Ovo je klasicna sacekusa da se ocrne demokrate za propast stare vecine.
Sad ce Djurovicka da leti i URA ce ovo minirat.
Kraj
E kako Momo prica ovo teska srca posle nabadanja sa Dritanom hahahahahahha a cuti druze
Ovo je klasicna sacekusa da se ocrne demokrate za propast stare vecine.
Sad ce Djurovicka da leti i URA ce ovo minirat.
Kraj
Nema od ovoga ništa.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Niko ka političari možeš jedan drugom sve po spisku a onda sjedenete zajedno i puj pike ne važi, no smo mi ovce
Sastanak u 12
Tražimo pauzu
Konferencija za novinare u holu
i REPEAT
Fasciniran sam kako DF svaki put uspije da ih ugasi na istu foru, i istovremeno zaprepašćen kako Demokrate svojom pasivnošću ispuste svaku priliku za preuzimanje inicijative koja im se pruži.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bole i acs opet na aparatima![]()
Umoran sam od svega sto znam
Neće niko da bude obilježen kao krivac za miniranje dogovora zato su svi došli na sastanak ali sad će svi po 3 kruga kroz ambasade i zavrćeće im kapice kao i do sad.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mislim da su dokurčili svima pa i sami sebi.
Potpuno podržavam novu vladu na čelu sa Andrijom Mandićem.
Olosh. Kapa im svima pare iz deset drzavnih izvora a nista konkretno u zivotu nijesu stvorili svojim rukama. Olosh.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Imam osjećaj da su trenutno sve partije u CG na vlasti, osim novoformirane ES. I samo dijele plijen međusobom, ponekad se malo prozivaju pro forme i lagano sve.
Ali to je to što imamo i što bi rekli naši forumaši, moramo se privići na to...Osim što ja iskreno mislim da bez obzira što je tako veliki broj naših građana za DPS i DF, što je tebi te noći izazvalo suze (moram ti reći i meni) a posebno su mi suze izazvale scene iz NK-a, da je isto tako veliki broj tih glasača ipak normalno, iznad ovih dnevno političkih dešavanja i da stvarno ne žele zlo svima koji misle drugačije od njih! Vjerujem da žele sređenu i normalnu državu, đe bi dostojanstveno i normalno živjeli i radili, jer svi mi kad odemo tamo dje je sredjeno divimo se i nadamo tome i u našoj kući!
Ovi što bukaju su manjina sigurna sam i samo služe da potpaljuju ove koje pomenusmo, koji se pale na patriotizam i na nacionalnost...a političari ka' političari....ne znam da li imas isti osjećaj, ali analizirajući sve ovo što se dešava u poslednjih trideset za DPS vakta, pa poslednih par za vakta nekih drugih, gledajući kako lažinjaju, kako samo partijsko političke ciljeve i lične interese poznaju, sve sam sigurnija da bi ista situacija bila i da je bilo koo drugi bio u poziciji DPS-a...kradovina, lažavina, bahaćenje. No to nikada nećemo znati...Daj bože da griješim ali ja sam baš razočarana.
Last edited by zvoncica; 02-09-22 at 18:38.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Svi su oni isti je jedna od najvecih prevara na koju je nasjeo ovaj narod. Cilj- da se glasaci suprotnih tabora deprimiraju i ostanu kuci, dok ce nasi vojnici izaci bez greske. Rezultat- mala izlaznost, a mi jos 4 godine lagano. Mi odlicno znamo koliko imamo i koliko nam treba glasova, i jos bolje znamo da svaki apstinent koji zbog necega odluci da glasa, glasa protiv nas.
Ta prica prolazi vec 30 godina, osim kad se narod vrlo rijetko pomami zbog necega kao 2020 i onda ih apstinenti obale.
Mnogi mislite da ste sami dosli do tog zakljucka ali niste, suptilno ste godinama gurkani u tom pravcu, da se ta klica primi i pocne da raste, nekome prije, nekome kasnije.
Sent from my phone
Хехе, како неко може да се разочара у некога за кога никада није гласао?
То му дође нешто као contradictio in adjecto.
Гласач опозиције за три деценије никада није био разочаран у ДПС &крдо,да ја знам...
Ne.
I ove nove obalit, ALI NA IZBORIMA, OLOVKOM, pa dok im ne dodje iz.... u glavu da su oni sluge gradjana ove drzave, a ne obratno...
Ovako nam se samo igraju s glavama i umjesto da mi njih poceramo iz ove drzave oni ceraju nas da bjezimo kako znamo i da pored ove ljepote mastamo o zivotu u Njemackoj, Austriji, Americi... a oni u ovoj lijepoj zemlji zive kao Bogovi i nemaju namjeru da idu... a i zasto bi?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Još to da se desi i obrnuli smo igricu.
Čuje li iko ova saopštenja sa zapada pitanje je.
Potpisan je sporazum koji važi ako se ne smijeni Đurovićka kaže SNP, ako se smijeni Đurovićka kažu Demokrate, URA ako oni budu gamechangeri i dalje, a DF kaže da je za EU.
Dok se dogovore što i kako, brzo se podvlači crta sezone pa se računa koliko ćemo para preko 300 miliona depozita koje su ostavili Spajić i Milatović iz obveznica, morati da dignemo. Suma sumarum sve je to neto zaduženje.
Dječiji dodatak za djecu do 18, majke sa 3 djece, minimalne penzije 230 eura, Evropa Sad plate i uvećanje za ljekare i MUPovce.
Sigurnim korakom svih partija u bankrot. Naravno, onda će doći zloglasni MMF koji će da nam da pare i reć morate manje da trošite.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Дритана краеља нису појеле ни ДФ але, иако ту од ала нема ни А,ни ДПС хијене .Прве је припитомио,друге је направио својим корисним идиЈотима.
А ОБ је колико се зна америкењски пројекат.
Какав црни Вучић и остале бајке...
"Čuli smo mnogo obećanja od Abazovića koja se, nažalost, nijesu obistinila." - Vladimir Bilčik
Prevedeno sa diplomatskog nivoa na obicne gradjane ovo je ekvivalent "laže ka pas" je li?
Last edited by hercules; 03-09-22 at 10:17.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Хит твит на сабајле:
"Дебилчикизација Црне Горе "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks