Boli koliko je ruzan i bezveze.
I ko bi vjerovao da je ova firma nekad proizvela e39, e38, e30, e28...?
Ok, Sparko CG i ostali BMW fahreri ce reci da je prelijep i top...
Boli koliko je ruzan i bezveze.
I ko bi vjerovao da je ova firma nekad proizvela e39, e38, e30, e28...?
Ok, Sparko CG i ostali BMW fahreri ce reci da je prelijep i top...
Prema tome, šta da ti kažem?
Ova boja je kriminal. Njihov iX je brutalan auto, ali boli koliko je spoljni dizajn odbojan.
Mercedes slično sa EQ vozilima, većina ih podsjeća na moderne usisivače (**** ih koeficijent otpora vazduha). Napraviš auto od 2ipo tone, a onda se tripujes na efikasnost sa onakvim dizajnom i aero točkovima.
Volan su slobodno pozadi mogli stavit.
Prodavaće se kao vruće kiflice.. starlete, žene fudbalera, matori sponzori i tako dalje..
Taj sklepani model je na nivou Lego kocki, nije to videlo dizajna i futuristicnog modela....ljubitelj sam i sam dobre benge i mecke,a ovo je wtf...
Koje je ovo SUV zapravo, djeluje mi kao da vrišti za 2050-om? Mislim, stvarno je serijsko auto, nije neki koncept? Liči mi na Velara.
Sent from my Galaxy S22+ using Tapatalk
Istu reakciju je imao i dizajn E60, pa je sada taj dizajn lijep...
Bice kupaca i vise nego sto ocekuju
Domagoj Dukec je 1999 god. počeo da radi u Folksvagen grupaciji, pa je 2001 prešao u PSA grupaciju gdje bio zadužen za dizajn spoljnog izgleda Citroenovih automobila, a od 2010 god. prelazi u Minhen zadužen za spoljni izgled BMW automobila, naročito za one koji imaju M logo, da bi u aprilu 2019 god. bio postavljen na čelu dizajnerskog tima za BMW. On je odgovoran za izgled XM-a (i svih modela koji su se pojavili od 2019 do sada).
Kris Bangle je bio glavni dizajner u BMW-u od 1.10.1999 do 3.2.2009 god., tako da nije samo E60 njegova kreacija, ima tu još puno zanimljivih automobila (eto period u kojem je šefovao dizajnom) kao što je Z4, X5, X3, X6, E63,...
Verujem ga kad vidim pored ručice menjača da omezi prsut i vozi bmw....![]()
Pitaj ga sto ce mu zelena vinjeta za euro4/5/6....
Taj X7 je brutalische.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks