Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Addiko banka, stambeni kredit na 20 godina, od 2016-te god.
Kamata 5% + 1% Euribor.
Sad je povećana rata +20€.
Ne daju prelazak na fixnu kamatnu stopu.
Nude Ugovor na 2 god da pristanem na trenutnu ratu (+20€).
Dal to da potpišem ili da ostavim ovako?
U Ugovoru mi piše da je Euribor limitiran na 2.
Pređi u drugu banku na fiksnu.
You'll Never Smoke Alone..
Prošlo je skoro 7 godina, taman vrnuli kamatu, sad glavnica ide.
Mislim da bi glupo bilo...
Danas si onda dosa do limita, 2.009% je bio, ne znam kako si za 6 godina otplatio svu kamatu
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ako ti je ugovorom limitiran na 2%, zasto bi sada uzimao negdje drugo kredit, prolazio papirologiju citavu, placao naknadu za obradu kredita, itd....?
Da si htio, mogao si na fixnu povoljnije u prethodnim godinama, pa opet to nisi radio
Pa nije baš puno povoljnije a i qtara ogromna.
3.99% je imala Erste (ali to je krupnim slovima).
Sad je skoro 5% kod svakog.
Da sam znao da će 3:3 Inter i Barsa igrat uplatio bih 1000€ na to ali jbg...
I ja dodah prije neki dan HB karticu , kakvo olaksanje . Malo furacki na kasu izgleda kad platis telefonom posebno one starije gospodje ono gledaju wtf . Ali je bas bas korisno . Josh samo da oce i mrcena NLB ubacit ovo
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Je li ti ugovor sa limitiranim rastom EURIBOR-a?Ako jeste, onda ti ne može kamata biti veća od 7%. Ako ti je sadašnja kamata manja od 7% onda slobodno prihvati to na 2 godine.
Ako nije limitiran EURIBOR isto prihvati.
Refinansiranje kod druge banke ti je naknada za odobrenje oko 100 do 150 eura, polisa osiguranja nekretnine oko 100 eura i notar i katastar minimum 200€.
Pitanje je koju fixnu kamatu danas možeš dobiti po bankama. Ispod 5% mislim da danas jako teško možeš dobiti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Fixne kamatne stope u ovom trenutku su od 5.5% u neke banke cak krecu i od 5.7% u najboljem slucaju …
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zna li neko salje li koja banka izvode na engleskom jeziku na zahtjev?
Koja banka u Crnoj gori daje kartice koje su vezane za devizni racun?Pitala sam u Prvoj,Ckb,Hipotekarnoj,kazu da ne izdaju kartice koje su vezane za devizni racun,nego samo za tekuci.
Uzmes ebanking pa prebacas sa deviznog na domaci. Jes da nije bas to sto trazis ali imas neko resenje.
U kojoj je banci najpovoljnije ostaviti novac na orocenu stednju, dje je nabolja godisnja kamata ?
Za sad znam za Prvu da je 2,5% i u Ziraat 1,75%.
Ne bi u Prvu stavio pa da je 10%
Sent from my phone
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks