Page 106 of 139 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116 ... LastLast
Results 2,626 to 2,650 of 3468

Thread: Buducnost parlamentarnog zivota u CG 2020-2024

Thanks Thanks Given 
    7,416
    Thanks Thanks Received 
    4,790
    Thanked in
    2,453 Posts

Quote Originally Posted by Antikvarnica1 View Post
    To ti je prica na objasnjenje koje znam direkt od advokata?
    Advokati su poznati da govore istinu za sebe i klijente. Za to ih plaćaju.
    Jel mu stvarno vjeruješ?
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    635
    Thanked in
    290 Posts

Vrlo sam radoznao da čujem mišljenje osviješćenog forumskog življa, šta misle o ovom predlogu DF-a:

Šta predviđaju izmjene Zakona o predsjedniku koje je DF predao Skupštini

Dakle, kakvo li je raspoloženje prema najočiglednije neustavnom zakonskom aktu koji je ugledao podijum mrčene crnogorske skupštine?

Pošto su napravili cirkus od fingiranih pregovora, i svjesno probili rok za predlog mandatara (Dritan je, normalno, to minirao...najbolje da će taj megaloman da se skloni Ćakiju); pošto nijesu u stanju da izaberu sudije ustavnog suda, jer je to jedini put, ako im smeta predsjednik (a nisu, jer je grabež oko toga, kao i oko svega); pošto po svaku cijenu izbjegavaju logičan korak - izbore - sjetili su se da predlože zakonski akt koji derogira ustavne odredbe. Po hitnoj proceduri, da se nadležni odbor ne izjasni.

Dakle, da li bi ovo trebalo usvojiti, bože dragi; i ako bi, zbog čega ovo, a ne npr izabrati Ustavni sud u punom sastavu, koji treba da kaže je li Milo prekršio Ustav kad nije imenovao Ćakija; a ako nije, onda je Ustav manjkav, pa nek sjednu da se dogovore oko izmjena Ustava.

A jednako me zanima šta će Demokrate. Pištali su za izborima kao kukavice sa podgoričkih ulica...a izdaju se za legaliste, poštovaoce Ustava itd. Šta li će im bit' preče, to ili "nikad s DPS"?

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Na koji se nacin postavljaju predsjednici skupstinskih odbora, koja je procedura?

Ovo me najvise interesuje zbog Milana Knezevica (predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu, član Ustavnog odbora) i Jovana Vucurovica (predsjednik Odbora za ljudska prava i slobode).

https://www.skupstina.me/me/clanovi-...milan-knezevic
    https://www.skupstina.me/me/clanovi-...jole-vucurovic

Protiv jednog se vodi postupak za drzavni (ustavni) udar (koliko god to sve tragikomicno bilo, to je druga tema..).
    A drugi je u istu tu Skupstinu izjavio "Za mene je Radovan Karadžić heroj" na sjednici 18.06.2020.

Je li predsjednike odbora neko izglasa ili kako..?
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Platinum View Post
    Na koji se nacin postavljaju predsjednici skupstinskih odbora, koja je procedura?

Ovo me najvise interesuje zbog Milana Knezevica (predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu, član Ustavnog odbora) i Jovana Vucurovica (predsjednik Odbora za ljudska prava i slobode).

https://www.skupstina.me/me/clanovi-...milan-knezevic
    https://www.skupstina.me/me/clanovi-...jole-vucurovic

Protiv jednog se vodi postupak za drzavni (ustavni) udar (koliko god to sve tragikomicno bilo, to je druga tema..).
    A drugi je u istu tu Skupstinu izjavio "Za mene je Radovan Karadžić heroj" na sjednici 18.06.2020.

Je li predsjednike odbora neko izglasa ili kako..?
    Zakona nema, pa ide po Poslovniku, a isti kaže da se podjele kvote (na osnovu broja mjesta u parlamentu), pa je ovo za to, ovo za to, ova za to,... onda se glasa. Odbori u skupštini nemaju velika ovlašćenja (iskreno, uglavnom su bespotrebni), ali mogu da iz svoje svere djelovanja organizuju kontrolna saslušanja.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Vrlo sam radoznao da čujem mišljenje osviješćenog forumskog življa, šta misle o ovom predlogu DF-a:

Dakle, kakvo li je raspoloženje prema najočiglednije neustavnom zakonskom aktu koji je ugledao podijum mrčene crnogorske skupštine?

Pošto su napravili cirkus od fingiranih pregovora, i svjesno probili rok za predlog mandatara (Dritan je, normalno, to minirao...najbolje da će taj megaloman da se skloni Ćakiju); pošto nijesu u stanju da izaberu sudije ustavnog suda, jer je to jedini put, ako im smeta predsjednik (a nisu, jer je grabež oko toga, kao i oko svega); pošto po svaku cijenu izbjegavaju logičan korak - izbore - sjetili su se da predlože zakonski akt koji derogira ustavne odredbe. Po hitnoj proceduri, da se nadležni odbor ne izjasni.

Dakle, da li bi ovo trebalo usvojiti, bože dragi; i ako bi, zbog čega ovo, a ne npr izabrati Ustavni sud u punom sastavu, koji treba da kaže je li Milo prekršio Ustav kad nije imenovao Ćakija; a ako nije, onda je Ustav manjkav, pa nek sjednu da se dogovore oko izmjena Ustava.

A jednako me zanima šta će Demokrate. Pištali su za izborima kao kukavice sa podgoričkih ulica...a izdaju se za legaliste, poštovaoce Ustava itd. Šta li će im bit' preče, to ili "nikad s DPS"?
    DF ka DF. Kavezi i prskalice.

Nije im se ni čuditi kad smo kršili Ustav još direktnije produžavajući bez ikakve potrebe mandate skupštinama opština, ili zakazujući sjednice skupštine bez predsjednika. Vide ljudi da sve može pa što ne bi i ovo.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    DF ka DF. Kavezi i prskalice.

Nije im se ni čuditi kad smo kršili Ustav još direktnije produžavajući bez ikakve potrebe mandate skupštinama opština, ili zakazujući sjednice skupštine bez predsjednika. Vide ljudi da sve može pa što ne bi i ovo.
    Moze kod nas sto god hoces ako imas vecinu, imati premijera koji obraza bez dva mjeseca posto mu izglasalali nepovjerenje on je i dalje premijer, nemas sudije ustavnog suda, izabirati gradonacelnika dva dana pred izbore, znaci sto god ti padne na um, moze u ovu nazovi demokratija drzavu moze
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Na nedjeljnim izborima DPS i njegovi partneri, Socijaldemokratska partija (SDP) i Socijaldemokrate (SD), ostvarili su zajedno prosjek od oko 35 odsto glasova. Kad bi se to srazmjerno računalo za teritoriju cijelu Crne Goru, ove stranke bi ukupno imale 28 poslanika u državnom parlamentu, odnosno sedam manje nego sada.

To proizilazi iz simulacije, koju su “Vijesti” napravile, preslikavajući nedjeljne rezultate lokalnih izbora na državni parlament.

Bošnjačka stranka bi, po tom osnovu, zbog povećanja glasova u Bijelom Polju i Rožajama imala rast sa tri na četiri poslanika. Uz procjenu da bi albanske stranke tradicionalno dobile dva poslanika, opozicija s prethodnih izbora sad bi imala 34 umjesto 40 poslanika.

Pokret “Evropa sad” je u Podgorici osvojio oko 22 odsto glasova, ali u drugim opštinama znatno niže. Kad bi se njihov rezultat sa ovih lokalnih izbora računao srazmjerno na cijelu državu, imali bi 13 poslanika.

DF je u Podgorici uzeo 18 odsto glasova, ali je u većini drugih opština imao bolji rezultat. Njihovi glasovi, sa srodnim partijama koje su negdje izlazile samostalno, donijele bi im takođe oko 18 poslanika.

Demokrate su u Podgorici i Budvi imale pad, ali su ga djelimično nadoknadile u drugim opštinama, pa bi glasovi njihove koalicije vrijedjeli oko osam poslanika - dok ih sada u državnom parlamentu ima devet.

GP URA je u Podgorici imao pad u odnosu na parlamentarne izbore, ali je taj pad nadoknađen rastom na sjeveru, u Baru i na nedavnim izborima u Ulcinju. Njihova koalicija sa Strankom pravde i pomirenja i Bokeškim forumom, imala bi glasova za pet poslanika, odnosno jednog više nego što trenutno imaju.

SNP u Podgorici nije prešao cenzus jer im je nedostajalo oko 200 glasova. Međutim, u većini opština na sjeveru, Budvi i Danilovgradu su prešli cenzus, pa bi zajedno sa nedavno osvojenih 3,8 hiljada u Beranama, imali glasova za oko tri poslanika na državnom nivou. Trenutno imaju pet.

Ovo pokazuje da bi tzv. stara parlamentara većina sad imala oko 47 poslanika, šest više nego prije dvije godine. Odnosno, bili bi na granici tropetinske većine (49 glasova) za izbore u pravosuđu.

S obzirom na to da je DPS na ovim izborima izgubio vlast u više opština, iskustva pokazuju da će se njihov pad u tim opštinama povećati kad nove većine formiraju vlast u njima.

izvor: www.vijesti.me

Izvučeno iz teksta (uzeti u obzir svi lokalni izbori od 2020 do 2022):
    - DPS +SDP+SD - 28 (34) poslanika
    - DF - 18 (22) poslanika
    - Demokrate - 8 (10) poslanika
    - URA+CIVIS - 5 (4) poslanika
    - BS - 4 (3) poslanika
    - SNP - 3 (5) poslanika
    - Albanci - 2 (2) poslanika
    U zagradi je koliko poslanika imaju u trenutnom sazivu parlamenta.

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post

Izvučeno iz teksta (uzeti u obzir svi lokalni izbori od 2020 do 2022):
    - DPS +SDP+SD - 28 (34) poslanika
    - DF - 18 (22) poslanika
    - Demokrate - 8 (10) poslanika
    - URA+CIVIS - 5 (4) poslanika
    - BS - 4 (3) poslanika
    - SNP - 3 (5) poslanika
    - Albanci - 2 (2) poslanika
    U zagradi je koliko poslanika imaju u trenutnom sazivu parlamenta.

Sent from my moto e5 using Tapatalk
    Mislim da ne treba žurit sa parlamentarnim izborima, nego ostavit zajedno sa predsjedničkim, da se totalno razvlasti u pg itd dps i sateliti, i onda na parlamentarne siguran sam da bi se uzela i ta 2 što nedostaju za tropetinsku većinu od 49 bez problema...
    tad bi se i manjine lakše integrisale u vlast i odvojile od dps jer bi vidjeli da je ostanak sa dps u opoziciji utopija i propast....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    4,308
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

DPSu je bolje sad odma da ide na vandredne parlamentarne, jer za 2 godine nece imat ni 20%.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

10. The Following 5 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    DPSu je bolje sad odma da ide na vandredne parlamentarne, jer za 2 godine nece imat ni 20%.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Bi dpsu, ali se ne pitaju vise....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Pa, mislim da je sad svakome frka da se ceka dugo na parlamentarne izbore. Ovakav prodor ES u biracko tijelo DPS-a niko nikad nije napravio, cak ni crkva na proslim izborima. Svi subjekti znaju da svakim novim danom ES bere nove glasace i mnogo je veliki rizik cekati dugo na izbore. Ne izlazi im se, ali znaju da ce boljeti jos vise ako se bude cekalo.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    Ne znam koliko je (ne)ustavan taj akt, nisam citao, ali neka bude da vjerujem. Eto, neustavan je. Medjutim, sama smjena one Zdravkove garniture je bila neustavna, po nasim Ustavu i zakonima morali su biti novi izbori. Ne prekrajanje saziva. Tu se Ustavni sud nije cuo i onda.. ne zamjeram puno ostecenoj strani ako kaze: "Aha, znaci boli nas racku za Ustav? Nema ko da utvrdi (ne)ustavnost, pa mozemo da radimo sta nam volja? Tako da se igramo? Aj dobro.. krecu igre bez granica..."

Hocu da kazem da je Ura sa SNP-om, manjinama, uz podrsku DPS-a, zgazila i pljunula na Ustav i time otvorila Pandorinu kutiju.
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

14. The Following User Says Thank You to ovizionizi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Kad je oslobode od trpanja po dubini i zamjenom okg poslušnika sa svojim, kad oslobode grad od građevinske mafije i kojekakvih kvazi mafijaša.. Oh wait..

Kralj je mrtav, živio Kralj
    Uh, jes, dogovaraju trpanje po dubini.
    Inače, ovo je slika koja je potrebna Crnoj Gori. Da je otac nacije poslije referenduma imao viziju, ne bi nazvao pola države petokolonašima i izdajnicima. Ovako smo izgubili pola života zbog grešaka jednog nesposobnog mrzitelja sopstvenog naroda koji je sa svojom podaničkom klikom poharao tako kvalitetno, da će nam trebat 50 godina da se oporavljamo.
    Svaka čast Dritanu na govoru one noći nakon izbora. Da je griješio jeste ali imao je i dobrih poteza.
    Jel bi mogao da mi odgovoriš na pitanje koga bi ti volio od političara u vlasti? Imenom i prezimenom da ih navedeš, premijera i ministre. Ovo pitanje upućujem svima na forumu.

16. The Following 5 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

E moj brale koje se pare vrte kroz PG. I sve nekako na dohvat ruke, manja kontrola. nabacis posao ovome, onome... Manje birokratije potrebno za sve to. A El Dorado da se prikupe novi glasaci.
    kako ce DF tu da zapjeni, ima da sabotira, rovari, podmece, izmislja novi milion koji su Demokrate uzele, pa nove 200e koje Demokrate daju za glas... Znate, vec smo navikli na tu ljigavu politiku u makijavelistickom tonu.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    E moj brale koje se pare vrte kroz PG. I sve nekako na dohvat ruke, manja kontrola. nabacis posao ovome, onome... Manje birokratije potrebno za sve to. A El Dorado da se prikupe novi glasaci.
    kako ce DF tu da zapjeni, ima da sabotira, rovari, podmece, izmislja novi milion koji su Demokrate uzele, pa nove 200e koje Demokrate daju za glas... Znate, vec smo navikli na tu ljigavu politiku u makijavelistickom tonu.
    Daj mi imenom i prezimenom političare u CG koji su po tebi dobar izbor za Vladu CG.
    Brate, ne zamjeri ali ti je priča smaranje. Budi konkretan i daj odgovor.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Uh, jes, dogovaraju trpanje po dubini.
    Inače, ovo je slika koja je potrebna Crnoj Gori. Da je otac nacije poslije referenduma imao viziju, ne bi nazvao pola države petokolonašima i izdajnicima. Ovako smo izgubili pola života zbog grešaka jednog nesposobnog mrzitelja sopstvenog naroda koji je sa svojom podaničkom klikom poharao tako kvalitetno, da će nam trebat 50 godina da se oporavljamo.
    Svaka čast Dritanu na govoru one noći nakon izbora. Da je griješio jeste ali imao je i dobrih poteza.
    Jel bi mogao da mi odgovoriš na pitanje koga bi ti volio od političara u vlasti? Imenom i prezimenom da ih navedeš, premijera i ministre. Ovo pitanje upućujem svima na forumu.
    Daj, koga farbas vise. Ova slika je bila u Budvi, proizvod - dva krimosa na celu, Demokrate pred gasenje.
    Ova slika je bila u NK, sad da se odrze izbori tamo Demokrate pred gasenje u NK. A ne za cetiri godine...

Jakov Je instant prica, a moguce i da ce Mikej malo u istrazni ako ima i malo pravne drzave. Svakako ce ga DF iskusno odraditi, ovaj svakako nece posaditi 220 000 stabala za cetiri godine, nece plata biti 1000, a u PG nikako nece se moci raditi bolje nego za vrijeme Ivana Vukovica, jer ce vlast da cine sa DF-om... Bice One-hit makeri. URA je svakako pred gasenjem. A Demokrate stvarno zele da se bave politikom. Real politikom. A real politika da ce paktiranje sa DF da ih ugasi. Prosto.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Daj mi imenom i prezimenom političare u CG koji su po tebi dobar izbor za Vladu CG.
    Nema politicara vrijednih pomena u Crnoj Gori ni za vladu ni za parlament samo intersdzije,trgovci i amateri ali to je moje misljenje, mozda se nekome svidja ovaj ili onaj ali svaki koji je gajio potencijal ugusio ga je ili svojim postupcima ili se utopio u zabokrecinu crnogorske politicke scene
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Aleksa Becic premijer.

Jedini politicar u CG koji je skroman i nije gladan moci i vlasti.
    Mislim nije jedini, ali od ovih koji bi dobili podrsku veceg dijela glasaca i EU.

Od dobrih politicara tu su i Danilo Saranovic, Zdenka Popovic, Boris Mugosa. I bogomi tu otprilike se zavrsava spisak. Ja znam da je Momo posten momak ali cudno se oblaci, cudno drzi govore i cudno tumaci pravo.

A sigurno necu Bajca da smatram dobrim politicarem, covjek nije cetiri godine uzeo rijec. Mada dvije godine je stvarno u parlamentu ali cini mi se i prije je nesto bio.

DF-ovci... Kakvi god da su Ranja i Ranko u ocima Srba, mozete li njih zamisliti da se pentraju na skupstinski stol, bacaju racunare, bacaju suzavac u skupstini? A nije da im fali cojones, vec su civilizacijski daleko ispred ovih.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ahahahhahahahahahahaha
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

23. The Following 4 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

samo ovo priznajem

Marina Jocić premijerka
    Nebojša Medojević ministar za bezbjednosnu politiku i dat mu dio ANBa
    Andrija Mandić ministar spoljnih poslova
    Milan Knežević ministar unutrašnjih poslova
    Slaven Radunović ministar odbrane
    Marko Milačić direktor ANBa
    Dajković predsjednik Parlamenta

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

25. The Following 2 Users Say Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    samo ovo priznajem

Marina Jocić premijerka
    Nebojša Medojević ministar za bezbjednosnu politiku i dat mu dio ANBa
    Andrija Mandić ministar spoljnih poslova
    Milan Knežević ministar unutrašnjih poslova
    Slaven Radunović ministar odbrane
    Marko Milačić direktor ANBa
    Dajković predsjednik Parlamenta

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    Moze li ikako Gnojko Raicevic za ministra Kulture i Medija?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

27. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Petra Ivanovića abolirati i dati mu Duvanski kombinat na primjer, bustovao bi proizvodnju cigara a i tiraž Vijesti bi skočio, jedno vuče drugo a došlo bi i do blagog skoka cijene kakaoa na berzi u donjem Manausu..
    Opšta korist..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

29. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Kad bi se dobri ljudi iz privatnog sektora ubijedili da pomognu administraciji, no ko normalan bi se uhvatio tog posla?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

31. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Petra Ivanovića abolirati i dati mu Duvanski kombinat na primjer, bustovao bi proizvodnju cigara a i tiraž Vijesti bi skočio, jedno vuče drugo a došlo bi i do blagog skoka cijene kakaoa na berzi u donjem Manausu..
    Opšta korist..
    Ljudi njega dozivljavaju kroz afere, neke fabrikovane (koliko smo clanaka na naslovnici procitali oko kradje novcanika u Njemackoj. To su Vijesti. Rade Milosevic je nevin, ali zato Petar Ivanovic je zlotvor koji je krao novcanike po Njemackoj), ali kad se o ekonomskoj struci radi, Milojko i Jakov mogu samo cipele da mu ciste. Sad da izadju na neku debatu s njim da se govori o ekonomiji, pa i laiku bi bilo jasno koji su pojmasi u pitanju.
    Ali Petar Ivanovic je pristao da ide linijom manjeg otpora, ubere neke koristi koje su velike za njega, a sitne za drzavu... Neka bude da sve afere nisu tacne, ali on nijednom nije podigao glas. Bio je klasicni aparatcik.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 25-10-22 at 20:37.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Auuu još @outline da stisne petlju i otkrije nam svoje favorite.

Page 106 of 139 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109110116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)