Ne mozes da kazes potrvrdjenoj iluzij, jer je u pitanju jedna teorija za koju ne mozemo imati dokaza. Konkretno to o cemu pricas sam citao da sekoristilo za objasnjenje
deja vu scena koje nam se cesto desvaju i ako idemo u ekstreme onaj dio nauke zaduzen za ekstremne okolnosti poput telepatije (zvuci nevjerovatno i iz domena naucne fantastike ali ima pomaka i ovoj sferi, zahvaljujuci finansiranjima Elon Muska).
Vrijeme je ljudima najveci problem, jer kako veli Ajnstajn, ono je relativno i vezano je za referentnu tacku. Svakako odosmo malo u offtopic, ali koga interesuje mogu iskopat jedan intersantan link koji ovo objasnjava na veoma jednostaavn nacin.
Ono sto je meni vise interesatno sto se polako javljaju slucajevi gdje se neke osobine koje nemamo (a koje druge zivotinje imaju), poput eholokacije, prosirenog spektra vidljivosti oka... Neki tvrde da je to iduci korak evolucije ali moje misljenje je da je veoma daleko od toga, u pitanju su izlovoani slucajevi koji nam pokazuju za sta su sve ljudi sposobni, a mozda u nekoj daljoj buducnosti bude pomaka ka tim stvarima.
Nauka je jako interesatna, ko nema negativan stav ka njoj i ko voli da prati dostignuca

Bookmarks