Page 784 of 860 FirstFirst ... 284684734774780781782783784785786787788794834 ... LastLast
Results 19,576 to 19,600 of 21490

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    1,240
    Thanks Thanks Received 
    1,699
    Thanked in
    923 Posts

I HoD i Prstenovi su vrhunske i po meni najbolje serije koje se trenutno emituju. Takođe obe serije su sve bolje kako odmiču.

Prstenovi su me baš uzeli pod svoje, iako stoje zamjerke za neka odstupanja od knjiga, svaka epizoda mi je spektakl i nervira me što će pauza do druge sezone biti 2 godine maltene.

HoD je u ovih par zadnjih epizoda opasno zaličio na GOT iz najboljih dana, jedino su po meni promašili sa starijom Rhaenyrom, neubjedljivo djeluje.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nece to biti pauza od dvije godine vec vrv da se ne snima vise uopste. Serija dozivjela velike kritike, od strane svih.
    Po meni svaka epizoda film u malom. Usuli su ogromne pare a tako im se vratilo.

Po mom skromnom misljenju nezasluzene kritike. Apsolutno zanimljiva serija. Za dvije godine ce probati ili da nabudze tizerima da reprivuku ljude, ili nece uopste ni snimati.
    Toliko para da se opet uspe uzalud...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    811
    Thanked in
    492 Posts

Snima se druga sezona "Rings of Power", tj. počinje sa produkcijom čim sve prebace sa Novog Zelanda u Englesku, to su već potvrdili.
    Mislim da prije 2025. sigurno neće stizati, jer ako su glasine tačne - većina trenutnih pisaca neće više raditi na ovoj seriji, uz malo sreće možda vrate nazad Toma Šipija da spasi što se spasiti može.
    Čovjek je najveći ekspert za Tolkinova djela, bukvalno su ga otjerali sa mjesta savjetnika jer mu se ništa nije svidjelo od ovoga što su napisali, tako da što se kritika tiče, mislim da su i više nego zaslužene.

p.s. Prije nego što su i prikazali prvu epizodu, producenti su se hvalili da su dogovorili sa Amazonom 50 epizoda, tj. punih 5 sezona.
    A sad su potvrdili da će sigurno biti 2. sezona. Mislim da ni Amazon (čitaj Džef Bezos lično) nema previše povjerenja u ovu dvojicu što vode seriju.

4. The Following User Says Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,318
    Thanks Thanks Received 
    5,919
    Thanked in
    3,433 Posts

Meni je Rings opravda ocekivanja ali House od dragon aj dacemo sansu drugoj sezoni....

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

6. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by Bor1s View Post
    Snima se druga sezona "Rings of Power", tj. počinje sa produkcijom čim sve prebace sa Novog Zelanda u Englesku, to su već potvrdili.
    Mislim da prije 2025. sigurno neće stizati, jer ako su glasine tačne - većina trenutnih pisaca neće više raditi na ovoj seriji, uz malo sreće možda vrate nazad Toma Šipija da spasi što se spasiti može.
    Čovjek je najveći ekspert za Tolkinova djela, bukvalno su ga otjerali sa mjesta savjetnika jer mu se ništa nije svidjelo od ovoga što su napisali, tako da što se kritika tiče, mislim da su i više nego zaslužene.

p.s. Prije nego što su i prikazali prvu epizodu, producenti su se hvalili da su dogovorili sa Amazonom 50 epizoda, tj. punih 5 sezona.
    A sad su potvrdili da će sigurno biti 2. sezona. Mislim da ni Amazon (čitaj Džef Bezos lično) nema previše povjerenja u ovu dvojicu što vode seriju.
    Da se nadamo grdji scenario i dijaloge ne bi napisala ni dramska sekcija u srednjoj skoli, zasluzeno da dobiju sut kartu i obzirom da ce imati dvije godine do izlaska sledece sezone imaju vremena da dovedu stvari u red.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    977
    Thanked in
    577 Posts

Dark Winds TV Series 2022– https://www.imdb.com/title/tt1501711..._=nv_sr_srsg_0

Odlicna serija, psiholoski triler, svaka preporuka, najavljena i druga sezona...

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Zavrsi se i She-Hulk. Debilni finale, sa nepotrebnim desetominutnim probijanjem 4. zida i meta humorom.
    Nego kakva god da je, opet je zabavnija od Ms Marvel, Hawkeyea, pa i Moon Knighta

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Е како си оно могао гледати, свака ти част . Марвел се тако просипа да је то нестварно.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    535
    Thanks Thanks Received 
    619
    Thanked in
    353 Posts

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
    Dark Winds TV Series 2022– https://www.imdb.com/title/tt1501711..._=nv_sr_srsg_0

Odlicna serija, psiholoski triler, svaka preporuka, najavljena i druga sezona...
    Samo piratski se može gledati? Čini mi se da je nema Netflix ili HBO MAX...

Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,662
    Thanks Thanks Received 
    6,350
    Thanked in
    2,653 Posts

Quote Originally Posted by Screaming Lord View Post
    Zavrsi se i She-Hulk. Debilni finale, sa nepotrebnim desetominutnim probijanjem 4. zida i meta humorom.
    Nego kakva god da je, opet je zabavnija od Ms Marvel, Hawkeyea, pa i Moon Knighta
    Meni je kul sto su stavili probijanje 4. zida jer mi ima smisla, pogotov nacin na koji su opleli po sebi ("been light in that department"). Serija je realno losa i ide na neki potpuno drugi pristup koji se vise tice same osobe pri cemu je akcija bespotrebna, ali i kao talva je bolja i gledljivija od ovih koje si opisao.

Sve se nadam da ce neko nedje sjetit i snimit kakvu mini seriju o blipu, dje nekom ozenjenom zena nestane, ovaj se ozeni drugom i nakon 5 blip godina zena mu se vrati. Mogla bi se napravit neka soldina komedija u par epizoda.
    Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

13. The Following User Says Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Antares View Post
    Meni je kul sto su stavili probijanje 4. zida jer mi ima smisla, pogotov nacin na koji su opleli po sebi ("been light in that department"). Serija je realno losa i ide na neki potpuno drugi pristup koji se vise tice same osobe pri cemu je akcija bespotrebna, ali i kao talva je bolja i gledljivija od ovih koje si opisao.

Sve se nadam da ce neko nedje sjetit i snimit kakvu mini seriju o blipu, dje nekom ozenjenom zena nestane, ovaj se ozeni drugom i nakon 5 blip godina zena mu se vrati. Mogla bi se napravit neka soldina komedija u par epizoda.
    Nemam nista protiv probijanja 4. zida, u ovom slucaju su se bas kvalitetno posrpdali na svoj racun, ali je scena predugo trajala i skrenula je paznju sa glavnog plota i necega sto se tizovalo kroz zadnjih 5-6 epizoda (blood serum, Intelligencia, "Hulk King"...). Nijesam ocekivao da glavni "big bad" bude neki poznati negativac, nisam imao bas nikakva ocekivanja, ali su bas zbrzali finale i posle scene sa KEVIN-om onako nagli kraj - policija dosla da hapsi i happy end iz cista mira. Tako daaa, koliko god se posprdali na svoj racun, to ne mijenja probleme kojih su svi svjesni, kao sto su los/neravnomjeran CGI kvalitet (pogledati samo scenu sa Hulkom na kraju i sa novim likom (da ga ne imenujem ovdje zbog spojlera) ciji je CGI katastrofa u odnosu na Hulka) i jos veci problem, da citiram Deadpool-a: "well that's just lazy writing..."
    Seriju inace nikad nisam shvatio ozbiljnom, kao ni sam karakter SheHulk-a (jel mozda "SheHulkica" vise u skladu sa rodnom ravnopravnoscu?) pa sam joj tako i pristupio, kao superhero sitcomu, ali opet su kiksali na vise polja. Opet kazem, kad sam mogao Ms Marvel da pogledam, onda mogu sve od Marvela, iako ocekivanja i entuzijazam odavno vise nisu na nivou kao prije, ili sto neko rece: "RIP Stan Lee, MCU died with you"

Thanks Thanks Given 
    636
    Thanks Thanks Received 
    330
    Thanked in
    205 Posts

...I’ll always be that kid
    With the rolled up socks...

Thanks Thanks Given 
    6,662
    Thanks Thanks Received 
    6,350
    Thanked in
    2,653 Posts

Nije serija a nije ni film. No moram da pohvalim Marvelov "Werewolf by night", bas lijepo odradjen specijal, cestitke sto su dopustili ovoliki nivo kreativnosti, nadam se da ce biti jos ovako kreativnih projekata

Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
    Have a parachute.

17. The Following 2 Users Say Thank You to Antares For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,350
    Thanks Thanks Received 
    10,128
    Thanked in
    7,605 Posts

Marvel..kako su Osvjetnici regrutovali Wolverine sa samo 3 riječi. (We have beer)
    Interesantan članak.
    https://screenrant.com/avengers-wolv...m-beer-comics/

Sent from my SM-A336B using Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 19-10-22 at 13:07.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    811
    Thanked in
    492 Posts

Krenuh da gledam Andora sa veoma niskim očekivanjima - i veoma me prijatno iznenadio.
    Priča je malo sporija, mnogo ozbiljnija od uobičajenog SW materijala, akcija je fino odrađena, nema onih komičnih scena iz Star Wars filmova i serija, đe se opali iz oružja 2 miliona puta i niko ništa ne pogodi.
    Doduše, glavni producent i pisac je Toni Gilroy, koji je radio na "House of Cards" seriji, kao i na Nightcrawler, Rogue One i Jason Bourne filmovima, tako da čovjek očigledno zna kako da napravi kvalitetan film ili seriju.
    Preporuka od mene.

https://www.imdb.com/title/tt9253284/?ref_=ttep_ep_tt

20. The Following User Says Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    334
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    133 Posts

Tako je @Bor1s
    Nije greška, treba je nazvati Star Wars za odrasle.
    Preporuka i od mene.

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

А људи је ли се нисте ни мало заситили ове тематике , поготово што су нпр филмови, мислим на ове што су изашли у последњих неколико година, прелоши.

Не знам је ли добро поређење али мени је Марвел преко главе са свим новијим серијама и филмовима.

Sate sate sate

23. The Following User Says Thank You to nimfa For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    106
    Thanks Thanks Received 
    232
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    А људи је ли се нисте ни мало заситили ове тематике , поготово што су нпр филмови, мислим на ове што су изашли у последњих неколико година, прелоши.

Не знам је ли добро поређење али мени је Марвел преко главе са свим новијим серијама и филмовима.

Po meni je to kao da pitas nekog je li se zasitio komedija ili horora. Superherojski/stripovski filmovi su postali zanr za sebe i isto kao npr. komedije i horori, mogu biti odradjeni dobro ili lose. Tako npr. s jedne strane imas Nolanovu Batman trilogiju i Logana, a s druge strane imas pregrst superherojskih filmova koji su cista popcorn "mozak na otavu" zabava, koji se zaborave posle gledanja.
    A da je Marvelova faza 4 (posle Endgame-a do danas) najlosija do sad, to je svima jasno

Btw. Andor je prva SW serija koju nijesam gledao epizodu po epizodu, kako su izlazile, nego cekam da se zavrsi cijela sezona. Posle kikseva sa Boba Fettom i Kenobijem mi je jos vise opala zelja za SW, tako da cekam da se zavrsi do kraja i da procitam utiske, ali koliko vidim za sad, vecina se uglavnom slaze da je najbolje nesto od SW posle Mandaloriana.

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Pa nije bas. Pitam jeste li se zasitili Star Wars krave, a ne scifi/superherojske tematike, jer je muzu nenormalno evo 5 godina cini mi se. Svaki lik iz serijala je dobio film ili seriju za sebe. Pitam jer su filmovi uzasni i unistili ono sto su stari filmovi izgradili.

Mislim da neki hardcore Star Wars fanovi bas nemaju takav stav prema svemu sto Disney stancuje
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    1,466
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Da ne bude da je ovo samo moje misljenje

Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Pa nije bas. Pitam jeste li se zasitili Star Wars krave, a ne scifi/superherojske tematike, jer je muzu nenormalno evo 5 godina cini mi se. Svaki lik iz serijala je dobio film ili seriju za sebe. Pitam jer su filmovi uzasni i unistili ono sto su stari filmovi izgradili.

Mislim da neki hardcore Star Wars fanovi bas nemaju takav stav prema svemu sto Disney stancuje
    Ja sam se zasitio da nemam volje da odgledam ovaj Andor koji po prici ispada jos i najbolje nesto posle Mandaloriana ali traume Bobe Feta i Obija su jos svjeze, inace filmovi originalnih trilologija su bili interesantni zato sto su izlazili u odredjenim vremenskim razmacima nije se stancovalo na brzinu, a to je dobro bilo za Lukasa jer je mogao natanane da snima sve kako treba i ljudi se zazele novog nastavka da neke slabosti ne registuruju ili oproste.

28. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    811
    Thanked in
    492 Posts

Meni je Andor dobar zato što nema mnogo veze sa Star Wars univerzumom, iako je smješten u njemu.
    Nema Džedaja, nema Sitha, nema Sile, nema scena đe se Obi-Wan i Vejder gađaju planinama, nema Leje kako lebdi kroz svemir ko Meri Popins.
    Ovo je bukvalno priča o počecima pobunjeničke Alijanse, o različitim strujama unutar nje - jedni su spremni na sve da se osvete Imperiji, nebitno koja je kolateralna šteta, drugi žele mirnijim putem da se bore.
    Isto tako što mi se svidjelo jeste što se dosta vremena posvećuje i Imperiji, tj. ovom ISB birou koji pokušava da ih uhvati, nešto kao njihova tajna služba, i kako oni fukncionišu i rivalstva koja se među njihovim agentima.
    Bukvalno bi ovu seriju mogao da smjestiš u 2. svjetski rat, neđe na Balkan, u Francusku ili Poljsku i opet bi bila dobra - Andor i ekipa bi bili partizani, ovi iz ISB bi bili Gestapo i ništa se ne bi promjenilo što se tiče glavnih likova i zapleta.
    Jedina mana koju serija ima jeste što znaš da će Andor sigurno sve preživjeti jer se pojavljuje u Rogue One filmu, tako da to malo oduzima draž cjelokupnoj napetosti.

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,491
    Thanked in
    1,001 Posts

Slazem se, bas je fino pala serija da se odmori od macevanja i slicnih gluposti za djecu.

Thanks Thanks Given 
    237
    Thanks Thanks Received 
    268
    Thanked in
    145 Posts

Andor,odlična, jedino mi smeta malo glavni glumac...trebao je neko sa jačom harizmom, ovaj mi je nekako tanan...

Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Izgleda da je Henri Kavil napustio Witchera za cetvrtu sezonu mijenace ga Liam Hemsworth, vjerovatno mu je kao fanu Witchera dosadilo masakriranje originalnog materijala od strane producenata i scenarista.

Page 784 of 860 FirstFirst ... 284684734774780781782783784785786787788794834 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)