Page 216 of 304 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... LastLast
Results 5,376 to 5,400 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    1,095
    Thanks Thanks Received 
    647
    Thanked in
    363 Posts

To apsolutno nije tačno, URA je na 11%

I nije prvi put CEDEM-u da daje takve prognoze za URU i SVAKI put su ih izbori neposredno nakon tih prognoza demantovali

TT

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

na 11% su taman ka ona anketa đe Dritan kaže kako Vladu podržava 60% ugašena partija totalno, zahvaljući Abazoviću. ko će to da ih glasa posle svega?
    Last edited by outline; 07-07-22 at 18:53.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Sve te brojke su prakticno nebitne trenutno i sklone su promjenama za vrijeme izborne kampanje.
    Look upon my works ye mighty and this pear...

4. The Following 5 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

hajde svega vi objasnite meni glupom i ludom na osnovu čega demokrate imaju 15 posto i neka to,nego bilježe rast?evo najsvelesrdnije molim

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Ako CEDEM tj Zlatko kaze da je DPS na 28%...znaci sigurno su na max 25%.... a i to je katastrofa da svaki 4ti stanovnik ove zemlje glasa tu lopovsku stranku.
    Nije cedem zlatko, a CEDEM ne omasi puno. Ovo da su na max 25% mogu biti. Jer je +- 3% greska maks
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    6,945
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by umart View Post
    hajde svega vi objasnite meni glupom i ludom na osnovu čega demokrate imaju 15 posto i neka to,nego bilježe rast?evo najsvelesrdnije molim
    Mozda jer su jedina opozicija ovoj vladi(osim SD), jedini nisu posli sa DPS pa neki ljudi to prepoznaju, sta znam

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Mozda jer su jedina opozicija ovoj vladi(osim SD), jedini nisu posli sa DPS pa neki ljudi to prepoznaju, sta znam
    Ili zato sto su zaposlili na stotine, ako ne i na hiljade partijskih botova po drzavnim organima i javnim preduzecima.

9. The Following 3 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Lako. Imaš masu ljudi kojima se nije dopalo dizanje DPS iz mrtvih i vraćanje na vlast. Takvi neće glasati ni URA ni DF koji se očigledno utalio.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Lako. Imaš masu ljudi kojima se nije dopalo dizanje DPS iz mrtvih i vraćanje na vlast. Takvi neće glasati ni URA ni DF koji se očigledno utalio.
    Ok, nisu za DF a ne vole ovu vladu, sve ok legitiman stav potpuno.

Ali pored ES kao opcije izabrat Demokrate?

Ajde objasni molim te.

Ja iskreno, ako izuzmemo Brajketa i njegove petljavine sa Ramadom i autoputem, ne vidim u čemu je razlika između SDa i Demokrata? Ja je ne vidim, koritašenje do iznemoglosti i demagogija do besmisla. Još su zaratili sa svima pride.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

Ajde objasni molim te.

Ja iskreno, ako izuzmemo Brajketa i njegove petljavine sa Ramadom i autoputem, ne vidim u čemu je razlika između SDa i Demokrata? Ja je ne vidim, koritašenje do iznemoglosti i demagogija do besmisla. Još su zaratili sa svima pride.

Ne znam, vjerovatno su neki bili odranije za Demokrate pa neće sad tako lako da se prebacuju. Znam ih nekolicinu kojima se sviđa Spajić ali neće da rizikuju, zamalo su se opekli da glasaju URA pa su oprezniji.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

zamolih najuljudnije i opet bajke i basne,tj bolje i da me trolujete nego da zaista vjerujete u to što napisaste...ču 'masa' ljudi,pa zaista šta tastatura trpi...

a na koritašenje 15 posto pitanje jel dps imao i u hajlajtu,bulk glasova je bilo na lične,džakove brašna i prijetnje,e vala ako se ko onih boji i treba svi do poslednjeg da propadnemo

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,121
    Thanked in
    2,747 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    Samo bih podsjetio na izjavu mngogih ovdje kako će ova vlada da torpeduje URU na gore rejtingom... Čisto podsjetnik koliko im je ova vlada i dil sa DPS-om bio samoubilački, uporedni rejting sept 2020 i sada, URA, DF i SNP u slobodnom padu:

A vidi ovo, Džejkob i Mickey za 2 mjeseca političkog bitisanja dostigoše 2/3 glasačkog tijela svetog trojca 30-ogodišnjih boraca za razvlašćenje mafijaške hobotnice, poznato kao i Medolino, Vojvoda i Pipun.
    A zato DF danas iskače iz frižidera sa naslovima "mora se potpisat temeljni" itd, jer vide da im se guzice pomjeraju.
    Ovu bruku da DPS i dalje ima tolike procente mi je ,a povraćanje, ovaj narod je definitivno mazohističan.
    Forever young, i want to be forever young

15. The Following 2 Users Say Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

zamolih najuljudnije i opet bajke i basne,tj bolje i da me trolujete nego da zaista vjerujete u to što napisaste...ču 'masa' ljudi,pa zaista šta tastatura trpi...
    Imaš crno na bijelo (heh) da ih 15% birača podržava, ako tebi to nije masa onda ok.

Thanks Thanks Given 
    6,945
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post

Ajde objasni molim te.

ES je jos uvjek nepoznanica, ne zna se nista osim da ce biti tu Spajic i Milatovic koji su ok. A ko su ostali? Moze li im se desiti da upadnu neki dil brejkeri na listu, ne znamo nista do izbora.

Dovoljna razlika je da nisu i nikad nece omogucavati vlast DPSu ni vrecu im drzati, za razliku od SD, SDP, URE, SNP, manjina....da ne ulazim u opet u ovu patolosku pricu

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    6,945
    Thanks Thanks Received 
    680
    Thanked in
    397 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ne zivim na forumu. I iskreno mi je zao sto nisam.
    Iako sam ti quotovao post ubrzo nakon sto si ga napisao? How convenient

Posto ti je zao sto nisi vidio, napisao sam ti da si nadobudna i nabijedjena budaletina, kome je svaka druga e koliko ste svi glupi i nista ne shvatate, da postom na koji odgovaram bezocno vrijedjas dobar dio populacije...i za kraj te napusio k.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Iako sam ti quotovao post ubrzo nakon sto si ga napisao? How convenient

Posto ti je zao sto nisi vidio, napisao sam ti da si nadobudna i nabijedjena budaletina, kome je svaka druga e koliko ste svi glupi i nista ne shvatate, da postom na koji odgovaram bezocno vrijedjas dobar dio populacije...i za kraj te napusio k.
    Wow, kako si mi ga rekao

20. The Following User Says Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Imaš crno na bijelo (heh) da ih 15% birača podržava, ako tebi to nije masa onda ok.
    više puta sam pitao,najuljudnije moguće,šta,ko kad i đe jer me zaista intrigira,i nikad nisam dobio bilo kakav odgovor sličan bilo čemu smisleno.

ko su ti ljudi koji glasaju,čak i u njihovim oficijelnim obraćanjima nemaš bez dva lika,za svo ovo vrijeme i javno nismo viđeli nikog drugog i ništa drugo.sve bukvalno što imamo je par slika skupova drugih ljudi đe vas fazon ima najviše 20-30 i voršipujete svoje božanstvo.

ja se zaista pitam jesam li ja lud,jer čak i na forumu đe svako može da piše manje više šta god hoće za ovo sad već pofino vrijeme niko nije ništa direktno i konkretno ni napisao,nema otvorenih simpatizera da kažu ej,mi smo za ovo ono,bilo šta,sve što imamo je oni jedini nisu za šurovanje sa dps-om,a iz pera vajnih objektivnih i nepovezanih likova.

bukvalno sajentolozi su otvorena knjiga za vas.

Thanks Thanks Given 
    25,815
    Thanks Thanks Received 
    8,309
    Thanked in
    4,075 Posts

Kako dragoj koleginici ne smeta kad njeni istomišljenici vrijeđaju ostale forumaše, al zato kad se takne u njene, hoće i do mupa da ide.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    kad njeni istomišljenici

Iznenađuje me da uopšte i postoje.

Nego,kad gledam ovu anketu na grafikonu kao da gledam sistem prelivnih sudova.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,115
    Thanks Thanks Received 
    5,769
    Thanked in
    3,330 Posts

ajmo malo pozitivnih vijesti ... ovo nagovjestaji dobre sezone
    https://www.rtvbudva.me/vijesti/dile...200-eura/57618

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    613
    Thanked in
    280 Posts

"ne plaše se oni Temeljnog ugovora, nego Europola. I premijer će saopštiti sve što bude trebalo ako me budu doveli u tu situaciju." - Dritan Abazović

Kad misliš da nema teorije veću budalu od Krivoga da postavimo za premijera, ovaj te demantuje...

Znači ako ga "ne dovedu u situaciju", onda nikome ništa, ma šta to bilo što imamo "od Europola"? Onda je sve ok?

I još mešetari, javno, sa informacijama koje ne kontroliše, već to imaju i druge službe; a koje potencijalno ukazuju na nekakvo krivično djelo?

Ovaj je za zatvor, ili zbog prikrivanja krivičnog djela, ili potencijalno odavanja službene tajne, ili zbog zloupotrebe službenog položaja - Europol te informacije ne šalje da bi Dritan ucjenjivao nekoga, nego da po tome postupaju institucije. Šta on ima to da čita uopšte?

Ali dobro, čuda se dešavaju, ovo neće biti najveće... Šta imaju neki centri moći i Abazoviću i Bečiću, da mi je kukavcu da znam... Jer ovo, ovo ne može ni zbog para da radi racionalan čovjek.

Šamara ga EU "šta si zapeo sad za to", napravi od Mila faktor stabilnosti ponovo, a zna mrčo da ne postoji raspored planeta koji će ga IKAD više vratit u tu fotelju ako sad padne. I on opet u klin.

A vlada milion posto pada ako Abazović ne povuče ručnu, i dozvoli da se revidiraju neki članovi ugovora i postigne nešto što je prihvatljivo "drugoj stran". Tu nema nikakve sumnje, kako čujem, izbori, pa ko što ponese posle. Daće se Spajku i Milatoviću podrška da se igraju, ako treba, ali Abaz i URA neće preteć 10 dana ako ovo budu gurali.

Nevjerovatan tip. Ko zna šta je on pisao na Sky, i šta mu imaju...

26. The Following 7 Users Say Thank You to Nije bitno... For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,815
    Thanks Thanks Received 
    8,309
    Thanked in
    4,075 Posts

Krivokapić i Dritan najveće moguće budale. Milo, Duško I ekipa kraljevi.

Thanks Thanks Given 
    7,357
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Krivokapić i Dritan najveće moguće budale. Milo, Duško I ekipa kraljevi.

Po roku trajanja na premijerskoj funkciji reklo bi se da su pogodio metu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

29. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,856
    Thanks Thanks Received 
    9,780
    Thanked in
    7,300 Posts

Dobar je Dritan samo nikako da ispuni sve svoje dječačke snove.

Tako on reče jednom.

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,357
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by Nije bitno... View Post
    "ne plaše se oni Temeljnog ugovora, nego Europola. I premijer će saopštiti sve što bude trebalo ako me budu doveli u tu situaciju." - Dritan Abazović

Kad misliš da nema teorije veću budalu od Krivoga da postavimo za premijera, ovaj te demantuje...

Znači ako ga "ne dovedu u situaciju", onda nikome ništa, ma šta to bilo što imamo "od Europola"? Onda je sve ok?

I još mešetari, javno, sa informacijama koje ne kontroliše, već to imaju i druge službe; a koje potencijalno ukazuju na nekakvo krivično djelo?

Ovaj je za zatvor, ili zbog prikrivanja krivičnog djela, ili potencijalno odavanja službene tajne, ili zbog zloupotrebe službenog položaja - Europol te informacije ne šalje da bi Dritan ucjenjivao nekoga, nego da po tome postupaju institucije. Šta on ima to da čita uopšte?

Ali dobro, čuda se dešavaju, ovo neće biti najveće... Šta imaju neki centri moći i Abazoviću i Bečiću, da mi je kukavcu da znam... Jer ovo, ovo ne može ni zbog para da radi racionalan čovjek.

Šamara ga EU "šta si zapeo sad za to", napravi od Mila faktor stabilnosti ponovo, a zna mrčo da ne postoji raspored planeta koji će ga IKAD više vratit u tu fotelju ako sad padne. I on opet u klin.

A vlada milion posto pada ako Abazović ne povuče ručnu, i dozvoli da se revidiraju neki članovi ugovora i postigne nešto što je prihvatljivo "drugoj stran". Tu nema nikakve sumnje, kako čujem, izbori, pa ko što ponese posle. Daće se Spajku i Milatoviću podrška da se igraju, ako treba, ali Abaz i URA neće preteć 10 dana ako ovo budu gurali.

Nevjerovatan tip. Ko zna šta je on pisao na Sky, i šta mu imaju...

Nekako je Zdravko bio bolji. Iz onoga alkoholizma i vjerskog fanatizma znalo je da se izordi i poneka zabavna misao npr o pokretanju planina mislima, profesorima fizičkog. Znao nam je prirediti baš lijepe radosti. Nekako me podsjeća na nekog pljanog strika koji dođe na slavu i preuzme banak na nervozu starijih, a na radost omladine koja očekuje kvalitetnu zabavu i u tom cilju ga i loži.
    Naravno strina pizdi i gazi ga pod sto nogom.
    Sa druge strane, Dritan je baš dosadan iako se trudi da ne bude tako. Recimo lik iz odeljenja kojeg niko nije primjećivao. Striko iz Amerike mu poklonio auto, prvi motorizovan u razred pa sad sa njime oće da se druže. I svi kolutaju očima kad navodno bači foru.
    Tri četri levela ispod strika.
    Izuzev mjerenja faktora zabavnosti kod obojice se nema što drugo mjeriti. Dva kvalitetna ćutuka. S tim što je Zdravko pojam integriteta za ovu budaletinu. Dritanovo faljenje sa 25 kola u pratnju u Beograd. Javne prijetnje podacima Europola ako ne slušaš. Njegova imbecilnost baš ide do mjere banalnosti. Al valjda zato i služi saradnja sa Europolom, da javno ucjenjuješ političare. Kakav kreten. Epski.
    No, polako. predviđam da će posle Dritana doći još veći idiot. Znam da to nije lako, ali...
    Drugari forumaši ne zaboravite da je Dritan bio vaš idol do prije pola godine.
    Tko leti, vrijedi...

32. The Following 3 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Page 216 of 304 FirstFirst ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)