Page 423 of 574 FirstFirst ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... LastLast
Results 10,551 to 10,575 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Umjesto sto se radujes da ne bude, navijaj da bude, da zivimo bolje jadan.
    Navijam ja, nego neka mi objasni neko kako, ali realno, bez Mojsijevih analiza i rješenja

Minimalac se povećao na konto poreza i doprinosa, cijene odmah svi povećali. Kako sa 450 do 1000 bez ikakvog osnova ? Ne može. To jedino ovi što su na državni budžet pa bi se njima i moglo, ali da nenormalno poraste trošak.

Možda nekim nametima na račun građana, ali opet neodrživo ? Hmm...

Vlada da daje subvencije firmama za radnike ? Kako da ne, đe to ima...
    Last edited by mneonly; 26-10-22 at 08:43.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,667
    Thanked in
    3,181 Posts

Ne zelim da vjerujem da je istina.

Pokojnica predata porodici bez zlatnog zuba i burme

https://www.cdm.me/drustvo/pokojnica...-zuba-i-burme/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Nedje ti davno rekosmo da dobro razmislis o povratku

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to kaemSe For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,255
    Thanks Thanks Received 
    5,625
    Thanked in
    2,374 Posts

Kako je zavrsio zub u orfanelu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. The Following 7 Users Say Thank You to Pasha For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by Pasha View Post
    Kako je zavrsio zub u orfanelu.

Crkoh od smijeha
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,388
    Thanks Thanks Received 
    1,147
    Thanked in
    651 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-parlamentarne

Umjesto komentara… jedan od komentara

„Reče nam žena na osnovu našeg mišljenja njeno mišljenje. Ova godpodja je izgubila kredibilitet podržavajući jednu političku strukturu.”

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Je li ko citao/slusao nesto o zakonu o porijeklu imovine?

Ja ne cuh nista, nekako mi je to bitno.

10. The Following User Says Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Pa što mi ovo imamo. Brzo će 1000 EUR plata.

Za sada je traže prosvjetari

https://www.portalanalitika.me/clana...oveca-15-odsto

Vatrogasci kojima je Dritan odma obećao povišice

https://www.portalanalitika.me/clana...brati-abazovic

Čak i uhljebi iz pljevaljskog Rudnika koje je zaposlio novi Mayor

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zarada-sa-epcg
    Sjajno.
    Izgleda da je Mickey previdio zayeb sa Evropa sad da pomjeranje minimalca za 80% podrazumijeva i pomjeranje plata svima koje su ugovorene kroz minimalnu zaradu. Namjeran ili slučajan previd, svakako Brao Tesla!

https://m.cdm.me/ekonomija/medojevic...a-ga-ljuljati/

Okle će se isplatiti kad nema para ni za postojeće to neka odgovori Vlada. Mada izgleda brat Abaz vidio zlu URU pa planira strateško povlačenje sa mjesta premijera i uvaljivanje krtole novoj avetinji.
    Konačno izgleda vidi kanalčinu, ili mu je neko reka kad ga je prošlo dejstvo cigara koje su mu usuli u sok.

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ija-parlamenta

Da mi je znat koju će Midu da popere za premijera a kojega Butka za ministra finansija.

Iskreno navijam za Mickeya premijera, da počisti što je za*rao. Bila bi kosmička i poetska pravda, a možda i edukativno za narod. Mada edukacija i sub86, ne znam baš.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post
    Je li ko citao/slusao nesto o zakonu o porijeklu imovine?

Ja ne cuh nista, nekako mi je to bitno.
    Računaj realno prvi priliv posle pravosnažnih odluka i pravnih ljekova, optimistički neđe tri godine posle usvajanja. Eo ima ovuda advokata pa neka reču griješim li.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2022]

Nekako mislim da bi nam u nasoj napacenoj Crnoj Gori to trebao bit prioritet. Dok su bili ovi iz DPS-a to nismo mogli ocekivat jer ne daju na svoje dzepove.

Ovi drugi zasnivali svoje kampanje na ovome zakonu, prodje dvije godine i nista.

Postavlja se pitanje, zasto je to tako ako bi to bio finalni udarac na sponzore DPS-a i samoh glava DPS-a?

Zasto niko ne prica o otpustanju radnika iz drzavne/gradske uprave ili makar modelu kako ce taj visak radnika ipak nesto raditi?

Zasto niko ne prica o promjeni zakona o radu i drzavne/gradske firme kako bi lakse dobijali otkaz radnici kada ne obavljanu svoje zadatke?

Ja mislim da bismo na taj nacin lako dosli do famoznih 1000€ da ne da krckaju neradnici budzet Crne Gore.

Stim sto ne vjerujem u te 1000€ ni malo, ali eto nametnule su se pa svi crtamo tu cifru. Slovenija ima prosjecnu zaradu od 1200€. Nisam znao da smo mi i Slovenija pata pata.
    Last edited by GaD; 26-10-22 at 17:33.

14. The Following 3 Users Say Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Nekako mislim da bi nam u nasoj napacenoj Crnoj Gori to trebao bit prioritet. Dok su bili ovi iz DPS-a to nismo mogli ocekivat jer ne daju na svoje dzepove.

Ovi drugi zasnivali svoje kampanje na ovome zakonu, prodje dvije godine i nista.

Postavlja se pitanje, zasto je to tako ako bi to bio finalni udarac na sponzore DPS-a i samoh glava DPS-a?

Zasto niko ne prica o otpustanju radnika iz drzavne/gradske uprave ili makar modelu kako ce taj visak radnika ipak nesto raditi?

Zasto niko ne prica o promjeni zakona o radu i drzavne/gradske firme kako bi lakse dobijali otkaz radnici kada ne obavljanu svoje zadatke?

Ja mislim da bismo na taj nacin lako dosli do famoznih 1000€ da ne da krckaju neradnici budzet Crne Gore.
    Zato sto taj zakon ne odgovara ni drugoj strani jer nisu ni oni sve posteni radni ljudi koji su sve stekli krvavim radom i njihova imovina bi se ispitivala, za lakse otpustanje sve su to potencijalni glasaci, ako ga otpustis postaje glasac protiv tebe.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    5,048
    Thanks Thanks Received 
    12,427
    Thanked in
    6,726 Posts

moj kolega @GaD kao da si od juče. radnici u državnim i opštinskim preduzećima = glasovi. paz sad kako će u Vodovod da se ubači još par stotina glasača a niko poć neće

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Stim sto ne vjerujem u te 1000€ ni malo, ali eto nametnule su se pa svi crtamo tu cifru. Slovenija ima prosjecnu zaradu od 1200€. Nisam znao da smo mi i Slovenija pata pata.
    Kako se to otpušta. Ono ka što je Bratićka direktore smijenila pa ćemo sad sedmocifreno da ih isplatimo.
    Ko to da izvede? Sadašnja vlast koja je za dvije godine ubacila po državi i državnim firmama 10.000 uhljeba.
    Ajde stvarno ne budi naivan.
    Što je dobio Božović 50% i jače u Budvu. Vele UČINJEN. Sa čijim parama je UČINJEN? Sa svojim? Aha, kako ne.

Jedini način da se riješi problem jeste BANKROT, STEČAJ ili kako god oćeš. Pa dođe upravnik i sređuje stvari.

I da imamo sreće da nam upravnik bude NEUČINJEN. Odnosno da dođe neko sa strane.

Svjesni nismo kakva nas muka čeka. Brzih dana.

A oduzimanje imovine. Daleko je do murava... I to baš daleko...
    To jest može i odma. A posle da im se vrati uz odštetu.

A i uhapšeni više ne traju predugo. Koliko da posluže za kampanju.

https://m.cdm.me/hronika/verica-mara...trazni-zatvor/
    Last edited by Gagarin; 26-10-22 at 17:43.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Nisam ja naivan, nego skrecem sa glupih tema na prave.

Sa druge strane i ja mislim da cemo na kraju tako rijesit stvari, jos malo cemo svi radit u drzavne firme i onda ce se desit bankrot i tada bude neki reset, mada ja mislim sa nama nema srece.

Mi preko 30 godinama patimo od one “da mi je da se uvalim u neki drzavnu firmu”

19. The Following User Says Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

vlade (hoće li biti treće prije izbora?), kakve god da su, nešto su i radile, za to vrijeme parlament... je kiksao.
    - zakon o porjeklu imovine nikako da prođe odbore (zašto, hm...) jer nije usklađen sa ovim ili onim... U pricipu je zakon jednostavan, nema oduzimanja imovine (za to nema pravnog osnova, odnosno to bi bio uvod u anarhiju), ali se ,,prikači'' porez (npr. od 80%) na onu imovinu za koju se nema dokaza o porjeklu. Plati se porez (legalnim novcem) i nema problema, ukoliko se ne plati onda ide zapljena imovine u visini poreza. Kada bi kojem slučajem prošao odbore volio bih da glasanje za isti bude javno.
    - otpuštanje radnika nema bez (formalno) urađene sistamatizacije. Svi rokovi za istu su odavno prošli (a postoji zakonska osnova) jer se nikome ne žuri (glasačka baza), primjer, u Budvi od silnih službi sistamatizaciju je uradio samo jedan (da, jedan) sekretarijat, pa kada je krenulo po tome, obustavljeno je... Da, ima oko 11.000 državnih službenika (ministarstav, sekretarijati, uprave,...), a realna potreba za istim (ukoliko su efikasni) je... odgovor je ,,ne znamo, nije odrađena sistematitzacija''.
    -

21. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

GaD

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Nisam ja naivan, nego skrecem sa glupih tema na prave.

Sa druge strane i ja mislim da cemo na kraju tako rijesit stvari, jos malo cemo svi radit u drzavne firme i onda ce se desit bankrot i tada bude neki reset, mada ja mislim sa nama nema srece.

Mi preko 30 godinama patimo od one “da mi je da se uvalim u neki drzavnu firmu”
    +1, amin, kako god ti odgovara za ovaj post.
    Otprilike to je to. Bankrot&reset, ali posle vjerovatno opet uvaljivanje.
    Jbg… upljevlja pobijedio na izbore direktor državnog Rudnika koji je ugovore za stalno dijelio kao svadbeni poklon. Tu ga sveži, valjda ti je sve jasno.
    Nije DPS pokvario narod, no se PRILAGODIO narodu.
    I ovi će

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Zbog nelikvidnosti uzela zajam kod dvije domaće banke

EPCG pozajmila 48 miliona eura da bi isplatila plate

Nema se za plate,treba naranit novih 1000+ novozapošljenih koritaša.
    Oslobodioci su na računu EPCG našli plus od 67 miliona,a uspjeli su u avgustu imaju minus od 60 miliona.

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2022]

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    vlade (hoće li biti treće prije izbora?), kakve god da su, nešto su i radile, za to vrijeme parlament... je kiksao.
    - zakon o porjeklu imovine nikako da prođe odbore (zašto, hm...) jer nije usklađen sa ovim ili onim... U pricipu je zakon jednostavan, nema oduzimanja imovine (za to nema pravnog osnova, odnosno to bi bio uvod u anarhiju), ali se ,,prikači'' porez (npr. od 80%) na onu imovinu za koju se nema dokaza o porjeklu. Plati se porez (legalnim novcem) i nema problema, ukoliko se ne plati onda ide zapljena imovine u visini poreza. Kada bi kojem slučajem prošao odbore volio bih da glasanje za isti bude javno.
    - otpuštanje radnika nema bez (formalno) urađene sistamatizacije. Svi rokovi za istu su odavno prošli (a postoji zakonska osnova) jer se nikome ne žuri (glasačka baza), primjer, u Budvi od silnih službi sistamatizaciju je uradio samo jedan (da, jedan) sekretarijat, pa kada je krenulo po tome, obustavljeno je... Da, ima oko 11.000 državnih službenika (ministarstav, sekretarijati, uprave,...), a realna potreba za istim (ukoliko su efikasni) je... odgovor je ,,ne znamo, nije odrađena sistematitzacija''.
    -
    Pisalo se postova i postova o porijeklu imovine.
    Meščini biće tanka vajda od toga. Probalo se u dosta zemalja, nije bilo nekog spektakularnog rezultata.
    Očekujem da izuju možda nekog blavora pred izbora za kampanju, poput one Verice koju su juče pustili.
    Čak i da dođe do licitacije? Što misliš ko će kupiti tu imovinu na nekoj petoj licitaciji za nekih 20% vrijednosti.
    U Srbiji su Šarićevi drugari kupili Šarićevu imovinu. A prethodno su zvali prijavljene i lijepo ih molili da odustanu od aukcija, što su ovi i uradili.
    Inače tu ima i dosta pravnih caka. Izuzev tereta dokazivanja na okrivljenom koji dokazuje porijeklo imovine, problem je i retroaktivno važenje za imovinu koja je stečena prije zakona.
    Biće zabave, a tanko para.
    Veoma te poštujem, mada često gledamo drugačije na stvari.
    Vrati se na jesen 2016. i poraz DPS u Budvi. Da li si zamišljao Budvu 2022 onakva kakva je danas?
    Vrati se na 2020 i program URA. Da li si zamišljao Crnu Goru ovakvu kakva je poslije dvije godine? I kakav je dalji trend?
    Cijenim da nisi. Ja sam vazda trolova, i nažalost bio bliži realnosti.
    Ovdje vazda računaj na najgori scenario kao pravilo življenja.

Last edited by Gagarin; 26-10-22 at 19:17.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

A neće biti bankrota. Okle…
    Mada, otkazujući liniju EBRD Rovčo je opravdao nadimak Tesla. Ili se fino ugradio.

Elektroprivreda je u septembru pozajmila 48 miliona eura za likvidnoist kod dvije domaće banke, kako bi mogla da servisira svoje obaveze i isplaćuje radnike i dobavljače, saznaje Pobjeda.

Prema našim informacijama, od Erste banke je pozajmljeno 28, a od CKB 20 miliona eura. Kako se radi o kratkoročnim kreditima, kamatna stopa teško da može biti ispod pet odsto, pogotovu kad se radi o zajmoprimcu koji je prijavio minus od 60 miliona eura za osam mjeseci ove godine.

Zanimljiv je i podatak da se sredinom 2020. godine prethodno rukovodstvo EPCG Đoko Krivokapić i Igor Noveljić (DPS) kod Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) rezervisalo 50 miliona eura kredita, s obzirom da se radilo o godini najjače kovid pandemije. Ugovorena je kamatna stopa od dva odsto ukoliko se bude uzimao ovaj kredit za likvidnost.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Realno da je stopa 6.99.

Ako je bas svjez aranzman. Ako je bilo prije 3-4 mjeseca mozda su i zakucili malo "jeftinog" novca.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 26-10-22 at 19:34.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Pisalo se postova i postova o porijeklu imovine.
    Meščini biće tanka vajda od toga. Probalo se u dosta zemalja, nije bilo nekog spektakularnog rezultata.
    Očekujem da izuju možda nekog blavora pred izbora za kampanju, poput one Verice koju su juče pustili.
    Čak i da dođe do licitacije? Što misliš ko će kupiti tu imovinu na nekoj petoj licitaciji za nekih 20% vrijednosti.
    U Srbiji su Šarićevi drugari kupili Šarićevu imovinu. A prethodno su zvali prijavljene i lijepo ih molili da odustanu od aukcija, što su ovi i uradili.
    Inače tu ima i dosta pravnih caka. Izuzev tereta dokazivanja na okrivljenom koji dokazuje porijeklo imovine, problem je i retroaktivno važenje za imovinu koja je stečena prije zakona.
    Biće zabave, a tanko para.
    Veoma te poštujem, mada često gledamo drugačije na stvari.
    Vrati se na jesen 2016. i poraz DPS u Budvi. Da li si zamišljao Budvu 2022 onakva kakva je danas?
    Vrati se na 2020 i program URA. Da li si zamišljao Crnu Goru ovakvu kakva je poslije dvije godine? I kakav je dalji trend?
    Cijenim da nisi. Ja sam vazda trolova, i nažalost bio bliži realnosti.
    Ovdje vazda računaj na najgori scenario kao pravilo življenja.

Budva je ista kao i prije 2016 god. (DPS=DF) i slobodno bi se mogla igrati ona igra iz skoro svake enigmatike ,,pronađi razliku'' (u suštini iste slike, ali se razlikuje u nekim detaljima). Naravno da mi se to ne sviđa.
    Crna Gora je tamo gdje je bila početkom devedesetih (nije ni mrdala odatle) i trend velike većine političkih elita (DPS i DF prije svega, ali nisu usamljeni) je da tamo ostane.
    Dakle, nimalo bajne (perspektivno). Šta sad? Da se bira (oh, opet se vraćamo na početak devedesetih, tu negdje kada nismo registrovali rušenje berlinskog zida) između dva zla? To nam je uglavnom (većinski) izbor, ajde da biram manje zlo. Meni je, iskreno, muka od toga i zato imam te stavove koje imam. ne tvrdim da su ispravni, ne tvrdim da su otkrovenje, ali, eto, moji su.

28. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Budva je ista kao i prije 2016 god. (DPS=DF) i slobodno bi se mogla igrati ona igra iz skoro svake enigmatike ,,pronađi razliku'' (u suštini iste slike, ali se razlikuje u nekim detaljima). Naravno da mi se to ne sviđa.
    Crna Gora je tamo gdje je bila početkom devedesetih (nije ni mrdala odatle) i trend velike većine političkih elita (DPS i DF prije svega, ali nisu usamljeni) je da tamo ostane.
    Dakle, nimalo bajne (perspektivno). Šta sad? Da se bira (oh, opet se vraćamo na početak devedesetih, tu negdje kada nismo registrovali rušenje berlinskog zida) između dva zla? To nam je uglavnom (većinski) izbor, ajde da biram manje zlo. Meni je, iskreno, muka od toga i zato imam te stavove koje imam. ne tvrdim da su ispravni, ne tvrdim da su otkrovenje, ali, eto, moji su.
    Pošteno.
    Možda sam ja malčice stariji pa mi je izbor između dva zla standard.
    Po tvojim pisanjima rekao bih da si u nekim trenucima vjerovao da može bolje i imalo je smisla.
    Recimo djelovalo je tako kad je Krapo upravlja Budvom i smanjivao se minus od prethodnika koji su iz očiju krali.
    Ili odmah nakon poraza DPS sada već tako davne 2020 dok ne izroniše excelli sa strankama.
    Životno iskustvo mi kaže da će većina ljudi uvijek odigrati najprljavije što može za svoju guzicu, da su prljavštine jedine oblasti đe stanovnici i stanovnice Crne Gore (građanima ih ne mogu zvat by S. Perović) ne žale truda i imaju radnu etiku.
    I onda uvijek pođem od najgoreg scenarija i nema razočarenja.
    Imali smo neki jadni donekle prosvetiteljski period 1998-2008 i to je to.
    I onih par decenija kad su nas komunisti zaista emancipovali, uprkos našem otporu.
    Odoh predaleko.
    Hvala na iskrenom odgovoru.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Realno da je stopa 6.99.

Ako je bas svjez aranzman. Ako je bilo prije 3-4 mjeseca mozda su i zakucili malo "jeftinog" novca.
    Crnogorske obveznice na 5 godina su na 9,4% pa razmisli na koliko je kredit.
    Sigurno više od 2% koje je Tesla otkaza.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Bavio sam se tim ali bas ono uza struka. I to sto sam radio mogao je da radi samo neko bas strucan. I da se modelira, i da se ima smeka za procjenu, i da se poznaje realni sektor.

Apsolutno sam svjestan bio da sam cak malo rekao s obzirom koliko je novac poskupio.

Ali tu idu neki manje opipljivi faktori. Intangibles.

p.s. Cudi me da im Prva nije dala neki overdraft. Ho ho ho ho

Ne bio ja u kozi ekipe koja ce da povecava plate na 1000. Mada uopste nije nemoguce. Onaj sto radi da ima u prosjeku 1000, a onaj sto ne radi da nema ni za vazduh, nikakav socijalni program a mogucnost da dobije posao 0. I tako jedno 40% takvih u zemlji. a Oovi sto rade laganica 1000e.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 26-10-22 at 22:27.

Thanks Thanks Given 
    7,420
    Thanks Thanks Received 
    4,797
    Thanked in
    2,456 Posts

Evo ga još jedan truli dpsovac, član OKG, Dukljanin i komita koji lamnetira nad porazom i priziva bankrot države.
    A vazda je bio za Mila. Sad je u stvari frustriran što nije ministar.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...pred-bankrotom

Duboko vjerujem da smo pred bankrotom, mi srljamo populističkom stazom ka nečemu što će se strmoglaviti. Živimo samo noćas ne za sjutra i naše potomstvo, kazao je poslanik Pokreta za promjene Branko Radulović na jučerašnjoj sjednici Odbora za ekonomiju.

Srećom imamo ekonomskog vizionara od karijere kojem je najveći životni uspjeh što mu je blagovremeno umro otac, a on ga zamijenio u porodičnoj partiji. On predlaže ljekovite mjere protiv bankrot u formi zakona koji ne prati ekonomski proračun. Po 12.000 svakome.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/627970/vucinic-sve-zrtve-tranzicije-da-dobiju-otpremninu

Kad su vidjeli retardiranost brata Abaza i družine u slučaju akcija EPCG, kao i sklonost kombinacijama probudili su se i špekulanti sa pokojne crnogorske berze da i oni uštinu 8.000.000 eura.
    Prethodno digli cijenu akcije x4, pa prodaju državi. A tu se niko nije istalio. Aha, važi...

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...odsto-luke-bar

Ipak, najvažnije je da smo se mi oslobodili. Milijarda gore dolje, to su finese. neki forumaši su davno rekli kako će EU da nam namiri kredit od milijardu za auto put jer je to sitnica za njih, čim je Zdravko pojaha. Dobro jutro, Male Perice.
    Last edited by Gagarin; 27-10-22 at 07:12.
    Tko leti, vrijedi...

Page 423 of 574 FirstFirst ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)