kad me zaustavi na Zabljak i rece daj putni nalog....pa mu kazem, cek samo da se ulogujem na forum...
sacuvah ja ove slike u telefon, da imam![]()
kad me zaustavi na Zabljak i rece daj putni nalog....pa mu kazem, cek samo da se ulogujem na forum...
E kad im pokazete ovo pa ih sujeta uhvati, pa krenu svaku lampicu redom da provjeravaju
zvacemo strika onda da nas vadi![]()
Zamjenio sam prije 20tak dana komplet diskove i plocice, od tad se cuje neko lupkanje u desni tocak kad idem brzinom 20-50kmh pa stisnem pedalu skroz malo, kad jace nagazim nista se ne cuje i koci normalno, znaci samo pri malim brzinama na vrh papucice, sta bi moglo biti zna li neko mozda?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Plocica ti ima lufta kad stoji u celjust...ili ti klizac ima lufta
Pad shift se cuje kad ides prvi put u rikverc pa kocis, pa onda naprijed i kocis.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ekipo, treba nam savjet. Imate li za preporuku autoservis u NK kod kog se moze pogledati auto sa placa koje je u nk? Ford fusion je u pitanju.
manje više su svi u talu tako da sem ako lično ne poznaješ jako teško.a inače izbjegavaju takve stvari i da nije sa placa jer ne može sad nešto vau da ti naplati a ako šta bude on je kriv.bolje se oslonite na nekog iskusnijeg koga poznajete nego na servis/majstore.
Znate li gdje povest Renault Megan ne radi clima, stala je? Kako su stranci u pitanju treba problem rijesit sto prije i ne iskoristit priliku da ih oderu...
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ramax u Gornju Goricu, skroz korektan momak
https://www.google.com/search?gs_ssp...obile&ie=UTF-8
Mada ako je što ozbiljnije možda ipak u Vuković u Vraniće
https://www.google.com/search?q=vuko...bile&ie=UTF-8#
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 28-07-22 at 15:25.
Hvala
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Je li ti stavio mast, šimseve/limove?
Nije nista stavljao, samo skinuo stari disk, stavio novi disk i pločice i teraj..
Juče pođem do njega, provozam ga da čuje, veli nije to ništa vozi tako.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Cujes ovoga "pad shift". Budibogsnama...
Za neznavene,to se zove mlaćenje kočionih pločica.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Kupi limove, stavljaj mast za kliesta i sve sto ide uz to.
Od kojeg proizvođa kupiti presostat, Febi Bilstein ili NRF?
Razlika u cijeni je svega par eura
Febi naravno iako ne znam sta je presostat.
Presostat vjerovatno neki prekidač(el.ventil) koji otvara ili zatvara na određenu(zadatu) vrijednost pritiska
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ni ja nisam znao do danas![]()
Ovo je "definicija": Presostat je vrsta prekidača koji se koristi za regulaciju protoka vazduha i rada ventilatora u klima i ventilacionim komorama, detekciju pojave inja na rekuperatorima toplote kao i za indikaciju zaprljanosti filtera za vazduh.
Dzabaluk, iste cijene kao kod Senča.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks