Kada das kontakt cuje li se pumpa u rezervoar, jednom mi se to desilo na golf 5, crkla pumpa i nece da upali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kada das kontakt cuje li se pumpa u rezervoar, jednom mi se to desilo na golf 5, crkla pumpa i nece da upali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja gađam da je pumpa visokog pritiska, sa njom i dizne realno.
Pozdrav za sve koji misle da je 2.0 TDI od 2008 pa nadalje savršen motor.
Ekipo, znate li koga dje se moze kupit polovan senzor pritiska za gume za Yaris 2014 godiste? Ima li ko da drzi Toyotine djelove?
Imas kod Uzelca. 069015555.
Da li se potrosila baterija ili...?
Prema tome, šta da ti kažem?
Takumi, kad smo vec kod Yaris-a… Da ne znas ima li gdje da se kupi rezervni tocak i dizalica za model iz 2016-e?
Ne smije ali....ako imas polisu a cekas tablice vozi, ja sam tako mjesec dana vozio jednom su me samo zaustavili i opomenuli
Nego imam i ja pitanje, far mi se zamutio na motoru(plastika) i sam bi ga ispolirao nedje kad se nakanim. Da li da ga skidam ili da samo zastitim trakom okolo lak, i koje smirglove da koristim?
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 01-09-22 at 21:13.
To mi je mamin auto. Kupili 2016-e u Efel bez rezervnog tocka, samo onaj kao kit za reparaciju, ali sam bio ubijedjen da ima dizalicu jer se vidi ispod sjedista ona crna plastika. Uglavnom prije par dana se upalila lampica za pritisak u gumama, ja napumpam gume i resetujem. Ali mi nesto djavo ne da mira te pomjerim sjediste, dignem plastiku i what a surprise, nema dizalice. Stvarno za 6 godina nije trebala, a i auto se uglavnom vozi po Podgorici, ali bih isto uzeo i tocak i dizalicu da ne razmisljam. Taman cu danas poci do Uzelca da vidim ima li.
Hvala Takumi!
Last edited by Josh; 02-09-22 at 08:21.
trebaju mi vinjete za sloveniju i austriju....
zadnji put kad sam bio kupovao sam to na granicnim prelazima....
da radim opet tako ili da idem online? vidim da ima dosta sajtova koji prodaju iste...
Euro ti je u obije drzave, dok bi u hr na kurs eura/kune mozda platio vise od inace placanja vinjeta....
@TAKUMI i ostala ekipa moze li se kako provjerit ima li dje ovo?
13150294 gm
But if you never try, you'll never know..
Kupiš online direktno a ne preko posrednika. Austrijska se kupuje preko aplikacije ali izaberi da si pravno lice ako navedeš da si fizičko lice moraš da sačekaš da kupiš vinjetu najmanje 18 dana prije datuma od kada ti je potrebna. To je zbog zakona o zaštiti potrošača...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Last edited by skodilak; 03-09-22 at 00:20.
Pa neka nema, dosta su karali narod.
Prema tome, šta da ti kažem?
gdje kupiti zvucnik koji se nalazi u gornjem dijelu vrata ? Passat b6 je u pitanju.
I da li ga je komplikovano promjeniti ? tj da li ga mogu ja sam promijeniti![]()
Ja nikad nisam čekao na kiosku,no odma završim...?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
https://autodiler.link/6nDfP77PiNNBH8iR6
Valja li ovo za kroz sljivike i livade da uzmem starom? Mada realno plin je toliko skocio da ovo vjerovatno ide 17-18e na 100km
Ali ako auto realno nema mana ne bi mi smetalo. Aj javite prije no sto zovnem covjeka ako ima neke mane model da se ne cimam
Izgleda korektno..
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
A ne može vala trošiti ovaj auto 20 litara.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks