smijem li se s dacijom ukljucit
da ne splamtim na naplatnu rampu
Ljudi se u komandni centar ubise od posla, treba pratit ovu dionicu koja je puna ludaka. Bas odgovoran posao.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Koje auto prođe autoput a da ne ostane u kvar, eventualno se ne zapali, odma da mu se upiše u tehnički da je prošao.
wulfy ima li projekat matesevo andrijevica?
Podgorica Podgoricanima!
Evo vidim zapalio se i Reno. Mogu se kladit da su se zapalili zbog DPF-a/EGR-a.
Prema tome, šta da ti kažem?
Trebao nam je ovaj autoput da bi saznali da je bolje kupit golf2 no citroen ili pezo.
U mom slucaju kad sam uzeo vw nisam se nijednom dvoumio
Ja ne znam koja je to muka pa na silu moras 100 uzbrdo.Moze i 70 , 80...
Pola vozila u cg se provlače za tehnicki, neko nekoga zna inače se ovo ne bi desavalo. Nije ovo nista veći uspon u odnosu na crkvine ali ovdje pokusavaju 100 na sat da ga izvuku.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Po kom pravnom osnovu se može naplatiti kazna za prekoračenje prosječne brzine 😀
Bas sam se iznenadio sto nema 1.5deceija, e sad kvota 1.05 da je sledeci pug 407
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Evo dobar snimak
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ja sumnjam na turbinu.
Kod starijih pezoa i citroena spoj usisne grane i turbine je lose rijeseno (za Reno ne znam). Crijevo na turbinu je spojeno direktno samo sa jednom stegom. Usled vibracija motora to crijevo je labavo i cesto zna da ispadne sa turbine (kao sto je bio slucaj na mojeg 208 1.6 hdi 2008 g.). Na isto to crijevo je prikacen i odusak motora (iberlauf) pa ulje na tom losem spoju navlazi turbinu sa donje strane. Kad se penjete prema Matesevu usled velikog opterecenja turbina se bukvalno uzari i zapali to ulje na njoj i izazove pozar.
To je samo moje misljenje.
Trebalo bi zaista neko da sprovede istragu po tom pitanju a vidim da se od nadleznih niko ne uzbudjuje. Zamislite da vam se svaki dan zatvara autoput u sred turisticke sezone.
"Stay out of the highway in a Fridays".
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
pa realno kome smetaju sahte nek se odbije od bijele linije i vozi po propisu sredinom trake
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks