Nevjerovatno je koliko zaposleni u odredjenoj banci mogu da ti zgade istu.
Inace planiram da predjem iz Hipotekarne u Lovcen, poslije 7 godina da se malo ne gledamo.
Hipotekarna banka je postala izrazito mrzna.
A zasto se gledate sa zaposlenima?
Ja nisam u banku usao dvije godine sigurno. A aplikacije hipotekarne su najbolje
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ja da bih uplatio pazar
Inace kad vidim ispred sebe momka od 30 godina koji plaća račune uhhh (mobilne, extra tv i slično) neka svi uvedu taman da je 1€ po nalogu….
Kartica na firmu i to je to...
Sent from my LYA-AL00 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Trajni nalog je najbolja varijanta. Jednom ga aktiviraš i plaća račune svakog mjeseca, dok ga ne opozoveš. Tvoje je samo da ima dovoljno para za realizaciju...
Banke direktno povlače informaciju o iznosu od institucija koje račune izdaju (Elektroprivreda, mobilni operatori, vodovod...), dok za račune čiji je iznos isti svakog mjeseca skidaju koliko ti zadaš na početku (skupština etažnih vlasnika, razne pretplate, polise osiguranja...)
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
U većini banaka trani nalog se kao usluga naplaćuje. Ako je 50 centi i ako imaš 5 takvih naloga, vrlo vjerovatno ti se ne isplati da ih aktiviraš jer ti je sve jeftinije preko e/m bankinga ili portala davaoca usluga. Još ako je trajni nalog van tvoje banke, onda je cijena te usluge još i veća.
Je li cimanje svaki mjesec te šablone kucat, jeste vjerovatno. Ne traje više do 10minuta uz jednu kafu subotom.
Ko je u mogućnosti pa uplati veće sume unaprijed onda to cimanje bude mnogo manje. Npr održavanje zgrade za godinu unaprijed, smeće i vodu za godinu unaprijed i slično.
Ima dosta istraživanja koja opisuju elastičnost cijena bankarskih usluga. Balkan obara sve naučne pretpostavke, jer da se stavi uplatnica 2 eura, narod bi i dalje plaćao račune u Poštu.
Ja bih tu bio fer, pa bih penzionerima i svima preko 50 godina koji ne umiju da koriste pametni telefon i računar dao neke beneficije, dok bih obe od 20 do 50 itekako lepšio sa naknadama na šaltere.
Ko živi u Podgoricu, nema apsolutno nikakvu potrebu da plati ijedan račun na šalter. Sve usluge struja, voda, telefon, smeće imaju online portale za plaćanje, jedino porez (još koji mjesec dok ne proroadi plaćanje) i održavanje ulaza moraš da ukucaš preko ebankinga.
Ne znam za druge gradove kako je vezano za vodu, smeće, i slično ali i to može preko digitalnog kioska.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Preko bankomata Hipotekarne Banke možeš da platiš struju i vodu.
Ubaciš karticu iskucaš svoj broj strujomjera ili vodomjera, Uneseš iznos i ćao.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zašto bi neko išao do bankomata pored digitalnog kioska?
I to je epcg skeniraj i plati (nista se ne popunjava)![]()
Ovo za ageism je stvarno bruka, setam prije nedje u Deltu, bar 30 ljudi je cekalo na EPCG salter da plati racune, od toga 25 je bilo ispod 30 godina, prosto nevjerovatno. Za 10 minuta se preko e/m bankinga zavrsavaju sve uplate, a jos brze ako podjes na sajtove dje imas opciju placanja karticom (struja, voda, smece)
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
A ja ovo za ove koji vole da čekaju fizički ispred banke.
Pa eto da ubrzaju malo..
Šalu na stranu, ja kada dižem keš jednom mjesečno, samo platim 50e struje i 5e vode. Nikad ne gledam koliko je račun proknjižiće mi na pretplatu.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Po kojem je ovo zakonu ??
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Sve je to proforme. Glupost da se ispuni forma.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks