...
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Plus se u tekstu navodi da je nepoznat datum kad je fotografisano
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...zakonitom-radu
Glasajte Demokrate da promijenimo sistem
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ajmo na ukicu da trazimo izbore ovo je sprdnja
Pa da glasamo onda fino i posteno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
https://www.danas.rs/svet/region/aba...dnih-sankcija/
Od predsednika susedne države tražio da izvrši pritisak na DF kako bi ta proruska politička grupacija učestvovala u formiranju nove Vlade, na čijem bi se čelu ponovo našao predsednik URA
A crni Andrija shto ce...?
...
...
Kakav god da je Dritko bolji je od velike većine. Njegova najveća greška je što nije išao na izbore ako već nije moglo sa Zdravkom na čelu. Pa da DF I DPS ne mogu previše da se pitaju iako bi najverovatnije moralo sa nekim od njih. Ali bi bili skrajnuti. Ovako je evo razgoropadio obije strane.
Oko koga kod se napravi koncenzus, Lekić, Mandalo, brat Abaz, Bečić biće uzalud, jer mu Milo neće dati mandat, nego će raspisati izbore.
Ostaje mogućnost da brat Abaz ostane premijer, a ovi da mu rekonstruišu - skroje vladu oko njega.
У каквом је каналу ДПС крдо најбоље свједочи то да би из пика гласали и за Владу са Уљаревићком и за Владу са Ибрахимовићем.
Само да се више не 'апси по ЦГ и скреће пажња са "животних" тема.
I dalje je bolji! Još kad vidim sa kojih adresa se upire na njega... I ovo me znači da je bez grešaka. Ima ih i to dosta. Ali je bolji za koplje od velike većine. Moje mišljenje. Ne bi bilo prvi put da griješim, imao sam i o tebi lijepo
Hoće li biti ovih novih lada po povoljnim cijenama, sad kad se i zvanično okrenemo majci Rusiji?
Demokratija je to, mora se poštovati volja većine. Jeste malo diskutabilno da li su glasači URE, uključujući i mene, imali ovakav rasplet na umu kad su ih zaokružili na glasačkom listiću. Uostalom bolje je ovako u miru da se to odradi, nego da se otkopavaju AK kako bi nam se objasnilo da je spc i majka Rusija pobijedila na izborima.
Sto bi rekla stara latinska sentenca koja vazi u javnom mnjenju:
"Priznajem samo sud svoje partije."
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks