opet i ako me ovakvi vikendi potpuno s.ebu.... uniste mi citavu nedelju... familija mi ispasta zbog ovoga... ja bih ooet radije gledao ovo nego zadnje dvije sezone...
opet i ako me ovakvi vikendi potpuno s.ebu.... uniste mi citavu nedelju... familija mi ispasta zbog ovoga... ja bih ooet radije gledao ovo nego zadnje dvije sezone...
Ti si lud, da ti ispasta porodica zbog ovih crvenih govana? Daj bre.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja sam moje imao sprštit kad je Kimi pobijedio u Americi...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ako si zaboravio da su i zidovi sastavni djelovi staze,onda OK.Mada,zid je nepomičan a Leka...eeee da mu je iskustvo one dvojice što su trenutno aktulni a na 300+ su
PS.I dalje tvrdim da barataš terminima,pratiš F1 tokom cijele godine,razumiješ se u funkcionisanje bolida,ali...srce ti ga pregrabi i onda se usudiš da prognoziraš.Drž se prognoze tipa:RB ima najboljeg vozača,Ferari najbolji bolid,HAAs je najbrži,MB krije ko zna što, ,Meklaren se najbolje razvija...tako da će pobijedit neko od njihovih vozača
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 24-07-22 at 16:46.
Ostavio bih ga da proba da naprsvi razliku jer je bio brzi od Pereza, na kraju su se Perez i Rusel trkali sto bi direktno islo njemu u korist.
Kad svaki potez vuces kao pizd* valja nekad i rizikovat i probat nesto novo. Sto svakako pomenuse i komentatori jer su primijetili istu stvar.
A eto ukaza se i prilika da mozda odu u pit za vrijeme VSC da to nisu uradili ranije.
Ovo ti je neko moje misljenje bez pomoci insajdera iz Maranela.
E pa to nisu mogli dopustit jer su vidjeli da nema teoretske sanse da mu gume izdrze do kraja, a plus je imao kaznu od 5 sekundi.
Da su ga pustili da vozi i da mu je kasnije pukla guma, rekli bi pizde u Ferrariju sto ga nisu pozvali u box.
Nema nista tu da se prica, on je drugi vozac.
Isto kao sto se ti ne nerviras kad Perez zaglibi, a ne utice na Maksa.
Ferrari njega ove sezone nijednom nije pustio niz vodu kao Leklera.
Ne gledah. Sad sam pogledao highlights ali u veoma bucnom mjestu. Moze li mi ko reci sta je uradio checo ondje? Zasto je stao? Kao da je zaspao
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Sainz cita trku bolje od Leke, to smo mogli da vidimo u Monaku.
Realno, radi manje gresaka od Leke. Rekao sam i prije, Leka nije materijal za sampiona i zdravo.
Tu ga je Djordje prevario tako sto je usporio i onda naglo ubrzao i bio je 30-40 km/h brzi od Pereza u trenutku kada je ovaj zadnji prosao SC liniju.
Samo neka cita sa 4-5 mjesta, neka nastavi.
Daj sam ja ovo izjavio, vjerovato bi me uhapsili Nikola PG, EKV i slicni...
https://wkzo.com/2022/07/24/motor-ra...ot-a-disaster/
Gasli je izgurao na žutim do kraja sa jednim stopom,mogli su probati to sa Saincom,u najgorem slučaju bi opet završio peti. Ostaje i opcija da možda nije morao u box na prvi stop kad su svi išli već da produži taj stint jer je startovao na tvrdim gumama...
Jao kakva izjava:
http://www.gptoday.com/full_story/vi...710_races8217/
Ovo je bio vozac a ne ovi amateri sto voze Ferrari danas.
Ma e, bas 2 sekunde, zato nije mogao da skine Lojzeka skoro 20 krugova.
Evo procitah nedje da je Porse kupio 50% RBR tima.
Jeste, a to znaci da ce RBR od 2026-e imati Porsche motore, a kladim se da ce 50% inzinjera biti iz Honde.
Last edited by desha; 28-07-22 at 11:40.
Nisam ga gotivio u startu, bio sam na strani Vebera dok su bili u Red Bullu, u Ferariju mi je bio druga, mrznija strana garaze i strategije koja je cesto znala da s*ebe Kimija. U zadnjih nekoliko godina je ipak pokazao klasu pogotovo van staze i zavrijedio postovanje pa sam i promijenio misljenje o njemu. Gospodska najava penzije, nadam se da ce ga i na kraju sezone ispratiti kako treba.
Meni je uvijek bio simpa, ali jednostavno frajer je degradirao posle Njemacke 2019. Od tada vise nije isti.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks