Ljudi, ima mnogo slucajeva smrti u toku spavanja, više nego ikad, ona "smrt u snu" ili smrti od infarkta ili od mozdanog udara u poslednje vrijeme. Bez zelje da napadam vašu teoriju a branim neke moje teorije, samo realno gledam...prije 100 godina zbog uslova zivota neke su bolesti bile rjedje neke češće, neke su ubijale a danas su obična "prehladica"....Zar nije normalno da ovi moderni uslovi života, uslovi koji podrazumijevaju prije svega lošu ishranu, gojaznost, trku sa vremenom, trku za zaradom, da ne pominjem hranu koju jedemo koja je sve samo ne zdravija i zdravija, ada zemlja u koju sadimo postaje bolesna, zar nije realno da imamo konstantni porast srčanih oboljenja pa i oboljenja srcanog mišica?!
Danas mladi ljudi izreda imaju visok pritisak....stres, loš život, jos losija ishrana, nekretanje sve to dovodi do slabosti miokarditisa...Sa tim u vezi, necu da kazem da ne moze imati veze primljena vakcina sa infarktom i smrtnim ishodom, ali sasvim sigurno sam spremna da posumnjam da je to UOBIČAJENO i da ćemo svi koji smo primili vakcinu oboljeti.....a samo ako svi obolimo vasa teorija ima smisla....jer ovako je jednostavno neodrziva! Čovjek koji pusi, pije, gojazan je ima povecan rizik od srcanog oboljenja primio vakcinu ili ne, ima veeeliku sansu za infarkt...
evo, imam tatu koji je srcani bolesnik vec pune 4 ipo decenije, dvije vakcine je primio, u medjuvremenu se operisao od aneurizme aorte, sa njegove 84 godine, taman izmedju dvije vakcine....koronu jos nije bolovao a kao posledica teske operacije i revizije operacije i pada imuniteta usled toga je dobio prvo upalu pluca, pa herpes zoster koji je bolest pada imuniteta...sad i da ga srce prekine tesko da bih rekla "to je od vakcine".
Eto samo tu izrazavam sumnju...a znam i ja nekoliko mladih (relativno) ljudi koji su umrli od infarkta iz cista mira....trenutno sam u saznanju da je brat prijateljice dozivio i infrkt i mozdani udar....ne znam da li je vakcinisan....čovjek oko 60 godina...mislim da sam mozemo da nagdjamo...pobornici teorije da je vakcina kriva ce samo slagati ove slucajeve kao dokaz, a ja i moji "drugovi" koji vjerujemo da je to slucajnost, tj da bi toj osobi sa i bez vakcine ista sudbina bila, mi ćemo u ploču....
Znam osobe kojima je srčani misic svojevremeno oslabio zbog prelezanog gripa (mom tati).....ili moja bilska rodjaka koja je davno od upale krajnika dobila upalu zglobova koja je pala na bubrege i mlada zena bila teski bubrezni bolesnik i jako rano sa dvadesetak godina je umrla....koliko osoba znate da su umrli od upale bubrega kao posledice koju je grip ostavio? Ja samo tu jednu....što ne znači da ih nema jos ali ne mogu reci "ljudi svi morate primiti vakcine protiv gripa jer u suprotnom cete umrijeti od bubrega!"
Eto otprilike mi na to lici i ovaj apel da se vakcine ne primaju da ne dobijem infarkt...a ako ga dobijem i ako ne primim vakcinu? Ko je onda kriv? Mislim...ja neću, ja ako dobijem infarkt meni će sigurno reći da je od vakcine, nemam drugi izbor
Last edited by zvoncica; 27-09-22 at 22:38.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks