Originally Posted by
hercules
Pa i lazes, i nije ti prvi put.
Dakle krajem juna pisu da mjesec dana nisu tu. A ti pricas od pocetka maja. Ne prosipaj se ovako. Ispada da si potrcao da budes prvi u selo, sto dovoljno govori o tebi.
Ne branim nikoga kao sto vidis.
A ti si pokazao sva svoja lica na forumu.
Ja nisam nikad bio podrzavac partije kao sto si ti i nije mi trebala MPC da progledam koja nepocinstva je DPS radio kao sto je tebi trebalo.
Ja ne lažen nego ti kroz svoje laži pokušavaš da okreneš priču, mada interesuje me 1% tvoje mišljenje iskreno, za mene si imaginarni lik na netu, dok si ti opsjednut mojim likom i djelom što opet pokazuješ po 100ti put 
Oni pišu krajem juna da mjesec dana nije tu po njihovim izvorima a ne mora da znači da su tačne, policija se u maju izjasnila da nije prešao legalno granicu, a ne da znaju da je u cg... eto ni sad nije prešao granicu ali ga nema uhapšenog i nema ga u državu, tako da ispada da sam imao dobru info da je već u maju on utekao iz države...
Ako ćeš lakše spavat, eto neka ti bude da tvoj narko drugar milović je u maju koji dan bio u cg da ne plačeš ovuda u odbrani, a eto znamo da nije
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bookmarks