Ja nigdje nisam branila ili hvalila 42. vladu. Ona je svakako proslost i ocijenjena je na njenoj temi bar 1000 puta.
Nema potrebe da obrces pitanje i da skreces na temu 42 kad imamo temu 43:
Moze li odgovor ZASTO smatras da je 43. najbolja ikad u istoriji?
Barem 2 razloga.
Samo mi nemoj o planovima. Svi imaju planove.
Dosadasnji potezi me zanimaju.
Ono sto sam ja vidjela je:
1. Napravljeni Viber stikeri o EU integracijama
2. Posjeta premijera Ukrajini i obecanje da ce se tamo graditi CG zgrada.
3. Posjeta premijera Srbiji i obecanje da se necemo pretresat na granicama, a i Mare neka ostane tamo ne treba nam vise.
4. Upozorenje da manje trosimo struje i goriva jer ce bit krize
5. Pokusaj vracanja radne nedjelje, pa povlacenje zbog reakcije javnosti.
6. Pokusaj ozakonjivanja dodjele stanova funkcionerima pa povlacenje uslijed reakcije javnosti.
7. Postavljanje na bitne pozicije ljudi koji imaju krivicne prijave i mlaka reakcija ministra pravde.
8. Jokov pokusaj ozakonjivanja sjece i prodaje nasih suma.
9. Mjaukanje Aleksandra Damjanovica da nas EUSAD unisti i odvede u bankrot i kad je javnost trazila istragu o tome i dokaze odjednom je utihnuo (i ne oglasava se o vijestima o suficitu u budzetu)
10. Neisplacivanje naknada za novorodjencad jer im nije prioritet i obecanje da hoce.
11. Odluka da se kabinetu predsjednika poveca budzet (ne znam je li realizovano)
12. Smjena kadrova bez provjere sposobnosti i zaposljavanje DF-a da bi cutao kao mula kao i do sad, zaposljavanje SD-a, SDP-a i DPS-a.
13. Ponovno aktiviranje price o temeljnom ugovoru da se jos malo Draginja prci po tviterima i da se Zeko okuplja (jedina dobra strana ovoga je sto je DPS pokazao dje je kad je odbrana CG vrijednosti u pitanju

)
14. Obustavljanje istraga i hapsenja koja su krenula u prelaznom periodu 42-43.
15. Ucutkana cak i Olivera i skrenuta joj paznja da vise ne talasa objavama.
To je ono sto ja registrovah.
Mozda je neko pazljivije pratio pa mu nisu promakli ni neki dobri potezi.
Ja molih ako ih ima da ih ovako poslozite sa spiskom, pa da stavimo na vagu i vidimo da li je Vlaba bolja ili gora, ili cak najbolja u istoriji.
Bookmarks