Quote Originally Posted by lucke91 View Post
Ja ne lažen nego ti kroz svoje laži pokušavaš da okreneš priču, mada interesuje me 1% tvoje mišljenje iskreno, za mene si imaginarni lik na netu, dok si ti opsjednut mojim likom i djelom što opet pokazuješ po 100ti put

Oni pišu krajem juna da mjesec dana nije tu po njihovim izvorima a ne mora da znači da su tačne, policija se u maju izjasnila da nije prešao legalno granicu, a ne da znaju da je u cg... eto ni sad nije prešao granicu ali ga nema uhapšenog i nema ga u državu, tako da ispada da sam imao dobru info da je već u maju on utekao iz države...

Ako ćeš lakše spavat, eto neka ti bude da tvoj narko drugar milović je u maju koji dan bio u cg da ne plačeš ovuda u odbrani, a eto znamo da nije
Quote Originally Posted by lucke91 View Post
A ne, herkules je bio sa njim svaki dan, i zna pouzdano da vijesti navode u minut period kad jeste a kad nije u cg jbg egocentrik koji misli da nikad ne moze biti da nije u pravu, a još to oće da sprovede po svaku cijenu u odbrani pobratima iz kavačkog klana... sa kim si takav si... eto imamo kavčane i na forum
Najgore kad čovjek laže sam sebe. Ne ferma veli 1% a iskopao post iz maja. Patetično.
Moraćeš na još koji čas za spinovanje jer ti ovo loše ide.
I kad nađeš da sam ja branio Milovića i Lazovića slobodno citiraj post.

Suzdrži se kvalifikacija ko je kakav.

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
Pa brate pise svakako duze od mjesec dana a ne mjesec dana. Samo ovako sta se da primjetit.
Svakako nije bilo kad je on iz privatnih ivoa objavio da su bnapustili oba državu.
Taman kao što se licitiralo ođe da je korona stigla u CG 15 dana prije nego je stvarno registrovana.