10 eura kosta.
10 eura kosta.
Prema tome, šta da ti kažem?
Stigao autić konačno, kasnio je 2 mjeseca skoro. Prijatno iznenađen iskreno, kvalitet plastike na visokom nivou, ništa ne škripi, landara. Fino se vozi, mjenjač precizan (nije automatik jbg, konfigurisan je već bio sa manuelnim mjenjačem u fabrici), prostora ima baš dosta. Zadnja klupa recimo može da se pomjeri 10-15cm naprijed pa gepek dođe veći no meni u BMW-a.Solidno ima opreme, rikverc kamera, prednje i zadnje parking senzore, navigacija sa touch screen ekranom koji je skroz dobar, bolji nego recimo kod brata u Megane RS, precizniji i responzivniji je. Ima line assist, upozorenja na znakove, ozvučenje skroz ok, 4 ili 6 zvučnika, nisam siguran uglavnom ima i naprijed i nazad zvučnike koji su solidni skroz. Ima i ove branike fensi spolja, duo boju (sa crnim krovom), felme.
Nisam ga sad htio nešto natezati jer smo ga preuzeli sa par kilometara pređenih svega, ali definitivno taj bazni 1.0 agregat sa 3 cilindra i 91hp nije šampion brzine.![]()
![]()
Drkam!
Neka je sa srecom i da je dobro sluzi.
Prema tome, šta da ti kažem?
Hvala ljudi, zdravo bili!![]()
Top izgleda!
Sent from my phone
Super ali 1.0 90 konja premalo
Sa srecom
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
S obzirom da je za majku koja je za 16 godina sa Pugom 206 prešla 62k tačno i koja nikad 65-70km/h na sat nije prešla - puna kapa vjeruj mi. Još je 85% kilometraže kroz PG a ovih 15% na relaciji PG - primorije isključivo preko Sozine.![]()
Last edited by BiTrAtE; 01-09-22 at 10:14.
Srećno bilo, novo je novo![]()
Nek je srecan. Ima mi ga brat i mogu ti reci da ide solidno, bolje nego na papiru sto zvuci.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zdravo ga vozili, odličan dizajn![]()
You'll Never Smoke Alone..
Izgleda super. Nek je srećan
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Majka će da vozika like a boss. Srećno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
odlican auto!!
nidje veze sa proslim modelom, mnogo dobro uradjen.
za malo ga ja narucih ljetos i razbih se u zadnji sekund i sad mi krivo :/
a bio sam plavog sa DCI motorom namjerio.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja sam u servisu gledao jednog dci automatik crno bijelog, dosao covjek kad i ja pa se malo druzili. Stari je ko klio 2 naspram njega
Sent from my phone
Neka je sa srecom. Da je dobro sluzi narednih 16 godina![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U svakoj radnji auto djelova bi trebalo, a ima ih masa na aliexpress i ebay
Sent from my phone
Da se pridruzim klubu. Uzeh prije neki dan Scenic-a 4 iz uvoza, 2019.god. Odrzavan sve vrijeme u ovlascenom servisu. Ja mu odradih mali servis u nekoj radionici usput. Par ljudi koji su u zadnje vrijeme trgovali Renoe me ubjedjuje da obavezno nastavim da odrzavam auto u Alliance. Ali kad cujem njihove cijene nije mi dobro. Znam da eto valja odrzavati auto u ovlascenom, najvise zbog postprodaje. Ali da li se ova razlika u cijeni isplati? Da li su stvarno toliko strucni, efokasni, pouzdani itd. pa da progutam tu razliku?
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
Koliko ti je razlika u cijeni malog servisa tamo i u obican servis? Meni je u aliance sto i nesto bio mali, a 240 na akciju prosle godine veliki servis.
Sent from my phone
Nijesu
Idi kod Rakocevica - oni su nekad imali dobru ekipu, originalne djelove i bili su 30-40% jeftiniji... vaze, stvarno, garancije na djelove itd
A imas onaj fini momenat - nazoves, zakazes, u dato vrijeme si ti na red nema guzva je danas dodji ipak sjutra itd, sjednes na sprat, listas novine, tv, popijes kafu s aparata ako volis i to je to
Kod Rakočevića su htjeli drugu na Megana da mijenjaju 4 dizne i još svašta nešto 1000+ eura. Napravio mu bošista za 150. Do pumpe nešto bilo zaboravih.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks