Page 445 of 494 FirstFirst ... 345395435441442443444445446447448449455 ... LastLast
Results 11,101 to 11,125 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    24,352
    Thanks Thanks Received 
    10,130
    Thanked in
    7,607 Posts

Nego..da se vratimo oklonjacima kamaz je mačka.
    https://twitter.com/Arslon_Xudosi/st...xFgbWrJGg&s=19

Ovome ništa bez sočiva.

https://twitter.com/oryxspioenkop/st...WmJa0snGA&s=19

E baksuzi.

https://twitter.com/DefMon3/status/1...Sco-VCrZQ&s=19

Emocija čista.

https://twitter.com/Gerashchenko_en/...mDOb5ShQg&s=19

Sent from my SM-A336B using Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 25-10-22 at 13:41.

Thanks Thanks Given 
    1,023
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Јуче је у херсонској области химарсован објекат у којем су се налазили Кадировци.Има снимак рањених, али то нећу шеровати овдје.

Црногорце је одржало црногорско срце.

3. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

...To find the way by which the inventivness of man shall be consecrated to his life...

Predsdjednik Dwight D. Eisenhower
    Kad je 1953. dijelio ovu tehnologiju.
    Da li je mogao zamisliti ovakav svijet? Ili baš ovakav?
    Prije nego što nešto treba da se desi... Ko će mu ga znati, forumaše ne zanimaju tamo neka Rusija
    ili Ukrajina. Neka se pokolju.
    A ne znaju (znaju no im muka da razglabaju) forumaši da je Evroazija u sastavu Eisenhowerovog i De Golovog programa bila.
    i sam predsjednik Makron je do prije pola godine spominjao veću Evropsku zajednicu koja bi uključivala i neke druge zemlje i nadvisila EU.

Očigledno Putin nekako mora da ode, da bi se ostvario jedan grandiozan geopolitički, ekonomski, socijalni, kulturni, tehnološki i drugi plan
    za generacije koje dolaze.

Thanks Thanks Given 
    24,352
    Thanks Thanks Received 
    10,130
    Thanked in
    7,607 Posts

Quote Originally Posted by Saruman View Post

Prije nego što nešto treba da se desi... Ko će mu ga znati, forumaše ne zanimaju tamo neka Rusija
    ili Ukrajina. Neka se pokolju.
    A ne znaju (znaju no im muka da razglabaju) forumaši da je Evroazija u sastavu Eisenhowerovog i De Golovog programa bila.
    Boktemazo još jedan govor u stilu starwalker teorije zavjere.

@BAR vidjeh i ja snimak za vagnerovce kod bakhmuta nimalo scena za postavljati iz etike prije svega, ali ako oslobode Bakhmut biće to bitka od velikog značaja.
    Kadirovci su ko u ww2 vazda išli u pozadini zato ih i zovu tik tok vojska ali i da su pravili štete jesu..

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Ne znam šta je točno ovdje teorija zavjere. Makron je to izjavio. De Gol je rekao Evropa od Atlantika do Urala. Angela Merkel je rekla da se ne kaje za ruski gas Itd. itd.
    Pa i svi ti evropski planovi proširenja, uključujući i Hitlerov Lebensraum i Napoleonov pohod na Rusiju, podrazumijevali su nekako uključivanje Rusije
    ili pokoravanje, u okvir Evropske jedinstvene cijeline i civilizacije. Tu spada i Ukrajina. Normalno, velike se su šanse da ništa od ovoga ne bude,
    nek se kolju za yehbenu livadu u Bahmutu i Pripizdinsku još 10 godina, ako vam je milije. A čini mi se da jes.

Thanks Thanks Given 
    24,352
    Thanks Thanks Received 
    10,130
    Thanked in
    7,607 Posts

Možda je tebi *ebena ali Ukrajincima nije a za sve pobrojane mi baš ono..posebno za Makrona.
    Nek on vidi kako da povrati povjerenje Australije nakon svog nestašluka i objasni svoje panične pozive ka Kremlju u toku ovog rata.

Francuska sobarica.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Možda je tebi *ebena ali Ukrajincima nije a za sve pobrojane mi baš ono..posebno za Makrona.
    Nek on vidi kako da povrati povjerenje Australije nakon svog nestašluka i objasni svoje panične pozive ka Kremlju u toku ovog rata.

Francuska sobarica.

Dobro, shvatili smo da je golden livada u Pripizdinsku vrijedna nuklearnog rata i nestanka dijela ljudske civilizacije, po tvom mišljenju. I ovo nije appeasement Putinu, koji bi da iskoristi nuklearke, ovo je appeasement i Zapadu koji bi isto da se malo gađa nuklearkama, eto radi reda, da ne ispadnu šo bi se reklo, čke. Ako i kada padne prva nuklearna taktička, strateška bomba u Ukrajini, krenućemo na jedan fanatični rolerkouster koji će biti bolan za nas jednako kao i za Ukrajinu, a i za dobar dio svijeta. Rusija će se naći u teškoj geopolitičkoj izolaciji, uslijediće im još 100 paketa sankcija, stanovništvo će im se radikalizovat i biće generalna mobilizacija, dal na Putina, dal na Zelenskog, nije bitno. Biće beskorisni za civilizaciju sa primordijalnim instiktima ratnika. A tu je i uvijek kritična Bjelorusija i CSTO koji mogu biti okidači jednog manjeg lokalnog Svjetskog rata u slučaju NATO intervencije u odbrani sjevera Ukrajine. Sve zarad zlatne livade u Pripizdinsku koju čas zauzmu Wagnerovci, čas Kadirovljevi TikTokeri, pa onda Gruzijska legija, te ZSU, i opet jovo nanovo. Intel Slava Z, Tryxa, Kyiv Independent će nas obavještavati o Gajgerovom metru i radijaciji u Pripizdinsku. A mi ćemo tapšati Putinu ili Zelenskom jer im je pokazao zubeeeeee i raketeeee i nije ispooo peeezda.

Sva sreća pa kota Pripizdnisk i TikTokeri ne odlučuju ishod ovog idiotskog rata nego ljudi koji znaju znanje. I koji su 100 koraka ispred i mene i tebe u svojim analizama događaja i kad šta treba da se završi, da se što prije svijet transformiše u jedno mnogo bolje mjesto za zivjeti nego što je bio prije godinu, dvije startovanja cijelog procesa.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Prljave bombe vrlo lako moze biti. Resursi se tanje, a neciji narod je i bez struje, vode... Jedna od dvije sukobljene strane ne moze sebi da priusti taj luksuz da ratuje dugo, do zadnjeg vojnika, gradjanina... Prljava bomba se namece kao resenje, da se stvari presjeku i svijet uvuce u konflikt. A Rusija ce za tu bombu biti kriva koliko i za Sjeverni tok.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

10. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Prljave bombe vrlo lako moze biti. Resursi se tanje, a neciji narod je i bez struje, vode... Jedna od dvije sukobljene strane ne moze sebi da priusti taj luksuz da ratuje dugo, do zadnjeg vojnika, gradjanina... Prljava bomba se namece kao resenje, da se stvari presjeku i svijet uvuce u konflikt. A Rusija ce za tu bombu biti kriva koliko i za Sjeverni tok.

Ono što je tragično kod prljave bombe, neće niko preuzeti odgovornost ko ni u Bejrutu, a svi će okriviti drugu stranu. Niko neće moći da dokaze, a svi će biti spremni da krenu na drugu stranu. Totalna šizofrenija. E tad ne pomazu ni sateliti ni Starlinkovi, puno će naroda izginut za kotu Pripizdinsk. Uvući će se i Bjelorusija bespotrebno da šalje omladinu u smrt. Ukrajina će dobiti ATACAMS, F16, Abramse, ma daće im na kraju i nuklearnu bombu, ako trebadne. Ljudi tamo ginu, ako niste pogledali, 1350 ruskih oficira je dosad poginulo, to su sve momci, omladina. Poručnici, majori, pukovnici golobradi. Nego, tuzno je što obje strane vide dodatnu eskalaciju kao jedinu izlaznu varijantu iz ovog ograničenog sukoba, a ništa suprotno od toga.

Sve podsjeća na Phoney War, odnosno Lazni Rat na početku Drugog svjetskog rata. Kada nije bilo toliko masovnog ratovanja, nadam se da neće postati Real war, Blitzkrieg ili nešto treće... Nek ostane Phoney War i neka se završi kako treba da se završi, a valjda ekipa koja vodi cirkus zna šta radi.

Ako ne zna, da smo zdravo. Biće rata i dogodine.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

znači treba vjerovati političkom i vojnom rukovodstvu Rusije da Ukri planiraju prljavu bombu. a isti ti ljudi lagali vas svijet i ubjeđivali da neće napadnuti UKR

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

13. The Following 4 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,352
    Thanks Thanks Received 
    10,130
    Thanked in
    7,607 Posts

I više od 1350 a danas Maxim Gennadievich Kovalev pilot K-52 sa bazom u Krimu.Imaju oni svoja imena i prezimena i familije no su otišli u pogrešnu stranu.
    A nismo ni bravi pa da ne vidimo validne podatke o svemu tome da nam neko sa visine kaže eh vi ja imam podatak vjerovali ili ne..
    To ko će kome tapšati njegov problem ali ovdje se na radi o tome, radi se o sukobu civilizacija.
    Sukobu siledžija i branioca.
    To što pišeš jes iz lonca teorija zavjera, izvini ali meni izgleda ko ono čemu sve udarit će nas kometa iz kosmosa.

Čuj ljudi tamo ginu ako niste pogledali.
    Evo gledam svaki dan i mislim se dok Ukrajina drži štit od navale ruskih tenkova na teritoriju Evrope razni zvekani kažu čemu sve..Pa da, to je posljedica konzumiranja teorija zavjera čista apatija.
    Rusi to znaju najbolje dovoljno je pogledati one intervjue đe vele ovo je sve predstava.

Last edited by Bluemoon; 25-10-22 at 18:21.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Auh ja reko promaših topik i uđoh na SF predloge u filmovima..

Prljava bomba? Zar stvarno mislite da je nemoguće otkriti od čijeg je osiromašenog uranijuma/plutonijuma napravljena ta bomba? Još u sredini koja je pod budnim okom cijele EU, Jamerike itd (nažalost u odnosu šta se dešava po ostatku svijeta)?

O čemu fantaziramo? Da pukne i da to prođe bez posledica?
    Da hipotetički predpostavimo da Ukri urade tako nešto, mislite da bi ostatak svijeta skočio u odbranu ako bi Rusi (s punim pravom) reagovali i popržili pola Ukrajine? Još bi preživjele (ako bi ih i bilo) ostatak EU bi tretirao kao kugu..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1,209
    Thanks Thanks Received 
    729
    Thanked in
    529 Posts

Ne postoji prljava bomba. Tj. postoji samo u teoriji. Sumnjam da bi države kao Ukrajina i Rusija o tome jadu radile, imaju ubojitijih oružja.
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

pogrešno razmišljaš Zedd. u interesu Amerike je da se rat oduži, jer ga je ona i počela preko Rusije. sve jasno

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,433
    Thanked in
    2,086 Posts

Dobro, shvatili smo da je golden livada u Pripizdinsku vrijedna nuklearnog rata i nestanka dijela ljudske civilizacije, po tvom mišljenju. I ovo nije appeasement Putinu, koji bi da iskoristi nuklearke, ovo je appeasement i Zapadu koji bi isto da se malo gađa nuklearkama, eto radi reda, da ne ispadnu šo bi se reklo, čke. Ako i kada padne prva nuklearna taktička, strateška bomba u Ukrajini, krenućemo na jedan fanatični rolerkouster koji će biti bolan za nas jednako kao i za Ukrajinu, a i za dobar dio svijeta. Rusija će se naći u teškoj geopolitičkoj izolaciji, uslijediće im još 100 paketa sankcija, stanovništvo će im se radikalizovat i biće generalna mobilizacija, dal na Putina, dal na Zelenskog, nije bitno. Biće beskorisni za civilizaciju sa primordijalnim instiktima ratnika. A tu je i uvijek kritična Bjelorusija i CSTO koji mogu biti okidači jednog manjeg lokalnog Svjetskog rata u slučaju NATO intervencije u odbrani sjevera Ukrajine. Sve zarad zlatne livade u Pripizdinsku koju čas zauzmu Wagnerovci, čas Kadirovljevi TikTokeri, pa onda Gruzijska legija, te ZSU, i opet jovo nanovo. Intel Slava Z, Tryxa, Kyiv Independent će nas obavještavati o Gajgerovom metru i radijaciji u Pripizdinsku. A mi ćemo tapšati Putinu ili Zelenskom jer im je pokazao zubeeeeee i raketeeee i nije ispooo peeezda.

Sva sreća pa kota Pripizdnisk i TikTokeri ne odlučuju ishod ovog idiotskog rata nego ljudi koji znaju znanje. I koji su 100 koraka ispred i mene i tebe u svojim analizama događaja i kad šta treba da se završi, da se što prije svijet transformiše u jedno mnogo bolje mjesto za zivjeti nego što je bio prije godinu, dvije startovanja cijelog procesa.
    Komšija iz stana preko puta ti upadne u stan, pokuša da te ubije, sve polomi, nanese ti povrede opasne po život, nagrdi familiju, ali ne uspije da te ubije.

I ne samo da ne uspije da te ubije, već polako počinje da dobija batine.
    On videći da nema kud počne da viče da će otić u svoj stan i da će ti se vratit sa bombom i da će cijelu zgradu dić u vazduh ako treba.
    Ako nećeš da se to desi, da mu prepišeš sobu od stana, da mu daš jedno dijete u starateljstvo, i da mu vjeruješ na riječ da više nikad neće pokušati nikad slično.
    Pride se uzda u ostale komšije da će da pritisnu tebe da budeš razuman, jer nećete valjda svi u vazduh da letite zbog jedne sobe...

19. The Following 3 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    I više od 1350 a danas Maxim Gennadievich Kovalev pilot K-52 sa bazom u Krimu.Imaju oni svoja imena i prezimena i familije no su otišli u pogrešnu stranu.
    A nismo ni bravi pa da ne vidimo validne podatke o svemu tome da nam neko sa visine kaže eh vi ja imam podatak vjerovali ili ne..
    To ko će kome tapšati njegov problem ali ovdje se na radi o tome, radi se o sukobu civilizacija.
    Sukobu siledžija i branioca.
    To što pišeš jes iz lonca teorija zavjera, izvini ali meni izgleda ko ono čemu sve udarit će nas kometa iz kosmosa.

Čuj ljudi tamo ginu ako niste pogledali.
    Evo gledam svaki dan i mislim se dok Ukrajina drži štit od navale ruskih tenkova na teritoriju Evrope razni zvekani kažu čemu sve..Pa da, to je posljedica konzumiranja teorija zavjera čista apatija.
    Rusi to znaju najbolje dovoljno je pogledati one intervjue đe vele ovo je sve predstava.

Prika, neću da se hvalim, i nije mi za pohvalu, ali prvi post na ovom threadu je 01.04.21-04-21, 17:3901-04-21, 17:39

Dakle, pratio sam od januara, februara 2021 i paničio, kad su mi govorili da nema šansi da bude rata, da sam lud i paranoičan, da je to u Ukrajini riješeno mirnim putem itd... Donjeck i Luhansk. Do danas ispratio, cijelu situaciju, sve moguće mreze i poglede. Ruske i izvore iz Rusije, momaka koji su pobjegli od mobilizacije u Bjelorusiju, i skrivali se od Lukašenka i molili nas na Telegram da im pošaljemo ugovor za posao da mogu da uđu u Šengen i pobjegnu od mobilizacije. Pa smo nekima u Photoshopu radili što smo mogli. Nego, hajde da ne ispadam ja neki spasitelj. Hvalite me usta moja. Elem, problematika je takva da mi ne mozemo da zamislimo daljnju eskalaciju ako dođe do upotrebe i prljave bombe i nuklearne taktičke bojeve glave. Francuz je rekao da neće uzvratiti bombama, ali mi ne znamo da li će napad u Ukrajini biti na civilni grad, izginuće hiljadu, dvije ljudi, civila u sekundi. To će pokrenuti takvu lavinu događaja sa obje strane, da nećemo više stizat da pratimo a ni da tapšemo ubijenim oficirima, osvojenom Pripizdinsku i ko je nove čizme dobio u generalštabu koga. Imaćemo problema u cijelom svijetu. Na kugli. Što se tiče sigurnosne slike, ako dođe do uzvratne paljbe kao što je Joseph Borell predlagao, imaćemo eskalaciju na eskalaciju, sve dok jedna ne padne u Poljsku granicu, pa krene Članak 5 NATO, pa se sve zatvori, neće bit bitno ni jel ko siledzija ni ko branitelj. Shvatam da se Ukrajina BRANI i da NAS BRANI, nisam umobolan. Samo da ne bude: NEMOJ NAS VIŠE BRANIT, MOLIM TE. Ali međed saćeran u ćošak poput Rusije... ne govorim da treba da se plašimo, nuklearni rat će odnijet tu nekih 2 do 5 milijardi zivota. Ima nas koji razmišljamo koliko je ova sad situacija dramatična, samo se ne priča u medijima, ovo je najkritičniji momenat rata. Teorije zavjere ne pratim, pratim teorije. Teorije iz Washington Posta, kolumnista otvoreno govori u zadnjoj rečenici, citiram, samo ću poslati poruku svojim prijateljima, jesam li vam rekao da sam u pravu? Trajektoriju te eskalacije niko ne moze dalje određivati, u pitanju je rat, svjetski, dunjalučki, treći, Z, zadnji. Koji goj hoj. Nego, hajde da ne paničim. A i mi što se zalazemo za neke mirove najgore prolazimo po ovija mreza.

Kad vidim na Twitteru slavlje ubijenih orka i pravljenje memeova od tijela u fazi raspadanja i raskomadana tijela na Spooky, radi se o dehumanizaciji, što je jedna od faza genocida. Dehumanizuje se neprijatelj, postaje se kao neprijatelj Rus. Koji isto to radi po televiziji i naziva nizim bićima i tako. Debelo su zaglibili u eskalaciju i mrznju, i ovo sad ću nazvat ne Phoney War.

No Zivo Blato eskalacije iz kog će im trebat nekakav Bog, Deus Ex Machina, da ih i jedne i druge, a i nas sa njima spasi.

Nebitno... nek bude šta bude.

Sic semper tyrannis.
    Last edited by Saruman; 25-10-22 at 18:51.

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,433
    Thanked in
    2,086 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ukrajinci koji su izbacili Ruse iz Harkovske oblasti, koji se vraćaju u Lugansku oblast, koji se približavaju Hersonu, koji imaju skoro milion ljudi pod oružjem koje dolazi u gomilama, nemaju kud no da iskoriste prljavu bombu dok Rusi pokušavaju da krpe frontove mobilizacijom koja škripi na svaku stranu...
    Ovizi genije.

22. The Following 2 Users Say Thank You to ASC For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Ne postoji prljava bomba. Tj. postoji samo u teoriji. Sumnjam da bi države kao Ukrajina i Rusija o tome jadu radile, imaju ubojitijih oružja.
    Logistički gledano, to je pakao da se izvede a odnos motiva i potencijalne nagrade gubi smisao s obzirom da je apokalipsa na jedan klik..

Što se tiče eskalacije, pa rekao bih da smo taj prag prešli onog trena kad su Rusi počeli da nadoknađuju gubitke na terenu masovnim granatiranjima civilnih ciljeva..
    Ovaj rat se može završiti na jedan način - da Ukrajina vojno povrati većinu zemlje od Rusa (Krim bih izostavio po strani) a tek onda će se otvoriti put političkog djelovanja tj. potpisivanje primirja/mira..
    Sipaće se u Ukrajinu sve dok ne dođe do toga, jer čim je toliki kapital sručen u nju, postaraće se da im se to i isplati..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

24. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Ukrajinci koji su izbacili Ruse iz Harkovske oblasti, koji se vraćaju u Lugansku oblast, koji se približavaju Hersonu, koji imaju skoro milion ljudi pod oružjem koje dolazi u gomilama, nemaju kud no da iskoriste prljavu bombu dok Rusi pokušavaju da krpe frontove mobilizacijom koja škripi na svaku stranu...
    Ovizi genije.
    Nije da se ne slazem sa tobom ali i Japan je bio pred porazom i prije nego su im bacene nuklearke a Truman ih je tada isto kao Putin danas Zapad, upozoravao na totalno unistenje..

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Logistički gledano, to je pakao da se izvede a odnos motiva i potencijalne nagrade gubi smisao s obzirom da je apokalipsa na jedan klik..

Što se tiče eskalacije, pa rekao bih da smo taj prag prešli onog trena kad su Rusi počeli da nadoknađuju gubitke na terenu masovnim granatiranjima civilnih ciljeva..
    Ovaj rat se može završiti na jedan način - da Ukrajina vojno povrati većinu zemlje od Rusa (Krim bih izostavio po strani) a tek onda će se otvoriti put političkog djelovanja tj. potpisivanje primirja/mira..
    Sipaće se u Ukrajinu sve dok ne dođe do toga, jer čim je toliki kapital sručen u nju, postaraće se da im se to i isplati..
    Onda slobodno reci, biće Vijetnam. Pa za nekih 10 godina u Sajgonu. Jer Rusi sad mobilišu sve i svakog. Bukvalno u svim zgradama i po Moskvi i St. Peteru imaju špijune koji dijele pozivnice. Zena izbacuje snimke itd. Putin namjerava mobilisati i više od milion ljudi za Ukrajinu, to više nije ni tajna. Što je najgore, mobilišu se ljudi i koji su odavno mrtvi, sa dijabetesom, kancerom, invalidi eto dokle ide haos i eskalacija. Šta da se radi... reko Putin da će Kherson branit do zadnjega. Neće on, lično, doduše, ali ima omladine da izgine od HIMARsa i minobacača... za Putinov san. A i Slava Ukraineeee...

27. The Following User Says Thank You to Saruman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Onda slobodno reci, biće Vijetnam. Pa za nekih 10 godina u Sajgonu. Jer Rusi sad mobilišu sve i svakog. Bukvalno u svim zgradama i po Moskvi i St. Peteru imaju špijune koji dijele pozivnice. Zena izbacuje snimke itd. Putin namjerava mobilisati i više od milion ljudi za Ukrajinu, to više nije ni tajna. Što je najgore, mobilišu se ljudi i koji su odavno mrtvi, sa dijabetesom, kancerom, invalidi eto dokle ide haos i eskalacija. Šta da se radi... reko Putin da će Kherson branit do zadnjega. Neće on, lično, doduše, ali ima omladine da izgine od HIMARsa i minobacača... za Putinov san. A i Slava Ukraineeee...
    Zaboravio si jako bitan odnos, nacionalnog jedinstva a samim tim i motiva za novi Sajgon.. Ukrajina vs 101 entitet na koji se gleda kao građane drugog reda? I to će doći na naplatu u jednom momentu..

Thanks Thanks Given 
    1,855
    Thanks Thanks Received 
    5,433
    Thanked in
    2,086 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Nije da se ne slazem sa tobom ali i Japan je bio pred porazom i prije nego su im bacene nuklearke a Truman ih je tada isto kao Putin danas Zapad, upozoravao na totalno unistenje..

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
    Japan nije imao čime da uzvrati. Pride su oni počeli rat a dobili deblji kraj.

Ovdje nije teza da će Ukrajinci da gađaju Rusiju prljavom bombom nego da će odrade false flag sami na sebe podmećući nedužnoj Rusiji, da bi uvukli Zapad jer "ne mogu više da izdrže".
    Ovizi genije.

Thanks Thanks Given 
    24,352
    Thanks Thanks Received 
    10,130
    Thanked in
    7,607 Posts

Pušti to Saurone nego svaka ti čast što si otvorio temu iako nisi pratio front kasnije.
    Nema veze.
    Posebno ti je promaklo da ja vazda provlačim o ženevskoj konvenciji ko pokvarena ploča pa i o medicinskoj opremi tih istih vojnika što ih šalje gmaz iz Kremlja.
    E sad što su primjenjivali neke mjere iz Sibirskih zatvora mučenja to baš neće proći kroz what ever ide kometa iz kosmosa, a i roscosmos je gmaz s*ebao odvojivši momke od dojučerašnjih kolega iz nasa-e i još čerupa djelove aeroflota jer je prizemio avione.
    Neće ti baš proći da izjednačiš Prigožina i Zalužnog posebno po etici kao ni ZSU i Wagner grupu možda u nekim bajkama za malu djecu.
    I ako može da mi se ne obraćaš sa "prika" jes da mi ne stoji na profilu ali nisam muškog nego onog drugog roda.

Last edited by Bluemoon; 25-10-22 at 19:13.

31. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,470
    Thanked in
    6,746 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Japan nije imao čime da uzvrati. Pride su oni počeli rat a dobili deblji kraj.

Ovdje nije teza da će Ukrajinci da gađaju Rusiju prljavom bombom nego da će odrade false flag sami na sebe podmećući nedužnoj Rusiji, da bi uvukli Zapad jer "ne mogu više da izdrže".
    Ovizi genije.
    valjda tim nekakvim uvlačenjem Zapada u sukob, i to direktan, o kakvom se ođe piše gube i Zapad i Rusija i vas svijet. može bit da i tamo u Rusiji ima ljudi koji misle da psiho uništava državu. i to na jakim funkcijama

Thanks Thanks Given 
    7,469
    Thanks Thanks Received 
    4,812
    Thanked in
    2,465 Posts

Ko su ubice civila u ukrajinskim gradovima, a koji programiraju i šalju rakete na zgrade i škole.
    Da se ne zaboravi jednog dana.

https://www.bellingcat.com/news/uk-a...es-on-ukraine/

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Page 445 of 494 FirstFirst ... 345395435441442443444445446447448449455 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)