Hahahah ovo je bratina. Ovaj se ubija na netflix izgleda
Izgleda da se gura Damjanovic kao PM,kompromisno.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ok je Sajo Damjanovic,lokalni lik prekomorački.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A možda se misli na Aleksandra Damjanovića iz Crnogorske kulturne mreže?
Meni se cini da se Manda namjerno gura i forsira da bismo na kraju pristali i na crnog djavola, samo da ne bude on.
Sledeci kandidat koji se javi je taj.
Manda je samo magla.
Ne mogu jednostavno da pojmim da je neko ozbiljno njega pogurao. To je van svake logike i za IQ 14. Mora da postoji neki master plan iza svega. Jednostavno, mora.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Svi su potroseni i lise ES ovdje nema legitimnog politicara.
Ostali su koritaši i splacinari.
Za nas je takodje pogubna globalna geopoliticka situacija dje je EU pogubljena, i njima se yebe za svakoga, gledaju clanice svoju glavu da spasavaju, a ne da se bakcu sa banana drzavama poput nas.
Tako da, sve ovo ide na ruku DPSu i DFu da kroz nacionalizam utvrde svoje pozicije i drze nas u torove.
Izbori su obesmisljeni, tako da nam ostaje da tavorimo i da nas bog pogleda sa milijardom godisnje od turizma, da makar malo drzimo glavu iznad vode.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa Manda.
Ali najjace veli svi su koritasi osim ES, a Milatovic cim se dohvatio pozicije uhljebio zenu, Spajic drugarima izmisljao poslove da bi im kapala crkavica
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nema nista od njih.
Srdjan peric
Mirza krnic
Neki ekoloski aktivsti
Bez para, infrastrukture itd
Narod je sit svega i sad svako gleda svoju guzicu, i to su posljedice vise godisnje vladavine starog rezima.
Nazalost po pitanju partitokratije i ES je ista, tu bi preokret bio mozda najbolji ali oni to mogu zaboraviti na takvu priliku.
URA, Demokrate, ES, Ujedinjena CG
Volio bih kad bi te četiri stranke mogle imati 40%. Čini li vam se da je to SF?
Dobar je Danilovic
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Strasan. Nego dajko i milaca imaju vise i pojedinacno no kontam da je dodat u navijackom kontekstu.
Dodaj SDP i manjine i eto većine, mada bi bilo bolje i bez SDPa i bez UCG, jer su i jedni i drugi desno previše. Ali realnije da ne može bez njih, a ako bude moglo bez nekoga ispašće UCG iz kombinacije, jer imaju rusofilske debile koji po televizijama idu sa amblemom Z (Brdža).
Ja se nešto nadam da će ES biti na 20%+ a Demokrate na jednocifrene. Mislim da su nakon svega Demokrate zaslužile da budu kažnjene.
Uostalom, ne kapiram zašto bi neko glasao Borisa Bogdanovića, Aleksu, Danila Šaranovića, Vlada Martinovića, Moma smarača, Rovča Teslu, onu Vujovićku što je ušla u skupštinski odbor da bi putovala... kad je u ES neuporedivo kvalitetnija, normalnija i prije svega znavenija ekipa. Plus su Demokrate koritaška sekta klimoglavaca Borisa Bogdanovića, a u ES ipak neki drugačiji profili ljudi. U Demokratama podmladak SNPa koji nema radnog staža i iskustva van politike, dok u ES ljudi koji su se uključili u politiku nakon što su se ostvarili na profesionalnom planu.
Čujem da BB plače da ide sa ES u koaliciju, nadam se da će im reći MRŠ.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Last edited by kimmi; 10-09-22 at 10:27.
Ne kapiraš zašto bi neko, u zemlji u kojoj potonjih 30+ godina DPS i SNP (kasnije Df), osvajaju 80%+ glasova, glasao Demokrate...?
Sam si dso hint (koritaši)...
Sent using Tapatalk
#fakenews
True story.
Demokrate su najvece zlo koje se desilo na politickoj sceni Crne Gore od nastanka DPS-a i SNP-a.
Treba glasat' one koji su ovome narodu makar malo pomogli. A s obzirom koliko su vremena imali nisu malo n'o puno.
Puna podrska za ES i gospodina Milojka Spajića !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diskutabilni su oni dosta. Na zalost i to je ok kad se sve uzme u obzir. URA mi je ok. SDP bi mi mozda najvise pasovao kad bi stavili obraz ispred drzave. To izjednacavanje mi ne prija. Radje cu drzavu izgubiti ko covjek no zadrzat je ko necovjek pri tome mislim na bilo kakvu vezu sa DPSom. Ako je DPS uopste uslov opstanka drzave a izgleda da se tako percipira.
Demokrate, df, dps, milača, danilovic (DB) daleko im lijepa kuća. Ne kazem da tu nema pametnih ljudi ali definitivno nema dobrih namjera kad je CG u pitanju dugorocno.
Sent from आत्मन:
Last edited by Caesar; 10-09-22 at 12:35.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks