Quote Originally Posted by joni View Post
@cattaro
Kad već,vidim,raspolažeš sa dosta info u vezi CG vaterpolom,ima li kakvih naznaka da PVK Budućnost pravi prvi(seniorski) tim(mlađe selekcije su imale izuzetan uspjeh prošle i ove godine i znam kroz druge sportove da to nije garant da će od njih biti uspješnih seniorskih takmičara ali konkurentnost svakako samo može koristiti primorskim klubovima)?
Čini mi se da,uprkos tvom nicku ,možeš biti dovoljno objektivan da daš i tu neko tvoje mišljenje ako već nemaš info iz prve ruke.Pozz

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pazi, nikad dalje nisam bio, ni od informacija, ni od bazena. Skupilo mi se sve, od haosa sa Savezom lani, do mog posla, da nemam vremena za vaterpolo koliko ranije. Da zajebavam Savez...za to se vazda nadje. I vrijeme i nacin.
Plus sto se u Ko zna dje info ne smije da dodje blue:

Oko Buducnosti najbolje da pitas nekog u Glavni grad. Znam da je bilo vise opcija, zelje i gradonacelnika i kluba, ali i Saveza, da se sve podigne na visi nivo. Sezona je tu, nista od toga za sad...
Pisao sam odje, generacije 08/09 su ponajbolje u CG, Budva im je najveci rival...vidjecemo za najvise 2 god da li tamo, sem pomenutog Vranesa, ima materijala.
Sticajem okolnosti znam gotovo sve rezultate tog uzrasta, pa i mogu da izvucem zakljucak ko i kako radi u CG.
Ako su to djeca od 14 god i na naredno SP za U16 bude neko iz Buducnosti...znacemo da smo napokon dobili jos jednu bazu.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk