Lacio je odlicna ekipa ove sezone... Steta sto taj klub nema bar malo veci budzet...
Niko se nije naigrao protiv redjine ove sezone. Dobili su romu 1-0 a Inter ih je jedva dobio 1-0.
Lacio je odlicna ekipa ove sezone... Steta sto taj klub nema bar malo veci budzet...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
ispromašivah se danas, uh.. i onda da se izvadim uplatih milan (X-1) i Barselonu (2-1) i padoh i to.. 'ljak.
I tako ja cekam sad jos samo U.A:G: TEcos - Pachuca iz x-1 i trljam ruke... 2:1 skoro 80-i minut. Kad ono 2:2 - sta? Kad ono odmah 2:3. Kurata li je sreca...
P.S. 90-i minut, 2:4 :???:
I ona sad, jos zbunjena od shoka svoga, rece tad : You`re unbeliveable!
ja dobih u subotu 30e,a u nedjelju na 2 tiketa po 40e.podjem jutros oko 11 ipo da podignem pare i da uplatim 10 jevrica reda radi,kad kladionica se renovira.pogledam sad sve mi utakmice dosle :P 69 kvota...
Sledeci vikend da nam rechesh koji fixxx...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Palermo - Milan X
Sampdoria - Atalanta 1
Lazio - Catania 1
Valliadolid - La Coruna 1
Torino - Cagliari 1 (fiks kola, po meni)
Ascoli - Parma 2 (jos jedan od sigurnijih, po meni.. nek vas kvota ne zavara)
kvota: 131.06
uplata: 5 EUR
dobitak: 655.32 EUR
jedino mi ta j ascoli i parma smrdi.tu bih dvoznak igrao i dodao inter radi kvote...
Bogme, na poluvremenu lose stojite. Sreca da Kaka promasi penal pa je to i dalje x, a i Torino je poveo. Ostalo - mrsavo!
Bogme vam svaka cast. Evo na kraju mnogo bolja situacija. I Lazio i Sampa preokrenuli i dobili. Jadni Milan standardno 0-0. Ovog puta nista od Ambrozinija. Torino odrzao gol prednosti iz prvog poluvremena.
Konstatujem da je Vlado pao Parmu, koja nije iskoristila igraca vise od 57 minuta, a da Citostatik ceka Inter i Valladolid.
Valladolid je tip dana shofru danas
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sofro i njegovi tipovi, pojma taj nema. Eto vas baci sve valladolid. Nije lako naredjat i pogoditi toliko timova za kvotu 135!
Jos jedan promasaj Tip dana aris - beneton 1
ua lopovi![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ja masih na inter za 50 jevrica. mozete misliti kako psovah sudiju sto ne svira penal pri kraju utakmice![]()
gadno kad te bachi tim koji je prije toga dobio 156 utakmica za redom
hehe
za danas
legija 2
i dodreht 2 , to bi moglo da dodje, makar po ovome sto sam prosvrljao na netu
takodje gingamp 1 i bursa 1
odigrah nocas ja
unterhaaching 1
niort x
shrewsbury 1
chateauroux 1
derby 1
burton 1
g.a. eagles 1
stojim katastrofalno, a kvota je bila 150.. odigrao s euro, a dobitak 166 zbog 10% koje dobijate u lobu kad odigrate 7 parova.. a unterhashing mi je jedino doshao (2,25) za sad, i niort se drzi na 0-0, dok eaglesi i shateru gube sa po 1-0.. sramota, al vidjecemo do krajA![]()
evo da ja dam jedna fix za danas jes da je nenormalno ali se moze pokusat
celtic - dumferline 2 kvota 9.00
mnogi su ga igrali sa velikim parama.
2fast 4U
livorno-inter 1 kvota 3.50
ja cu ga stavitt na tiket pa dza ili bu![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Liverpul - Mancester 2 2.45![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
mislis? ajde vala i ja cu![]()
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks