84 godine ima ali ne gasi se,ipak je ta crnogorska tradicija duboko ukorijenjena u rodnom mu Bijelom Polju.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Evo ga ovaj gospodin što je najavljivao građanski rat da krvomuti opet
https://www.portalanalitika.me/clana...pirova-pobjeda
Što se poslije prevarantskog usvajanja temeljnog ugovora u Crnoj Gori može dalje očekivati? Teško da će se i policija usuditi da spriječi gnjevne pristalice Crnogorske pravoslavne crkve da uđu u svoje hramove. Eto samo još jednog od povoda za građanski sukob, a ima ih previše.
84 godine ima ali ne gasi se,ipak je ta crnogorska tradicija duboko ukorijenjena u rodnom mu Bijelom Polju.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
https://borba.me/rakovic-sa-crnogors...m-identitetom/
Evo vam pisac temeljnog ugovora
U BP nema crnogoraca, samo srbi i muslimani/bošnjaci. Svaki bjelopoljac će vam to potvrdit. Srbi ove druge zovu turci, a muslimani/bošnjaci srbe zovu vlasi.
Neki sa obije strane koji su se 2011 i pisali kao crnogorci u razgovorima nikad se tako ne izjašnjavaju, nego kažu zbog politike da su se tako pisali na popis.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Srećno bilo u oba doma
Mi smo multietnička država, i svi su u obavezi da poštuju ustav, zakone i ostalo.
Potpuno je nebitno ko je ko.
I to nikad nije bilo pitanje dok Mandić nije ubijedio pola CG da su ugroženi.
Ovđe su jedino Crnogorci ugroženi evo 30 god, ako ćemo o tome.
Sa prvim dijelom sam totalno saglasan.
Za drugi dio, rekao bih da su zadnjih 15 god najugroženiji pripadnici pravoslavne vjeroispovjesti, nebitno bili crnogorci ili srbi. Zna se o čemu pričam, zbog politike i političara koji siju podjele zbog punjenja svojih džepova, nas 75% se najmanje pitamo u ovoj državi i najmanje koristi imamo, i apsolutno nidje nemamo prednost, a i rekao bih da smo po pitanju zastupljenosti svudje u debeloj manjini.
Last edited by lucke91; 16-07-22 at 20:08.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ovo je debilcina obična koja je plaćena da svako malo forsira ovu priču o crnogorskim separatistima i ekstremistima,ali žalim slučaj crnogoraca će vazda bit najviše u ovoj drzavi,pa makar kao relativna većina.
Nisam znao da je ovaj kreten,koji je sudeći po prezimenu porijeklom odavde bio i na ovom forumu.pudlica vuciceva,odradjuje posao dobro,prilično je aktivan,samo se nadam da će ubuduce dobijate manje prostora da širi svoje ekstremističke stavove
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
SKOJ u najnovijoj epizodi "francuska sobarica".
Prije 3 dana
Kako ga pritisnuše ljudi sa neprijatnim opusima srBskog nacionalizma, morao je da se makne sa vjetrometine, u zonu "ok, srpski jeste komad gori, ali ne znači da je crnogorski dobar" ali samo privremeno, pošto ga evo opet u punom sjaju:
Sve što mu je trebalo da osjeti dovoljno slobodnim da se vrati na difolt poziciju, izjednačavanja ideologije koja je ostavila šestocifren broj mrtvih i nepostojeće ideologije sa zapaljenim gumama je da se jedna grupa pobije sa policijom.![]()
Last edited by ASC; 16-07-22 at 21:02.
Dvije strane iste medalje ali ne znači da su isti.
SKOJ nam otkriva neko novo značenje ovog idioma.![]()
ok, da uprostimo:
npr Nikolaidis na Gradskoj TV nešto govori i možda stvarno malo prećera, i iz patriotskog skrene desno - i Ratko Mladić koji daje đeci bombone prije nego ih pokolje - su dvije strane medalje ?
Dobro.
Mala i jako zanimljiva napomena:
NIKO NIKAD iz regiona, svijeta, bilo ko - NIJE nazvao Crnogorce nacionalistima. Samo Srbi, i to ovi iz crne gore![]()
Drugi narodi u CG nikad to nisu rekli.
Let iz Niša za Jordan, ukrajinskog transportera.
https://twitter.com/flightradar24/st...3dPoHIJdw&s=19
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vanzemaljci dosli na vlast poslje 30tog avgusta pa mute pravoslavce u CG. Sto svasta ne moze covjek odje da procita. Problem ugrozenih u CG sto je pola lopova krala zadnjih 30 godina a druga polovina bi sljedecih 30. Vjera im je samo pokrice kao sto im je bio i komunizam.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Evo procitah.
I podsjeca me na ono kad neko zato sto mora pokusava da nadje nesto lijepo u losem.
Kad majka za sina narkomana, fukaru i lopova kaze: "Ali njegove duse nema nidje u svijet, bolec je i voli da pomazi pasce ponekad".
Covjek je u tekstu nabrojao sve njegove promasaje, ali kao "imao je dobre ideje"![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Cio članak na kraju.
"Pitanje kako tolerisati netolerantne lijepo je postavio filozof Karl Poper 1945. godine.
"Neograničena tolerancija neizbežno vodi ka nestanku tolerancije", pisao je Poper. "Ako proširimo neograničenu toleranciju čak i na one koji su netolerantni, ako nismo spremni da branimo tolerantno društvo od nasrtaja netolerantnih, tolerantni će biti uništeni, a sa njima i tolerancija."
Tako da će, u suštini, ako ih tolerišemo, netolerantni na kraju zbrisati toleranciju sa lica zemlje.
Majkl B. Tejger, pisac iz Baltimora i urednik u izdavačkoj kući Mason Jar Press, nedavno je sa čitaocima podjelio sličan scenario na Twitteru, što je izazvalo dosta pažnje. Ispričao je kako je bio u pank baru kad je osoba sa nacističkim obeležjima sjela do njega.
Pank rok scena morala je da se nosi sa uplivima nacističkih njuški od svojih početaka krajem 70-tih. Jedni od utemeljivača hardkor pank žanra, bend Dead Kennedys, izrazili su svoju frustriranost prisustvom "padobranaca" na sceni svojim klasikom iz 1981, pesmom "Nazi Punks **** Off" ("Naci pankeri odjebite").
U Tejgerovoj priči, šanker pokazuje nultu toleranciju za naciste čak i ako ne prave probleme, i daje vrlo upečatljiv odgovor na pitanje zašto to radi:
"Jednom sam svratio u jedan prljavi krast-pankerski bar na pivo-posle-posla. Jedna od onih rupčaga u kojima te šankeri očigledno mrze. Dakle, šanker i ja ignorišemo jedan drugog, kad neko sjedne do mene, a on ispaljuje "NE! Marš napolje!"
A lik do mene kaže: "Hej, ne radim ništa loše, ja sam mušterija koja plaća". A šanker posegne ispod šanka za palijom ili tako nečim, i viče: "Napolje! Odma'!" I pobježe lik, ispuštajući nešto nalik na vrisak. A primjetio sam da je bio odjeven po pankerskom PS-u.
U svakom slučaju, pitam ja šankera o čemu se tu radilo, a on veli: "Nisi mu vidio prsluk, sav je prekriven nacističkim sr*njima. Gvozdeni krstovi i tako to. Znaš već."
Ja sam bio u fazonu "Aaa, okej", i on nastavlja: "Moraš to sasjeći odmah. Krenu da dolaze ovamo, i u početku je to uvek neki fin, pristojan batica. A ti ga poslužuješ jer ne želiš da praviš scenu. Onda postane redovan, i poslije izvjesnog vremena dovede drugara. Taj je isto kul. Onda ONI dovedu drugare, koji dovedu drugare, i onda prestanu da budu kul, i ti onda shvatiš, ovo je sada nacistička kafana!
A onda je već prekasno, pustili su korjenje i ako pokušaš da ih izbaciš napolje, imaćeš problem. Zato im moraš odmah začepiti labrnju".
Ja reko' "U j*bem ti", a on kaže: "Da, da, moraš ignorisati njihove razumne argumente zato što je njihov krajnji cilj da budu grozni, užasni ljudi!"
I onda je nastavio da me ignoriše. Ali ja nisam zaboravio cio taj događaj."
Tokom Španskog građanskog rata, čuveni ljevičarski propagandni poster prikazivao je mrtvu djecu, koju su pobili Frankovi nacionalisti, uz propratni tekst:
"Ako tolerišeš ovo, tvoja djeca će biti sljedeća."
To je moćna poruka koja važi i danas. Ako tolerišemo netolerantne ideologije, poput bjelačkog suprematizma, dozvoljavamo im da bujaju. To ne znači da društvo mora biti nasilno, nego da neprijatelje tolerancije treba potisnuti na margine društva.
Izbacite ih iz svojih kafana, bogomolja, sa društvenih mreža, iz komšiluka, školskih dvorišta i politike. Ako nacistima ikad bude dozvoljeno da otvoreno djeluju u tolerantnom društvu, biće nam potrebno mnogo više od pesnica da ih se otarasimo."
Eto tako.
https://www.upworthy.com/bartender-e...thering-anyone
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-07-22 at 08:01.
Pošto sam trenutno dokon da ti odgovorim.
Pusti ti to da li mene smeta zvanična zastava ili ne! Jer to poenta nije. Ko je organizator skupa? Ko su govornici na tom skupu i kakve su se riječi mogle čuti iz njihovih da ne kažem kakvih usta? Koliko je ekatremista bilo na toj "proslavi" 13. jula? Da se možda nije slavio 13. jul? ili je taj datum bio sporadično pomenut. Hoće li možda neko sa djecom doći na onakav skup? Da li mogu doći sa trobojkom na onaj skup a da ne budem napadnut? Ili moram doći po pravilima nekih kuvanih glava? Kakve su se poruke poslale i prije samog početka? Zašto na svakom skupu koji organizuju ovakve grupacije imamo neki haos?
I na kraju misliš li da TI ili ONI volite više parče ove zemlje od mene??!! Da ste nekako više zaslužni za bilo šta kad je ova zemlja u pitanju??!! Ajde bre više pun mi je Q da treba u svojoj zemlji tebi ili bilo kome objašnjavam što sam i ko sam i koju ću zastavu nositi i koje ću pjesme pevati. Sjašite bre više!!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ima li dje slika da se vidi kako je ovo ranije izgledalo? A ko je investitor?
https://twitter.com/pg_mayor/status/...G4BN6PZ3w&s=19
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks