Evo jednog slikovitog poredjenja.
Nekome je uspjeh prvo, nekome drugo.![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ko nam je inace ministar zdravlja i je li bilo izjasnjavanja o epidemioloskom stanju i mjerama?
Prosla ministarka se pominjala barem 2 puta dnevno, a sad ne znamo ni ime ministru (bjese li musko).
Je li nam premijer uredno vakcinisan i je li ga neko pitao o tome?
Jesu li nam svi ministri vakcinisani i je li ih neko pitao za to?
Inace, tiho se prica da je COVID stanje katastrofalno, ali zbog sezone se pravimo ludi svi.
Meni licno ne smeta jer licno smatram da sve one mjere nista dobro nisu donijele niti su pomogle, ali ne znam je li tako ispravno sa medicinske tacke gledista.
Ne pominju se ni vakcine ni maske ni distanca.
Oglasi li se ministar makar oko toga sto ljekari nose pistolje na poslu?
Last edited by Kliker17; 02-07-22 at 08:59.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Nećeš dobiti odgovore na pitanja od onih koji su svakodnevno zapomagali o svakom ministru. Ne baš o svakom. Oni koji su se izjašnjavali kao Crnogorci su ipak bili pošteđeni svakodnevne kritike. I tu se pokazuje sva licemjernost i još neke stvari tih forumaša. Posebno onih koji su se registrovali i postali aktivni posle 30.08.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ljubomorni ste što žena putuje a onda otišla tamo da izgine za bolji život u CG.
Klikeruja ti navedoh ponesto ali ti to vjesto izbjegavas, pa mislim da bi bilo fer da probamo iz nekog drugog ugla: sta ocekujes od ove 43. Vlade? Sta treba ova Vlada da uradi kako bi javnosti pokazala i dokazala da zadovoljava?
Zasto se pominje 42. Vlada kao prosla - zato sto se odmah poredi i gleda da li je ova bolja, a kao svakoj osobi koja je protiv DPSa, 42. je bila bolja od prethodnih 30.
Inace iz ovog spiska pominjes neke sitnice ili neke protokole kao sto su posjete a malo se i rugas jer nas ne uvedose u EU za 3 mjeseca.
Jedina zamjerka koju si navela a da je na mjestu je vodjenje EPCG koju vode likovi koji nemaju veze sa 43. Vladom, koji su ostaci 42. Vlade i koji najbolje pokazuju kakvu smo vladu smijenili.
Ako izadje novi uredjaj necemo da ga kritikujemo zato sto mora da se puni, jer smo ocekivali da ima trajanje baterije od 10 godina bez punjenja, a kad neko kaze da njemu baterija traje 2 dana a proslogodisnjem dan, ti kazes: zasto pricamo o proslogodisnjem? Treba da pricamo o novom modelu.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...traze-u-srbiji
"Predsjednik Aleksandar Vučić me nije molio, izdao je naređenje. On je predsjednik svih Srba, a ja kao ministar unutrašnjih poslova sam dužan da slušam i poštujem odluke predsjednika svih Srba. Ovo je organizovana i uređena država, nismo mi Crna Gora“, kazao je Vulin.
rijetka splačina. ali za ovo je kriv Abazović, kad već on može da bruka državu može i ovaj
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vijesti su smece
Da nadogradim ovu odlicnu analizu #Kliker17 sa tudjim mislima koje poštujem ,
Sinisa Luković,
..........Tragikrdija (tragedija & lakrdija) ide i dalje od toga pa ministar unutrašnjih poslova biva turizmolog, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede VKV električar, ministar javne uprave je školski psiholog, ministar odbrane lik čije su policijske postrojbe svojevremeno izvanredno “odbranile” čast, dostojanstvo i tjelesni integritet građanina Mija Martinovića, ministar kapitalnih investicija i košarkaški trener, a ministar vanjskih poslova, koji treba da nas miri sa regionom, neskriveni srbomrzac i uzurpator nacionalne penzije.,.........
https://www.vijesti.me/kolumne/61088...g_share-button
Dako se ko oglasi, bilo ko, da sjede ovoga gremlina, ovo samo na pozornici srpske politicke scene likovi poput ovoga, Dacica i sl mogu da imaju uloge...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ministarstvo zdravlja nam je ugrozeno, pocelo je tako sto je DPS vladavina podrzavala sivu ekonomiju, pa su ljudi bliski vlasti otvarali firme a izbjegavali puno placanje poreza drzavi, velikim dijelom su ostetili budzet koji je zavisio od toga koliko svaki zaposleni uplati dijelom svoje zarade.
Onda je dosao program Evropa sad koji je skroz ukinuo takvu vrstu punjenja budzeta pa smo dosli do dosta manje razlike izmedju bruto i neto zarade.
Rezultat je sta? Kompletno urusavanje zdravstvenog sistema ili rezervisanje na koriscenje samo penzionerima. Zaposleni naravno treba da idu u PZU koje su u cijem vlasnistvu?
Koga da okrivimo ili sta pametnije da uradimo?
Da dodam kako patrijote cim ih zub zaboli idu za Beograd da se tamo lijece i usput posjete stanove i ostalu imovinu koju imaju, dobro im je Vulin rekao - licemjeri.
Treba ih osuditi na koriscenje domacih drzavnih zdravstvenih usluga koje su doveli do propasti.
Izgleda da dolazi do transverzale SD sa..SNP.
Čim Šehović ispisa onoliko pismo,mrzi me da citiram i djelić.
(don't waste emotion in dirty things)
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Da li je u Upravni odbor Luke Kotor (ne shvatih da li na mjesto predsjedinka) postavljena družbenica ministra Krivokapića ili je to obična izmišljotina?
Situacija s pandemijom je sad neuporedivo bolja nego u vrijeme prosle ministarke. U vrijeme prosle ministarke broj novooboljelih je prelazio 2.500 dnevno, sada su brojke ispod stotinu (s znakovima da ce brojke ici navise zbog turisticke sezone). Ne mislim da je to zasluga novog ministra, vec je to opsti trend. Sem toga, novi soj omikron nije onako opasan kao prethodni i broj umrlih je daleko manji nego ranije. Tako, savim je logicno da se sada manje prica o koroni. Nema to veze ni s ovom, niti s proslom vladom. Tako je svuda u svijetu.
Prosla ministarka je pominjana u kontekstu krsenju medicinskih mjera. Samo to je bio dovoljan razlog da je diskvalifikuje za mjesto ministarke zdravlja. ZK je bio jedini premijer u EU koji se nije vakcinisao, u vrijeme kad se u CG masovno umiralo od korone, a on bio na celu tima za borbu protiv korone. To dosta govori i o njegovom moralu. On je morao da se vakcinise kako bi dao primjer i druge zastitio. Njegovo krsenje mjera je posebna prica.
Koliko se sjecam, Dritan Abazovic se vakcinisao - bila je vijest o tome.
Tako, ne znam sto je tacno bila svrha tvoje poruke?
Zao ti je prosle Vlade?
Imala je ona još dosta poruka kad je ova vlada u pitanju. Nego obrati pažnju pa obrazloži slobodno ova ostala ako si tako upućen I siguran u ovoo čemu si pričao sad.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks