Milijarda Ukrajini, milijarda ostalima, ukljucujuci CG. Protiv ruskog uticaja.
https://www.reuters.com/world/blinke...al-2022-09-08/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
taman da se isplate plate do nove godine
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Love, peace and respect.
Usporava se napredak Cg prema Eu hahahah koji brat,ma troluje nas momak
Eno nas sDRps zamalo uvede u EU nego se desi taj 30i avgust,jbg sad nismo znali.
Ja ono vidjeh da 15 godina ulazimo,pa mi se oduži,rek’o da glasam nekog drugog da bi brze ušli,ali vidji zaebasmo se,sad tek usporismo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja trolujem ? A da nije možda suprotno ? Više vjerujem da nemaš dobre informacije šta se radilo.
Ajde reci mi kad smo mi imali blokadu napretka prema EU ? Mi nikad nismo imali blokadu do 30.og pa i prije 30.og zbog miješanja anti EU sila sa strane i ubačenih elemenata.
Znaš kad smo jedino imali usporavanje ? Kada su se Gando i ta ekipa pravili pametni i pojedini išli u EU i tražili da se prekinu pregovori sa nama... klauzula balansa
Za mene je to izdaja građana CG.
Budite osviješćeni i odgovorni prema državi kao Njemci i nema te zime koja nas može slomiti.
Jednostavan i lak recept. Za više recepata slobodno me zapratite.
P.S. Sad samo uskladite prioritete, a prioritet broj jedan je EU. Mene samo to zanima. Budućnost naše đece, a i da mi zakačimo malo toga.
Ako vam se ne sviđa EU budućnost CG onda...
Love, peace and respect.
Nismo imali blokadu ali se sa istog mjesta mrdnuli nismo
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje ljudi urusavanje drzave i nacionalnih interesa pravdaju borbom protiv kriminala. Jel nekom jasno da treba da se bori i za drzavu i protiv kriminala?
Za sta se boris protiv kriminala ako nemas drzavu?
Niko niti spori, niti je protiv borbe protiv kriminala ali je jednako vazno koliko i borba za ocuvanje drzave i nacionalnih interesa.
Postoje krugovi i svetovi koji pod krinkom tzv borbe protiv kriminala, a koji su usput ekspoziture nekih jos sumnjivijih i prekogranicnih totalitarnih sistema, zele da uruse drzavu i treba biti totalni politicki sljepac pa osporavati tu ociglednost a tome svjedocimo evo dvije godine. Drzava je sistemski razorena do granica nefunkcionalnosti i da smo djeci dali da njom rukovode manji bi haos napravili. Moje je legitimno pravo da sumnjam vise na namjeru nego na neznanje.
A propos slike koja kruzi, ne ulazeci, niti braneci nikog, cisto da skrenem paznju posto vidim da se prica o nekim drugim stvarima ali moje misljenje je da je Konjevic htio da ukaze da se radi o patki Abazovica i navodnoj "borbi" protiv duvanske mafije a iza koje nece biti nista, niti bilo ko procesuiran vec da se samo radi o predstavi u sklopu ukupnog politickog ambijenta i trenutka.
![]()
E vala bas... dje nadjose CG da hakuju...
Mogli su i Ugandu tako.
Okle nama pare za otkup?
Da im damo ove sve zaplijenjene cigare - da se ne stetivaju dzabe?![]()
Last edited by Kliker17; 08-09-22 at 16:17.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Druze, pricu o 8.9 u EU a 14,9 kod nas si ti poceo.i uzeo kao jedinstveni podatak kojim branis stav. Ti si pricu poceo sa "kako moze u EU ovoliko, a kod nas onoliko" i nisi previse ulazio u podatke. Kad ti se pokaze da moze i gore....e onda se pravimo pametni, pa gledamo je li ovako ili onako....
Ali ajde, ne ocekujem da drugacije komuniciras.
