Page 206 of 304 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... LastLast
Results 5,126 to 5,150 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Evo jednog slikovitog poredjenja.
    Nekome je uspjeh prvo, nekome drugo.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,925
    Thanked in
    1,452 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Evo jednog slikovitog poredjenja.
    Nekome je uspjeh prvo, nekome drugo.
    I bilo je sasvim dovoljno price zasto su prihodi bili veci. Nije nam valjda toliko kratko pamcenje?
    Look upon my works ye mighty and this pear...

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    I bilo je sasvim dovoljno price zasto su prihodi bili veci. Nije nam valjda toliko kratko pamcenje?
    A cija je to zasluga sto su veci i do kad ce to da traje? A gdje se osjeca steta?
    Zasto nisu pokrenute prijave protiv Milojka zbog urusavanja ekonomije?

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Ko nam je inace ministar zdravlja i je li bilo izjasnjavanja o epidemioloskom stanju i mjerama?
    Prosla ministarka se pominjala barem 2 puta dnevno, a sad ne znamo ni ime ministru (bjese li musko).
    Je li nam premijer uredno vakcinisan i je li ga neko pitao o tome?
    Jesu li nam svi ministri vakcinisani i je li ih neko pitao za to?

Inace, tiho se prica da je COVID stanje katastrofalno, ali zbog sezone se pravimo ludi svi.

Meni licno ne smeta jer licno smatram da sve one mjere nista dobro nisu donijele niti su pomogle, ali ne znam je li tako ispravno sa medicinske tacke gledista.
    Ne pominju se ni vakcine ni maske ni distanca.
    Oglasi li se ministar makar oko toga sto ljekari nose pistolje na poslu?
    Last edited by Kliker17; 02-07-22 at 08:59.

5. The Following 8 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,835
    Thanks Thanks Received 
    8,311
    Thanked in
    4,077 Posts

Nećeš dobiti odgovore na pitanja od onih koji su svakodnevno zapomagali o svakom ministru. Ne baš o svakom. Oni koji su se izjašnjavali kao Crnogorci su ipak bili pošteđeni svakodnevne kritike. I tu se pokazuje sva licemjernost i još neke stvari tih forumaša. Posebno onih koji su se registrovali i postali aktivni posle 30.08.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

7. The Following 4 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,220
    Thanks Thanks Received 
    1,661
    Thanked in
    899 Posts

Ljubomorni ste što žena putuje a onda otišla tamo da izgine za bolji život u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Ja nigdje nisam branila ili hvalila 42. vladu. Ona je svakako proslost i ocijenjena je na njenoj temi bar 1000 puta.
    Nema potrebe da obrces pitanje i da skreces na temu 42 kad imamo temu 43:

Moze li odgovor ZASTO smatras da je 43. najbolja ikad u istoriji?
    Barem 2 razloga.

Samo mi nemoj o planovima. Svi imaju planove.
    Dosadasnji potezi me zanimaju.
    Ono sto sam ja vidjela je:

1. Napravljeni Viber stikeri o EU integracijama
    2. Posjeta premijera Ukrajini i obecanje da ce se tamo graditi CG zgrada.
    3. Posjeta premijera Srbiji i obecanje da se necemo pretresat na granicama, a i Mare neka ostane tamo ne treba nam vise.
    4. Upozorenje da manje trosimo struje i goriva jer ce bit krize
    5. Pokusaj vracanja radne nedjelje, pa povlacenje zbog reakcije javnosti.
    6. Pokusaj ozakonjivanja dodjele stanova funkcionerima pa povlacenje uslijed reakcije javnosti.
    7. Postavljanje na bitne pozicije ljudi koji imaju krivicne prijave i mlaka reakcija ministra pravde.
    8. Jokov pokusaj ozakonjivanja sjece i prodaje nasih suma.
    9. Mjaukanje Aleksandra Damjanovica da nas EUSAD unisti i odvede u bankrot i kad je javnost trazila istragu o tome i dokaze odjednom je utihnuo (i ne oglasava se o vijestima o suficitu u budzetu)
    10. Neisplacivanje naknada za novorodjencad jer im nije prioritet i obecanje da hoce.
    11. Odluka da se kabinetu predsjednika poveca budzet (ne znam je li realizovano)
    12. Smjena kadrova bez provjere sposobnosti i zaposljavanje DF-a da bi cutao kao mula kao i do sad, zaposljavanje SD-a, SDP-a i DPS-a.
    13. Ponovno aktiviranje price o temeljnom ugovoru da se jos malo Draginja prci po tviterima i da se Zeko okuplja (jedina dobra strana ovoga je sto je DPS pokazao dje je kad je odbrana CG vrijednosti u pitanju )
    14. Obustavljanje istraga i hapsenja koja su krenula u prelaznom periodu 42-43.
    15. Ucutkana cak i Olivera i skrenuta joj paznja da vise ne talasa objavama.

To je ono sto ja registrovah.
    Mozda je neko pazljivije pratio pa mu nisu promakli ni neki dobri potezi.
    Ja molih ako ih ima da ih ovako poslozite sa spiskom, pa da stavimo na vagu i vidimo da li je Vlaba bolja ili gora, ili cak najbolja u istoriji.
    Klikeru ja ti navedoh ponesto ali ti to vjesto izbjegavas, pa mislim da bi bilo fer da probamo iz nekog drugog ugla: sta ocekujes od ove 43. Vlade? Sta treba ova Vlada da uradi kako bi javnosti pokazala i dokazala da zadovoljava?

Zasto se pominje 42. Vlada kao prosla - zato sto se odmah poredi i gleda da li je ova bolja, a kao svakoj osobi koja je protiv DPSa, 42. je bila bolja od prethodnih 30.

Inace iz ovog spiska pominjes neke sitnice ili neke protokole kao sto su posjete a malo se i rugas jer nas ne uvedose u EU za 3 mjeseca.

Jedina zamjerka koju si navela a da je na mjestu je vodjenje EPCG koju vode likovi koji nemaju veze sa 43. Vladom, koji su ostaci 42. Vlade i koji najbolje pokazuju kakvu smo vladu smijenili.

Ako izadje novi uredjaj necemo da ga kritikujemo zato sto mora da se puni, jer smo ocekivali da ima trajanje baterije od 10 godina bez punjenja, a kad neko kaze da njemu baterija traje 2 dana a proslogodisnjem dan, ti kazes: zasto pricamo o proslogodisnjem? Treba da pricamo o novom modelu.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...traze-u-srbiji

"Predsjednik Aleksandar Vučić me nije molio, izdao je naređenje. On je predsjednik svih Srba, a ja kao ministar unutrašnjih poslova sam dužan da slušam i poštujem odluke predsjednika svih Srba. Ovo je organizovana i uređena država, nismo mi Crna Gora“, kazao je Vulin.

rijetka splačina. ali za ovo je kriv Abazović, kad već on može da bruka državu može i ovaj

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

11. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    299
    Thanks Thanks Received 
    90
    Thanked in
    62 Posts

Vijesti su smece

13. The Following User Says Thank You to gamechanger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    1,810
    Thanked in
    911 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

"Predsjednik Aleksandar Vučić me nije molio, izdao je naređenje. On je predsjednik svih Srba, a ja kao ministar unutrašnjih poslova sam dužan da slušam i poštujem odluke predsjednika svih Srba. Ovo je organizovana i uređena država, nismo mi Crna Gora“, kazao je Vulin.

rijetka splačina. ali za ovo je kriv Abazović, kad već on može da bruka državu može i ovaj

Najace je kad ova vjecita podguzna muva nekad Mire Markovic sad Vucica nekome drzi govor
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    490
    Thanks Thanks Received 
    1,993
    Thanked in
    1,125 Posts

Pa posle nama srbima iz Crne Gore lako, a treba da biramo izmedju Aleksandra Vucica ili Mila Djukanovica

16. The Following User Says Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Da nadogradim ovu odlicnu analizu #Kliker17 sa tudjim mislima koje poštujem ,

Sinisa Luković,

..........Tragikrdija (tragedija & lakrdija) ide i dalje od toga pa ministar unutrašnjih poslova biva turizmolog, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede VKV električar, ministar javne uprave je školski psiholog, ministar odbrane lik čije su policijske postrojbe svojevremeno izvanredno “odbranile” čast, dostojanstvo i tjelesni integritet građanina Mija Martinovića, ministar kapitalnih investicija i košarkaški trener, a ministar vanjskih poslova, koji treba da nas miri sa regionom, neskriveni srbomrzac i uzurpator nacionalne penzije.,.........

https://www.vijesti.me/kolumne/61088...g_share-button

18. The Following User Says Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,359
    Thanks Thanks Received 
    4,775
    Thanked in
    2,444 Posts

Quote Originally Posted by MLS View Post
    Da nadogradim ovu odlicnu analizu #Kliker17 sa tudjim mislima koje poštujem ,

Sinisa Luković,

..........Tragikrdija (tragedija & lakrdija) ide i dalje od toga pa ministar unutrašnjih poslova biva turizmolog, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede VKV električar, ministar javne uprave je školski psiholog, ministar odbrane lik čije su policijske postrojbe svojevremeno izvanredno “odbranile” čast, dostojanstvo i tjelesni integritet građanina Mija Martinovića, ministar kapitalnih investicija i košarkaški trener, a ministar vanjskih poslova, koji treba da nas miri sa regionom, neskriveni srbomrzac i uzurpator nacionalne penzije.,.........

https://www.vijesti.me/kolumne/61088...g_share-button
    A što treba da nas neko miri sa regionom? Da nismo sa kime ratovali pa da nam treba mirenje?
    Tko leti, vrijedi...

20. The Following User Says Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,014
    Thanks Thanks Received 
    4,081
    Thanked in
    2,304 Posts

А прије мјесец дана солио гузицу у БД.
    Можда следећи пут да је соли у Грчку?
    Црногорце је одржало црногорско срце.

22. The Following 2 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

Dako se ko oglasi, bilo ko, da sjede ovoga gremlina, ovo samo na pozornici srpske politicke scene likovi poput ovoga, Dacica i sl mogu da imaju uloge...

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Tu es mon héro!

24. The Following User Says Thank You to no-mercy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Ko nam je inace ministar zdravlja i je li bilo izjasnjavanja o epidemioloskom stanju i mjerama?
    Prosla ministarka se pominjala barem 2 puta dnevno, a sad ne znamo ni ime ministru (bjese li musko).

Inace, tiho se prica da je COVID stanje katastrofalno, ali zbog sezone se pravimo ludi svi.

Meni licno ne smeta jer licno smatram da sve one mjere nista dobro nisu donijele niti su pomogle, ali ne znam je li tako ispravno sa medicinske tacke gledista.
    Ministarstvo zdravlja nam je ugrozeno, pocelo je tako sto je DPS vladavina podrzavala sivu ekonomiju, pa su ljudi bliski vlasti otvarali firme a izbjegavali puno placanje poreza drzavi, velikim dijelom su ostetili budzet koji je zavisio od toga koliko svaki zaposleni uplati dijelom svoje zarade.

Onda je dosao program Evropa sad koji je skroz ukinuo takvu vrstu punjenja budzeta pa smo dosli do dosta manje razlike izmedju bruto i neto zarade.

Rezultat je sta? Kompletno urusavanje zdravstvenog sistema ili rezervisanje na koriscenje samo penzionerima. Zaposleni naravno treba da idu u PZU koje su u cijem vlasnistvu?

Koga da okrivimo ili sta pametnije da uradimo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Da dodam kako patrijote cim ih zub zaboli idu za Beograd da se tamo lijece i usput posjete stanove i ostalu imovinu koju imaju, dobro im je Vulin rekao - licemjeri.

Treba ih osuditi na koriscenje domacih drzavnih zdravstvenih usluga koje su doveli do propasti.

Thanks Thanks Given 
    23,864
    Thanks Thanks Received 
    9,783
    Thanked in
    7,303 Posts

Izgleda da dolazi do transverzale SD sa..SNP.

Čim Šehović ispisa onoliko pismo,mrzi me da citiram i djelić.

(don't waste emotion in dirty things)

Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,540
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Da li je u Upravni odbor Luke Kotor (ne shvatih da li na mjesto predsjedinka) postavljena družbenica ministra Krivokapića ili je to obična izmišljotina?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    82 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Da li je u Upravni odbor Luke Kotor (ne shvatih da li na mjesto predsjedinka) postavljena družbenica ministra Krivokapića ili je to obična izmišljotina?
    Ona je u tamo odavno,a od 2017god, je zamjenica izvršnog direktora.Izvrni direktor je obično demokrata,sad je frontovac,a predsjednica borda urašica.
    Inače gospodin Krivokapić je "najveći"manjiski akcionar.Večiski je grad Kotor.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Quote Originally Posted by holiday View Post
    Ona je u tamo odavno,a od 2017god, je zamjenica izvršnog direktora.Izvrni direktor je obično demokrata,sad je frontovac,a predsjednica borda urašica.
    Ako je Krivokapic najveci manjinski akcionar, a njegova nevjencana supruga u Upravnom odboru, da li se tu radi o konfliktu interesa?

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Situacija s pandemijom je sad neuporedivo bolja nego u vrijeme prosle ministarke. U vrijeme prosle ministarke broj novooboljelih je prelazio 2.500 dnevno, sada su brojke ispod stotinu (s znakovima da ce brojke ici navise zbog turisticke sezone). Ne mislim da je to zasluga novog ministra, vec je to opsti trend. Sem toga, novi soj omikron nije onako opasan kao prethodni i broj umrlih je daleko manji nego ranije. Tako, savim je logicno da se sada manje prica o koroni. Nema to veze ni s ovom, niti s proslom vladom. Tako je svuda u svijetu.

Prosla ministarka je pominjana u kontekstu krsenju medicinskih mjera. Samo to je bio dovoljan razlog da je diskvalifikuje za mjesto ministarke zdravlja. ZK je bio jedini premijer u EU koji se nije vakcinisao, u vrijeme kad se u CG masovno umiralo od korone, a on bio na celu tima za borbu protiv korone. To dosta govori i o njegovom moralu. On je morao da se vakcinise kako bi dao primjer i druge zastitio. Njegovo krsenje mjera je posebna prica.

Koliko se sjecam, Dritan Abazovic se vakcinisao - bila je vijest o tome.

Tako, ne znam sto je tacno bila svrha tvoje poruke?

Zao ti je prosle Vlade?

32. The Following User Says Thank You to Ostoja For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25,835
    Thanks Thanks Received 
    8,311
    Thanked in
    4,077 Posts

Imala je ona još dosta poruka kad je ova vlada u pitanju. Nego obrati pažnju pa obrazloži slobodno ova ostala ako si tako upućen I siguran u ovoo čemu si pričao sad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Ako je Krivokapic najveci manjinski akcionar, a njegova nevjencana supruga u Upravnom odboru, da li se tu radi o konfliktu interesa?
    Quote Originally Posted by holiday View Post
    Zar u tom slucaju on nema pravo da predlozi nekog, kao najveci manjinski akcionar? Jos ako kazete da su tu Demokrate pa DF znaci da nije bilo politicki, jer su oni politicki protivnici sa SDPom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    133 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Imala je ona još dosta poruka kad je ova vlada u pitanju. Nego obrati pažnju pa obrazloži slobodno ova ostala ako si tako upućen I siguran u ovoo čemu si pričao sad.

Iz odgovora cita ono sto joj odgovara a dosta preskace jer joj se ne svidja odgovor iako zna da je istinit. Sad kad je Evropa sad zadala zavrsni udarac sistemu zdravstva...dje da se lijecimo? Ocemo li i mi za Beograd? Ali da ne bude prozivki posle...

Page 206 of 304 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)