ko zna da nabroji iz glave finala zadnja 4 GSa, svakacas'. ja bih se pomucio i osvajacice da pobrojim.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Evo iskreno, ako je Halep osvojila neko od ta 4 zadnja, znao bih.
E, i zadnji Wim ova mala Ruskinja iz Kazahstana
Bezaebancije, da mi daš sad rudnik zlata, ne bih znao izbrojati 2 osvajačice zadnje godinu dana, a tek finaliste ne bih ni uz pomoć Googlea çini mi se.
Forever young, i want to be forever young
Barty je uzela W prošle godine pa Ema Raducanu US Open, Barty AO pa se povukla, Iga RG i sad Elena. prije toga Iga je uzela RG '20 i Osaka onaj AO '21 to pamtim recim. mislim da Halep nema GS od W '19
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dje moze da se gleda finale danas? Ima li prenosa na Arene ili nedje drugo na Extra tv...
rts1, juče sam gledao žensko finale na rts2 i nisu ga blokirali
Ne znam kad je poslednji put bio sampion neki igrac trave. Prasinarima pomogli em jer im usporili podlogu em jer u prvim kolima im namjestaju neke vic igrace kad je trava u pitanju.
Ubijedjen sam da bi Federer u 9 od 10 meceva pobijedio Djokovica u prvom kolu W. A u Finalu bi Djokovic njega u 7 od 10. Umjesto da sacuvaju taj jedan teren da se na njemu igra finale, svake godine gledamo prasinara kako osvaja jedan W.
I jos narativ da ima igru za travu. Hahhaa Da ima igrao bi Queens i u Njemackoj a ne bjezao kao djavo od krsta.
I sto rekosmo ? Samo na Sport Klub jel' ?
https://instagram.com/cologneaddicte...d=YmMyMTA2M2Y=
Federer 2017. godine. od Ivaniševića iz 2001. godine, W su uzimali Hewitt jednom, Andy i Nadal dva puta i ostalo Novak i Roger. problem jeste što su usporili travnatu podlogu i to je već duže predmet polemika. što se tiče finala unazad ne znam koliko je teren u takvom stanju kada dođe do finala. 2014. godine je podloga bila dosta brza pa je opet Novak dobio u finalu Rogera
SK, ima najava na rts, al ne znam oće li ga zamračiti na extra tv
Da ja znam RTS ne zakljucava. Bar nisu Siner kad je bio. Ne gledam putem zvanicnih provajdera pa nisam ispratio ostale dane, ali protiv Sinera na M-telu nije bio zakljucan RTS. Bar ne u finisu meca. Ja se ukljucio nesto kasno.
hmmmm, za koga navijati...
![]()
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Zakljucan je rts, dajte link molim vas bratijo
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
za sad rts na extra tv nije zaključan
Na mbox jeste, neki linak, bio bih zahvalan.
Tu es mon héro!
Volio bi da Nolje dobije, ali ako Kirjos bude bolji nek mu je sa srećom.
Čini mi se da mi nikad nije bila ravnija crta...
javi mi molim te oce li bit rts zakljucan na extra tv, da bjezim na stan ako bude moglo da se gleda.
@Pasha
eo ga zaključaše, sve im. sad i meni treba link
Ima li sanse da Kyrgios dobije 4 gema u ijednom setu?
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Link dobri ljudi, ja guglah nema sanse
Tu es mon héro!
Osvaja set 100000% ako ne i dva.
Boji li se ovaj Nolje od Kirjosa?
pa vele spora podloga, pola sata setmora Novak mnogo bolje, prije svega da pokuša da izbači Kyrgiosa iz takta. na riternu prilično slab
dobro je novače,sat vremena ti treba da se sjetiš da ovaj ne umije da ide putem pa da ga šetaš
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks