Results 1 to 25 of 806

Thread: Crnogorski nacionalizam

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    4,823
    Thanks Thanks Received 
    5,612
    Thanked in
    2,771 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Individualizacija: Veselin Veljović, Milo Đukanović, Peđa Bošković, ... i ostali branioci _____________ nacionalizma (čuš mene nacionalizma). ,,Promjena strane'' ove ljude ne čini ništa boljim. Na braniku Crne Gore, jes. ka u pr*no.
    Već sam pisao i na ovoj temi, ali sa ponovim, ne pada mi napamet da branim crnogorski nacionalizam zbog toksičnog djelovanja srpskog. Što neko pomenu gore, smeće je naše, i ma koliko minorno bilo, ne moramo da doprinesimo zagađenju, baška to što se kod komšija izlila septička jama.
    A ko ga brani, ja? Ne branim, ja sam ti samo spočitao da si, događaje koje je direktno izazvao srpski nacionalizam u Crnoj Gori, pripisao crnogorskom nacionalizmu. I bio sam potpuno u pravu, izvrnuo si uloge tu za medalju.

Što se tiče crnogorskog nacionalizma, koji sa toliko buke pratite, ne branim ga. Još čekam da ga identifikujete i pokažete, Jer ga, za sad, niđe bez u vašu priču tako agresivnog još nisam vidio.
    Kao što ti rekoh, bolje znam ko su Milo&company no ti, bar za to nešto više godina što imam, i proživljavanje najljepših gdina života kao najružnijih.
    Ali mi nije jasno što ga uvodiš u priču, đe je konekcija? ja sam recimo izbjego da idem do kraja precizno, i navedem da ti je lider partije označio ministre koji se ne slažu s njim za ekstreme i fašiste, a da u Srebrenicu te riječi niije našo za adekvatne, no je filozofije pojao.
    A da želim da idem tim prilazom- ''Aha, a Milo, što ćemo s njim'', na ovu temu bi mogo tri romana napisat o tome što URA, potkovana Vijestima, DFom i SPCom, čini u ovu državu, pokušavajući da centrira sebe tamo đe je inače nema.

Suviše je to tanka priča, i nekako već neko vrijeme se nadam da je se, bar mudriji dio, možete proć.
    Jer Crna Gora nije isto što i DPS. Ni Crnogorci, ni njihov doživljaj svoje nacije i države,
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)