Originally Posted by
wulfy
Individualizacija: Veselin Veljović, Milo Đukanović, Peđa Bošković, ... i ostali branioci _____________ nacionalizma (čuš mene nacionalizma). ,,Promjena strane'' ove ljude ne čini ništa boljim. Na braniku Crne Gore, jes. ka u pr*no.
Već sam pisao i na ovoj temi, ali sa ponovim, ne pada mi napamet da branim crnogorski nacionalizam zbog toksičnog djelovanja srpskog. Što neko pomenu gore, smeće je naše, i ma koliko minorno bilo, ne moramo da doprinesimo zagađenju, baška to što se kod komšija izlila septička jama.
A ko ga brani, ja? Ne branim, ja sam ti samo spočitao da si, događaje koje je direktno izazvao srpski nacionalizam u Crnoj Gori, pripisao crnogorskom nacionalizmu. I bio sam potpuno u pravu, izvrnuo si uloge tu za medalju.
Što se tiče crnogorskog nacionalizma, koji sa toliko buke pratite, ne branim ga. Još čekam da ga identifikujete i pokažete, Jer ga, za sad, niđe bez u vašu priču tako agresivnog još nisam vidio.
Kao što ti rekoh, bolje znam ko su Milo&company no ti, bar za to nešto više godina što imam, i proživljavanje najljepših gdina života kao najružnijih.
Ali mi nije jasno što ga uvodiš u priču, đe je konekcija? ja sam recimo izbjego da idem do kraja precizno, i navedem da ti je lider partije označio ministre koji se ne slažu s njim za ekstreme i fašiste, a da u Srebrenicu te riječi niije našo za adekvatne, no je filozofije pojao.
A da želim da idem tim prilazom- ''Aha, a Milo, što ćemo s njim'', na ovu temu bi mogo tri romana napisat o tome što URA, potkovana Vijestima, DFom i SPCom, čini u ovu državu, pokušavajući da centrira sebe tamo đe je inače nema.
Suviše je to tanka priča, i nekako već neko vrijeme se nadam da je se, bar mudriji dio, možete proć.
Jer Crna Gora nije isto što i DPS. Ni Crnogorci, ni njihov doživljaj svoje nacije i države,
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bookmarks