman, da ne kazem, da ih časte jedno 50 milijardi eura za obnovu, bespovratno. Nek se i taj MMF jednom otvori, majku mu... Investicione banke sve da se organizuju da dignu ukrajinsku industriju beskamatno sa ulaganjima, ne moraju CG i Balkan, mi ćemo izdrzat dok dođemo na red i zato što smo saosjećajni.

Naravno, organizovat Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Ukrajini 2030. Izgraditi im stadione, infrastrukturu, to je oko 700 milijardi eura projekat, al dodaćemo tu još jedno 50 milijardi, to ćemo kod Muhameda bin Salmana i Đanija Infantinija završit, Aramco i Fifa su dobri sad. Šta bi još mogli da vidimo, antiraketni sistem Iron Dome ili Hetz and Arrow ćemo im kod Izraela završit za solidnu kamatnu stopu i grace period od 10 godina... daće Netanyahu na veresiju sad kad pobijedi. On je dobar sa Zelenskym.

Izgradnja F1, Formula E i ostalih staza. Tu će ulećet gospodin iz F1, da to završi, za jedno 20 do 30 milijardi velika trkačka traka u Bakhmutu ili Lisičansku. Velika nagrada Ukrajine F1.

Dat svakom Ukrajincu po 100,000 eura bespovratne pomoći za rekonstrukciju stana ili kuće. To ćemo im kod Bajdena ili Kamale završit,a oni će se otvorit još jedno 500 milijardi iz US fondova i Aida, a daće i ukrajinska diaspora neke donacije od 10 milijardi... i svakoj porodici po jedno auto marke Mercedes najnovije S classe, po izboru automatik ili manuel, to će nam Šolc viđet tamo, dao je one Pantere, daće i Mercedese, da ne idu gradskim prevozom, jer je uništen od ruske vatre i zahtjeva rekonstrukciju...

Inače, Ukrajina mora pomilovati i oprostiti svim ruskim assetima, skinuti ih sa liste potjernica sigurnosnih sluzbi... Budući predsjednici i predstavnici vlasti da organizuju samit i sastanak gdje će mirovni sporazum bit potpisan, a to će biti u Warsavi, Poljska, pečatiran od EU, 5 Eyes, UK, USA, NZ, AUS I CAN, i ako bude htjela Kina. Trazena ratna odšteta od Rusije, ne manja od 1.5 trilion američkih dolara, prema mojim procjenama i podacima sa terena. Startujući od datuma potpisivanja sporazuma, sa grace periodom od pola godine. Ukrajinski predstavnici i Rusije će napraviti zajednički spomenik palim borcima u ratu, na zajedničkoj granici... Tu će ulećet Crveni Krst, Amnesty International, Kinezi i ostali. Na spomeniku će se nalazit vojnik ZSU i vojnik RF, kako drze zastavu u LGBT bojama, ali to je mirovna zastava duge, da ne bude bijela za predaju...Iznad će bit grb veliki Trozubac i Sveti Georgije na jednoj ploči. Jel pošteno?

Glavnokomandujući Zaluzhny da zamijeni Klička na čelo Kijeva. Dobar je čoek. A Klička ćemo postavit u Donjeck za guvernera, da razvije sport tamo... i jednog i drugog Klicka, jedan u Luhansk, drugi u Donetsk. Dobri su momci, pošteni. Andrija Ševčenka ćemo stavit na čelo Shakhtar Donetska, za platu od 10 miliona eura godišnje.

Nadam se da je ovaj mirovni plan bolji od Elona Muska što je predlagao, da se dijeli nešto od Hruščova i to? Ono njegovo je kanta, priznajte. Ovdje sam sve ispoštovao...

10/27/2022, Saruman, ministar bez fotelja i za pitanja Ukrajine, u Podgorici, REPUBLIKA CRNA GORA

Slava Ukraine

10. The Following 3 Users Say Thank You to Saruman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

E nasmija me za kgb miša malog što m*da nema ni na front koji je sam otvorio da pođe a kamoli da m*da ima da se izvini cijelom svijetu jer je pravio s*anja jer krasavica ipak nije dala.(mauser ili ćelija treće nema).Nije isključeno i da ga neko iz njegovog štaba..no koga briga.
    O ostalome otom potom, sad se vodi bitka za Kherson a po svemu sudeći imaju šanse do zime.

(što kaže BAR Kherson jači no Lalov jednog dana a i meni se čini da će bit tako).

Last edited by Bluemoon; 27-10-22 at 11:25.

Thanks Thanks Given 
    19,542
    Thanks Thanks Received 
    9,142
    Thanked in
    4,453 Posts

Što se tiče rata u Ukrajini, imam samo finalno da izjavim

Slava Ukraine[/B]
    Nadam se da "finalno" ne znači da prestaješ sa pisanjem na ovoj temi.
    Ako si ipak na to mislio,molim te razmisli.Zadovoljstvo je čitati tvoje postove.Možda je malo manje ili nije ni malo zadovoljstvo kucati toliko teksta,ali ako imaš vremena i kapaciteta-nastavi.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

13. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,614
    Thanks Thanks Received 
    4,879
    Thanked in
    2,517 Posts

Of topic. Musk ne može biti predsjednik USA. Jbg, rođen u Južnoj Africi. Mali plavi Bur
    Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut

15. The Following 4 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Prošao je inicijaciju od alfe kako reče ono oko egzotike..tako da neće.
    Nego, izgleda da Mercedes ipak nije zadnji što je digao sidro no ovaj Ford.
    Znači samo Lada ostala..bez air baga..
    Lada monopol.
    https://twitter.com/the_ins_ru/statu...4-zzFT4Vg&s=19

Last edited by Bluemoon; 27-10-22 at 12:10.

Thanks Thanks Given 
    19,542
    Thanks Thanks Received 
    9,142
    Thanked in
    4,453 Posts

Prošao je inicijaciju od alfe kako reče ono oko egzotike..tako da neće.
    https://twitter.com/the_ins_ru/statu...4-zzFT4Vg&s=19

Ti reče da ne komuniciraš samnom.
    Egzotika,naravno,iza toga stojim.Pa samo je svoj nick pojašnjavao na SF postu od 5-6 strana.Alfa nije on bio nego...no da se ne ponavljam.A kad već postovah da ga još jednom zamolim da ne prestaje sa postovima na ovoj temi i ako može još obimnije da elaborira.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Za opus se ne moli..za opus se izaziva.
    Naravno ako ima..šta.
    (u potpisu-alfa)

Thanks Thanks Given 
    19,542
    Thanks Thanks Received 
    9,142
    Thanked in
    4,453 Posts

Za opus se ne moli..za opus se izaziva...

Evo da probam,pa ako uspijem,da mi se zahvališ jer se zbog mene vraća na ovu temu,a ne zbog ostalih:

Mislim,da je Saruman uzeo da opet čita Mit o Sizifu i da ga mi nećemo skorije gledat

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Evo da probam,pa ako uspijem,da mi se zahvališ jer se zbog mene vraća na ovu temu,a ne zbog ostalih:

Mislim,da je Saruman uzeo da opet čita Mit o Sizifu i da ga mi nećemo skorije gledat

Možda ako priznaš da je Himars ipak bolji od Strijele, i ako ti to dozvoli Krivošijski ponos.Moguće i da ga Golijani imaju glede teme posebno oko Duškog Klanca, ali žene..Žene prate modu..A neke vole i epopeje.
    "U paklu su gospodari đavoli, a u kršu Crnogorci, ovdje ih niko ne može pobijediti".
    A kad dobrovoljno daješ krv ne pitaju te okle si no koja si krvna grupa..da bi nekome spasio život.Tako je i sa narom ili šipkom potpuno je svejedno kako ćeš ga zvat on je jednako i crven i ukusan.
    I ja sam recimo na onom objašnjenu BAR-a na ukrajinskoj zastavi o sokolu koji pada pomislila istog trenutka na pilota suške.(nebitno čijeg) Za trozubac mi ono..
    Jer, takve su ti žene..one misle..jel gladan i žedan,jel se obukao dobro,a srce im se razbije ponajviše kad pogine.
    Od žene ne moš očekivati nadmudrivanja jer ih emocija vodi.
    I stvarno se izvinjavam što sam jedina..žena na temi..narav mi takva.
    Sarumon može da se uhvati i Kafkinog Procesa radi mene lično.
    Na mene daleko veći utisak ostavljaju emocije ljudi oslobođenih sela i gradova,i vojnika koji su svoj život dali za tu istu slobodu.

Thanks Thanks Given 
    19,542
    Thanks Thanks Received 
    9,142
    Thanked in
    4,453 Posts

Možda ako priznaš da je Himars ipak bolji od Strijele, i ako ti to dozvoli Krivošijski ponos.Moguće i da ga Golijani imaju glede teme posebno oko Duškog Klanca, ali žene..Žene prate modu..A neke vole i epopeje.
    "U paklu su gospodari đavoli, a u kršu Crnogorci, ovdje ih niko ne može pobijediti".
    A kad dobrovoljno daješ krv ne pitaju te okle si no koja si krvna grupa..da bi nekome spasio život.Tako je i sa narom ili šipkom potpuno je svejedno kako ćeš ga zvat on je jednako i crven i ukusan.
    I ja sam recimo na onom objašnjenu BAR-a na ukrajinskoj zastavi o sokolu koji pada pomislila istog trenutka na pilota suške.(nebitno čijeg) Za trozubac mi ono..
    Jer, takve su ti žene..one misle..jel gladan i žedan,jel se obukao dobro,a srce im se razbije ponajviše kad pogine.
    Od žene ne moš očekivati nadmudrivanja jer ih emocija vodi.
    I stvarno se izvinjavam što sam jedina..žena na temi..narav mi takva.
    Sarumon može da se uhvati i Kafkinog Procesa radi mene lično.
    Na mene daleko veći utisak ostavljaju emocije ljudi oslobođenih sela i gradova,i vojnika koji su svoj život dali za tu istu slobodu.

-Nemoguće porediti artiljerijsko i PVO oruđe
    -Loše ispratila:Krivošije su nam komšije
    -Krša crnogorskih ako đe ima više no u moje negdašnje krajeve-plaćam piće.Gospodarenje istim pripisujem, kol'ko našim sposobnostima, tol'ko i manjkom želje raznih osvajača za njima.Dakle realan sam,ne romansiram neosvajanje istih
    -Moda i žene.Pa, kapu(i sve što ide niže od kape) kroje vam muškarci.Nek mi oprosti pok. Coco.
    -DDK(ZTK)itaju li te jesi li se skoro tetovirao,ali ne i jesu li Nazi simboli iscrtani po tebi.I snjima moš dat krv
    -Nar ili šipak?Nekad smo morali šilježe klat i trampit se s lacmanima ako nam se šipak(nar) jeo
    -Briga žena oko toga jesmo li gladni,žedni,jel' nam toplo i o slomljenom srcu kad se (po)gine završava se posle godine žalosti a onda...treba nejač zbrinut,pa i uz pomoć onoga ko je preživio ili onog koji puške gleda nije.
    -Saruman:teško za definisati.Njemu samom nemoguće.
    -Sloboda i oslobađanjervo sebe iznutra pa...pa tek onda livade i sela
    -etc,etc

Last edited by joni; 27-10-22 at 16:41.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Vidiš može bit da si ti "raspisao" Sarumana ali ja sam tebe odavno čekala.

Oruđe je grabulja i vila a ovo je oružje.Mijenja tok priče od same isporuke pa eto valja mu se specifikacija uvažit.
    Za oplakivanje može bit logično ako nije do sina.Uostalom iz tih krajeva ti je jasno da ona buša muče danima za mladunčetom koje je otišlo pod nož a ne za bikom i to je najmučniji zvuk koji se prolama kršima.A za piće brige nema po tim seoskim kafanama posebno oko plaćanja ionako je dobro ako ih i sretneš..ali,kad ih sretneš..
    To ti je ko potajnica.
    A kad sam pomenula modu, nisam mislila na "dekolte" no na tehnološke inovacije po fabrikama vojne industrije.To je i tema.
    Logistika plus vojna strategija.
    A tamo krša nema to je žitnica Evrope.
    Traktorima vuku zastarjele ruske tenkove..Nego, mislim da boljih ratnika vidjela nisam od generala do vojnika.

A i tim su strašan.
    Za razliku od vatnika koje jure po metrou ili izvlače iz sibirskih zatvora za mobilizaciju od kojih Ukrajinci brane SVOJU kuću.
    Eto u tome je sva razlika.

Last edited by Bluemoon; 27-10-22 at 17:49.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

U pravu si..vratimo se tenkovima od besmislenog filozofiranja.(to je i tema)
    Em stranac a uskoro i Poljak.
    A najveći drug u ovom ratu je Poljska ispala što su Ukrajinci iskazali u anketama.
    https://twitter.com/visegrad24/statu...FG1qpEKqQ&s=19

Last edited by Bluemoon; 27-10-22 at 18:05.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

U pravu si..vratimo se tenkovima od besmislenog filozofiranja.(to je i tema)
    Em stranac a uskoro i Poljak.
    A najveći drug u ovom ratu je Poljska ispala što su Ukrajinci iskazali u anketama.
    <a href="https://twitter.com/visegrad24/status/1585025087538749440?t=xjeO18VpZr5GBFG1qpEKqQ&amp;s =19" target="_blank">https://twitter.com/visegrad24/status/1585025087538749440?t=xjeO18VpZr5GBFG1qpEKqQ&amp;s =19</a>
    Ma tenkovi su za djecu u svijetu ATGM, Javelina, dronova, mina... bezveze ginut u komadu metala koji će pretrpjet jedan, dva... treći će ga dić.
    Ako bi bila u prilici da ratuješ, hipotetitčki, koji vojni rod?

Ja sam bez razmišljanja, artiljerija.

Minobacač, sigurno i 100%. A ako bi me zapalo M777, excalibur i precision guided artillery ne bih se nešto bunio.

Ali minobacač je nešto posebno i mnogo zanimljivo na bojnom polju, prave glave to znaju.

25. The Following User Says Thank You to Saruman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Ma tenkovi su za djecu u svijetu ATGM, Javelina, dronova, mina... bezveze ginut u komadu metala koji će pretrpjet jedan, dva... treći će ga dić.
    Ako bi bila u prilici da ratuješ, hipotetitčki, koji vojni rod?

Ja sam bez razmišljanja, artiljerija.

Minobacač, sigurno i 100%. A ako bi me zapalo M777, excalibur i precision guided artillery ne bih se nešto bunio.

Ali minobacač je nešto posebno i mnogo zanimljivo na bojnom polju, prave glave to znaju.

Avijacija ko na avatar.
    Ali sa specijalnom navigacijom ka magacinima oružja koje je dovukla bagra da vršlja.
    U suštini jedva čekam da im se sav dotok oružja zaustavi kad već nije moglo da se zatvori nebo onog dana jer prijete da bi cio svijet digli u tom slučaju u vazduh pa ne patišu.

Last edited by Bluemoon; 27-10-22 at 19:10.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Како Украјинци сада имају намјање 20 Химарса и 10+ МЛРС-а, све више се прецизне ракете које ови системи користе и за контрабатерирање и уништавање руске артиљерије.
    Овдје видимо руске самоходне хаубице Гиганцит отишле под Химарс:

https://twitter.com/UAWeapons/status...d1vK0VQ9w&s=19

А бију и Ексалибури:

https://twitter.com/UAWeapons/status...bHdpoJHCg&s=19
    Црногорце је одржало црногорско срце.

28. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,619
    Thanks Thanks Received 
    6,109
    Thanked in
    2,949 Posts

@Saruman & @Bluemoon možete ovu diskusiju epske fantastike i književne obrade nastaviti na PM.
    Čisto da ne moram u 2 dana koliko me nije bilo da brišem 30 postova koji apsolutno nikakvih dodrinih tačaka sa temom nemahu.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

30. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Sudar civilizacija.

https://twitter.com/wartranslated/st...dQLUcX78g&s=19

Nadam se posljednja godina u kojoj će RF učiniti ovako nešto. ("denacifikacija", "demilitarizacija"..)

https://twitter.com/DefenceU/status/...7Uf8h0zkQ&s=19

Last edited by Bluemoon; 28-10-22 at 07:35.

32. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Ja i dalje ne znam šta je denacifikacija i demilitarizacija.

Ali mislim da to ima veze sa Cezarom i Vercingetorixem. Odnosno Asterixom i Obelixom.

Thanks Thanks Given 
    19,542
    Thanks Thanks Received 
    9,142
    Thanked in
    4,453 Posts

A Teks Viler?

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Evo govore sa RT da će ruski tenkovi prošetati Evropom.Već jesu kroz onu turu relikvija.
    https://twitter.com/Gerashchenko_en/...v0r9xq43Q&s=19

Ukrajinski inženjeri su predstavili svoj dron na kojem su radili još od početka invazije.

https://twitter.com/ukrspecsystems/s...5UXKPKAEw&s=19

Page 448 of 494 FirstFirst ... 348398438444445446447448449450451452458 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)