Bukvalno sam prenio zvanicne stope inflacije koje se nalaze na svakom EU sajtu. Nista nisam manipulisao. Cak stoji i inflacija za CG u julu mjesecu, kao i za ostaleElem, lakše ti je ovako- Eurostat, papir, cifre, da ne manipulišeš baš toliko tim podacima, pa poslije za to optužuješ mene![]()
Pa to. Meni prilici, dok tebi be prilici "u EU je stopa 8.9" pa kad ti se dokaze da moze i gore, onda ti prilici da ide "oni stampaju pare, njima je mjesec u Merkutu, ovima je usla voda u podrum".....No aj, priliči ti![]()
Dje sam rekao da nije tako. Ali prica da to sto su kod nas regulisani energenti i gorivo bi imala nekog smisla da mi nesto proizvodimo. Ali ne proizvodimo bukvalno nista. 84% stvari koje kupujemo, kupujemo iz drzava dje su ti tvoji parametri uticali na proizvodnju. Pa mi ni mlijeko ne mozemo da proizcedemo za domace potrebe, nego se sprdamo OB jer nam nece dati.Na koncu, jul 21-jul 22:
Inflacija u eurozoni je i dalje 8.9%
Inflacija u CG je i dalje 14.9%
Inflacija u CG i dalje obuhvata blizu 2% deflacije u turističkom smještaju (izvoz, odnosno, deflacija koja se ne odnosi na naše tržište iako je ušla u tu stopu od 14.9 umanjujući je), te ne uzima u obzir regulisane cijene energenata i goriva (odsustvo inflacije, za kategorije koje su ključno, atomskom eksplozijom napravile inflaciju u zemljama koje pominješ, i to u roku od par mjeseci, većinom).
Konačno, ako samo iskorigujemo našu stopu inflacije za ovo gore navedeno, imaćemo neku blijedu ideju koliko je zapravo katastrofalno loše realno.
Jeste, porasla je cijena u Voli jer mu sleper potrosi 30 eura goriva vise od PG do BD.
Taman ista ko tvoja da je uticalo u znacajnoj mjeri. Sta ti je znacajno? Za mene znacajno pocinje od 40%. Kolika ti je to cifra. Mislis da tvoje apstraktno znacajno te kvalifikuje kao sagovornika. Ja bar imam neku cifru koja mi je figurirala u novcaniku u januaru, a tvoja apstraktna ekonomija.....Aha, ES dodala 1.5 do 2%? Svaka čast, šefe
Jasno mi je da je na ovakva navijačka mjesta ovo top izjava, ali nekako mislim da ti ipak znaš da bi zbog nje, na bilo kojem mjestu đe nisu bijesni navijači no neki blago više obrazovani, automatski ispao iz razmatranja za izistinski.
https://www.bankar.me/2022/03/15/inf...uaru-15-odsto/
Ko te pomenuo na licnom nivou. Samo sam rekao odakle prica pocinje, da bi svi znali odakle da krenemo. Izasao najvisociji da se bavi ekonomijom, pa evo i vas.I to nije ni forumska, ni Milova ekonomija, a ta praksa kojom se vječito ovđe služite- kad neku istinu ne moš obalit, obali joj autora lično- postaje preizilizana![]()
Sa prosjekom oko 2,7-8%, tesko da je najniza bilaEDIT:
Spremajte bensedine, Milovo doba inflacija je bila skoro pa najniža evropska![]()
Last edited by Hell Raiser; 08-09-22 at 16:31.
E zamisli kad su ovi spinovi tipa Dritanove izjave o eliminisanju, što ih ovuda dijele, i ljubofilu pregadni pa je rekao da se radi o spinu i izjavi istegnutoj iz konteksta. Pa sad ljubofila napušavaju i DPS botovi. Znači plač.
Evo CDT (raskrinkavanje)
https://www.raskrinkavanje.me/analiz...-likvidacijom/
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Prosječan IQ u Crnoj Gori 86
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...j-gori-86.html
I nije to problem uopste no sto svi mislimo da smo iznad prosjeka.
Sent from आत्मन:
γνῶθι σαὐτόν
Mene nisu mjerili.
Na forum izgleda nisu zalazili.
Mislim da su donijeli zakljucak po broju ljudi iz CG koji gledaju Zadrugu i salju sms za Zvezde Granda, .
A mozda su nam samo vodje iz skupstinskih klupa izmjerili, pomnozili njihove IQ sa brojem glasova na poslednjim izborima, pa izracunali prosjek i donijeli sud... jer oni su ipak najbolji predstavnici svog naroda. Svako valjda zaokruzuje spram sebe
Neko Miga, neko Milacica, neko Puru, a neko harizmaticnog Joka![]()
Last edited by Kliker17; 08-09-22 at 18:02.
Te testove svako radi na neki drugaciji nacin, rezultati nisu 100% tacni ali se pretezno uzimaju ekonomski uslovi i akademski uspjesi, sa obzirom da nam je i jedno i drugo ravno 0 mislim da je po CG puno bolje da ljudi misle da je prosjecan iq 86, jer nije sigurno nego manji![]()
Dritan mjerio.
Ode kraljica
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
God did not save the Queen.
Opa...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks