Ljubo Cupic wannabe
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Naravno da je za nepravilnosti neko odgovoran. Te su nepravilnosti bile na vrednovanje zaliha, nisu se ticale posla sa OMP-om o kome trenutno pričamo odnosno ovo što joj SDT stavlja na teret.
Riječ jedne osobe protiv druge osobe ni na ove naše sudove nije dovoljna.
Je li dobra kao Veka... Pa što znam dok je Veka primala 7-7,500 a Valery je samo 6-6,500. Tu su neđe.
A Valery je radni spor dobila preko suda i naplatila. I terba, ako je utvrđeno da nije ispoštovan zakon o radu.
Ne vala nema ništa u javnosti o Valery. Ima par klipova koje su Plantaže naručile nakon što je Veka pošla sa mjesta izvršnog direktora. Iste je sama Valery komentarisala po fb.
Koga je volja neka potraži na youtube.
Last edited by hercules; 25-08-22 at 09:16.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
aooo... a sad je in4s validan?
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li baš problem pročitati što se piše?
Nije ove klipove radio in4s več Plantaže. Isti su bili na njihovom youtube kanalu do nedavno.Ima par klipova koje su Plantaže naručile nakon što je Veka pošla sa mjesta izvršnog direktora. Iste je sama Valery komentarisala po fb.
ne znam dje su bili, postavljas klipove koji su na kanalu in4s-a pa da te podsjetim na one tvoje kurire i ostale price.
I te priče za in4s i dalje stoje.
Da si odslušala klip, prepoznala bi po naratoru da nikakvih dodirnih tačaka sa in4s nema. Inače sam kopirao prve klipove koji su ikočili na pretragu valerija saveljić plantaže nisam gledao koji je kanal eto priznajem moja karidnalna geška.
I napisah ko ih je radio, ali izgleda zalud. Dobro je to.
Veka je jedina kriva jer rekla ovoj u računovodstvo da nešto smandrlja, Valery je nevina iako je ona ista potpisivala te finansijske iskaze godinama.
Još samo presudu da čujemo pa idemo dalje.
Imna li što novo da se emiuje u etar da se skrene sa SKY komunikacija?
ne umijes dijaloge da vodis i stavljas tacke dje ti i kad ti hoces. pa eto bas ne moze.
+ direktno optuzujes na skretanje sa sky teme.
a evo sad ja odma da ti kazem da mene licno boli ona stvar sta se i sta ce se desiti sa cijelim bivsiim, sadasnjim dps kadrom, kao i sa ovima sto su uzjahali pa vrlo brzo sjahali.
bas ne pripadam nijednoj strani.
a komentarisem ono sto postoji i sto je lako provjerljivo, a ne naglabanja seljacka slicna onima "nisam je ja je*o, ali znam ko je" sto je svojstveno za ovo podneblje.
da bas ne zvucim kao ona psiholoskinja, mnogi ce se uvrijedit, a niko me nece branit kao nju, jer nisam dps.
Direktor može da odbije da sprovede odluku OD ako ima sumnji da je odluka na štetu firme, pogotovo kad je u pitanju državno preduzeće. Ima i mogućnost da o tome upozna tužilaštvo, javnost itd. Kada ništa od toga ne uradi, onda postaje direktni saučesnik. I ti to vrlo dobro znaš.
Npr, nije bilo davno kada je VD Aerodroma CG Ana Lončarević podnijela ostavku, uz otvoreno pismo ministru Bojaniću i javnosti o tome da joj se OD miješa u posao i onemogućava da radi u skladu sa zakonom. Ko hoće može.
Ja ne umijem dijaloge da vodim? Ti koja na odgovor i postavljene klipove odgovoriš sad in4s valja jel.
Nemoj meni pripisivat nešto što ti radiš.
I mene isto lično ne tangira oće li Verica, i svi ostali DPS kadrovi provest dio svog života u zatvor. A bih li volio da i ovi ugroženi, i osvježeni kadrovi snose istu odgovornost sa DPSovcima- bih itekako.
A tangira me oćemo li iz budžeta plaćat sudske troškove i povrede ugleda časti.
Ali očigledno treba da se zadovolji narodna masa, a posljedice toga nema veze. Sad bih naveo smjene direktora škola koje padaju jedna za drugom i spremaju se ozbiljni troškovi, ali bi i to bilo skretanje sa teme + optužbe vjerovatno.
Lako je provjerljivo i ko je radio klipove (koje editom nekako obrisah) ali ti nije to bilo po volji. I onda ja ne umijem da vodim dijaloge. Baš.
Direktno optuživanje na skretanje sa SKY teme ne nam đe si viđela oputžbu tu. Samo sam pitao ima li što novo jer matrica je ista unazad pola godine. Malo problem sa crkvom, pa neko hapšenje. Malo neki drugi problem Vlade pa neko hapšene.
Hljeba i igara.
I vezano za branjenje, ne znam gdje si vidjela da branim ijedan njen potez.
Pojasnih na što je Sidewinder mislio, pojasnih da optužba da je sprovela u djelo odluku borda direktora je klimava na sudu uz dokaz rekla kazala. Pojasnih da ni Valerija nije takva kakvom je predstavljate.
A fino napisah da stanem i ne zatrpavam temu, jer džabe se piše kad neko neće da pročita. in4s klipovi...
Naravno da može. Evo čisto kao laik da te pitam, ako kaže da nije znala da je štetna odluka koju joj je bord direktora rekao da sprovede što onda? Kriva je, ali ne za namjernu štetu nego za nešto drugo što je manja kazna?
Sam pitam, jer nisam pravnik, navodim kao opciju.
Last edited by hercules; 25-08-22 at 09:55.
Last edited by hercules; 25-08-22 at 10:20.
evo sad ce ti on objasnit da moze na svaki drugi nacin sem ne onako kako je logicno.
iz jedne proste stvari coek se siri u 100 tema da dokaze nesto a ne zna ni on sta dokazuje, ali ima potrebu konstantno da nekome nesto objasnjava, razvuce pricu i na kraju je sam zatvori i zakljucak je: nista.
Dobro je što mi i riječi stavljaš koje nisam napisao. Eh.
Da ne zatrpavam više, evo sve si u pravu nema ptrebe išta ti pisati.
jeste, i ovo za vericu sto si rekao nisi rekao kad ti je skrenuta paznja nego svi mi odje stavljamo tebi u usta.
Gledam u ove goozičine postove ka Draginja u Konatara kad je držao govor u Skupštinu.
PS Niko te ne može nagrdit ka što može nagrđeni(mislim na samog sebe i na moje poređenje samog sebe)
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ne može inženjer da kaže: Ups, ja nisam znao da će se ovaj most srušiti ako preko njega pređe kamion od 10 tona.
Ne može računovođa da kaže: Ups, ne znadoh da moramo platiti porez na ovaj honorar.
Ne može doktor da kaže: Ups, nisam znao da moramo ušiti pacijenta nakon operacije.
Ne može direktor preduzeća da kaže: Ups, nisam znao da je posao u kojem naša firma gubi pet miliona loš za nas.
Tj, da se ispravim: svako od njih može da kaže: nisam znao. Ali to ne predstavlja olakšavajuću niti oslobađajuću okolnost, već osim krivice dokazuje i nesposobnost.
Postoji nešto što se zove stručnost, zato su plate za takve ljude u hiljadama eura, zato se kod njih podrazumijeva da znaju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks