"kod loja na mesinu" interesantno
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Last edited by acs; 29-07-22 at 21:16.
f6
Vala pod volat, znam ko više neće. Onih 20 konobara, pored kojih sjediš pola sata dok dodju, gledaju jedni druge kao drogirani. Da ne pričam o tome koliko se vrte okolo da bi prisluškivali što se priča, znači užas!!!!
Kaže mi sestra da je i skoro kad je bila sa prijateljima, sve vrijeme su okolo nje se motali i prisluškivali.....
Majka je neki dan sa prijateljicom bila na ručak, donijeli joj nekakvu salatu, što ona veli, toliko ni Zecu dala ne bi, ali joj donijeli luka uz meso koje je naručila, niti ponfrita, bilo čega,,,,,a skuvali ženi kafu u odnu šolje...
Staropodgorička pizma i primitivizam....mahalska atmosfera, nepoželjna skroz
Godinama idemo, i sve ajde ajde...ali brate, živio Kristal, momci što rade tamo su kraljevi, samo lete i što treba, eto ih odma, hrana lijepa, svježa, ne razmiče im se, sa razlogom....
Vala pod volat, znam ko više neće. Onih 20 konobara, pored kojih sjediš pola sata dok dodju, gledaju jedni druge kao drogirani. Da ne pričam o tome koliko se vrte okolo da bi prisluškivali što se priča, znači užas!!!!
Kaže mi sestra da je i skoro kad je bila sa prijateljima, sve vrijeme su okolo nje se motali i prisluškivali.....
Majka je neki dan sa prijateljicom bila na ručak, donijeli joj nekakvu salatu, što ona veli, toliko ni Zecu dala ne bi, ali joj donijeli luka uz meso koje je naručila, niti ponfrita, bilo čega,,,,,a skuvali ženi kafu u odnu šolje...
Staropodgorička pizma i primitivizam....mahalska atmosfera, nepoželjna skroz
Godinama idemo, i sve ajde ajde...ali brate, živio Kristal, momci što rade tamo su kraljevi, samo lete i što treba, eto ih odma, hrana lijepa, svježa, ne razmiče im se, sa razlogom....
Davno sam ja njih prekrizao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam jeo fino u konobu Gozbu. To dodje tačno po sredini onoga pasaža (sad već urbanog centra među solitere).
Teleće pečenje je dobro, nije najbolje koje sam jeo ali dobro je. Roštilj bješe baš dobar i teleće pečenje u kajmaku koliko se sjećam. I naravno imaju dobru komplet lepinju, to je obavezno na Zlatibor.
Kad smo kod toga. Pravi li neko kod nas komplet lepinju? Kakav je ono gastro izum majko mila..
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Last edited by Ser Bronn; 29-07-22 at 23:23.
zadnji put kad sam pojeo komplet lepinju nisam nista jeo narednih 16h . Ukusna nema sto ali ono je tempirana bomba za organizam
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Još ako se zezneš pa uzmeš sa sve...
https://instagram.com/highlander_brushes/
Ovako, zabljak, kafana stara varos u centru
Sladoled mijesani a na dno zdjele slatko od borovnica, preliv po zelji
Brutalno
1e pola.porcije
2e cijela
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
A rumenko euro ipo...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Taman toliko.
Kod Zore na Zlatibor prije 2 sedmice.. Sa sve..
Kod nas nema, vidio sam reklamu na Jaz, onaj novi restoran, da ih ima u ponudi ali nijesam isao.
windows screenshot program
Ja opalih skoro u Čumićevo sokače sa sve. Ne znam šta je bilo bolje dal' lepinja dal' kisjelo mlijeko.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Ao kako bi ovo sad smaka uh, sad navi čas.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
U Novi Kristal smanjili porcije poprilicno , pivska pica prije i sad kao razlika izmedju male pice i velike pice . Sto do nas covjek zva konobara da ga pita sto se desilo sa popecima pa su se uljegli i duplo su manji nego prosli put kad je bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Šta ste rekli da je ok na Žabljaku a da ne opuče od cijena. Na zadnjih 7-8 strana teme ima samo jedan post "Luna, onaj roštilj iza autobuske, picerija kod Arome...". Ima li još nešto da se može preporučiti?
Restoran Izvor, na ulazu u Zb
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Kod Belog danas sve tip top kao i obično, ne vele džabe kakav gazda takva i radnjaČoek se javlja na telefon, zaprima i predaje narudžbe, kuca na kasu, uz to i konobariše, ne staje čoek
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Uz to par minuta mi kasnila narudžba odma htio piće da časti, izvinjava se... Baš za primjer ugostitelj.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks