Dakle, da kod neke moguce smjene ponovne, ne ocekujem da drobis po cio dan o zaposljavanju?
Retoricko pitanje
Gagi jos si na forum, pa vratili se tvoji, sad si spokojan, gasi pa se vidimo jopet kad smijene ove tvoje, da kukumaces kako si ugrozen...
Svi oni dobijaju instrukcije od stranih ambasada pa i nesretni Dajković.
Performans je naravno u skladu sa afinitetima glasača ali cilj je isti.Fotelja.
I plate su iste i jednima i drugima.
U sigurnim smo rukama. (stranih ambasada)
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-06-22 at 12:03.
Simpaticno mi je misljenje ljudi, vremenom ih je sve vise i vise koji su ubijedjeni da nase vlade ne sastavljamo mi (nas narod) vec da to rade neke strane ambasade.
A taj utisak se stice jer su culi/vidjeli da je neko razgovarao sa nekim strancima koji su iz drzava mnogo vecih i jacih od nase.
Uvijek li trazimo krivca u nekoj vecoj sili, nikad nismo odgovorni, nikad nismo mocni nego smo stalno nezadovoljni i bjezimo od realnosti.
Ovo je najbolja vlada koju imamo od kad ja pratim politicka desavanja, a drustvo nam je takvo da se od politike ne moze sakriti. Strane sile nisu ucestvovale u sastavljanju i nije kriv bog tako sto nam je dodijelio negativnu energiju pa nismo srecni i zadovoljni.
Naravno da sastavljaju i naravno da ih pozovu za sto i kažu kako teče golfska struja.
Meni lično gledajući kapacitet naših političara ne smeta.(naprotiv)Doduše njihov kapacitet je reciprocitet biračkog tijela.
Da nije Jokoviću se ukazalo u snu da se okrene EU?
Da nije iz svog junačkog pivskog srca izgovorio čuveno crknite puknite?
Dobili su recimo instrukcije oko povećanja žena u politici (to je sad in u Evropi by the way) pa se da primjetiti kako sa tim kreće i u Dajkovoj partiji.
Dok pucaju po nacionalnim,vjerskim i ostalim emocijama.Ja ih nemam pa ono.
DF je dušu dao za opoziciju (vidjelo se to savršeno dok su imali udio vlasti) Slika u prilogu.
Bitnije mi je da pratim globalne promjene i te strane ambasade nego lokalnu baruštinu.
Pa ni ona glasačka kutijica me neće gledat.
Last edited by Bluemoon; 17-06-22 at 12:42.
DF je dusu dao da se unisti i da vise ne postoji a Jokovic je bio dio vlade prije ove pa je napravio dogovor da zadrzi osvojena mjesta i dobije jos koje a usput pokupi dio glasaca DFa na sledecim izborima. Sta ti jos nije jasno?
Sve je meni savršeno jasno još odavno,a ta pasivna agresija kod mene ne prolazi.
Da, vanzemaljci nam zamajavaju glasace kako bi strane ambasade dobile sansu da nam sastave vladu jer im je dosadno a i vanzemaljci rade za njih.
Vesna Medenica, Blazo Jovanic, smjena Katnica, sverc duvana, sky aplikacija...ovi vise uradise za dva mjeseca nego prosla za godinu i dva. I ne valja...
A godinama se trubi na forumu da se jedva ceka vlada bez df i dps.
Da. "Oni" uradiše.
To je kao da pošalje neko kurira a primalac pošte kaže e svaka ti čast kako si ga sastavio.
Nego,sve je legitimno.
Ne biva vlada bez podrske dps i/ili df. A davno je jos napisano - smijesani najlakse se piju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nego ko je to uradio, britanci ili ameri? To je trebala prosla da uradi i zato je pala jer nista dobro nije uradila - na vrijeme. Posle su pokusali da se izvade sa Evropa sad ali kasno...jos su na sraman nacin pokusali da izbace URA iz dogovora.
Evo ih sad podrzavaju, samo treba odrzati DPS na nivou kojem je on odrzavao opoziciju dok je vladao 30 godina i sve je super.
Last edited by Vitis; 17-06-22 at 13:28.
Pa promjenila se politička scena u globalu sasvim očekivano.
Ojačanoj desnici se ruka obara lagano.
Last edited by Bluemoon; 17-06-22 at 13:37.
Duboka drzava i ljudi gusteri. Koliko je Medojevica na ovaj forum, sta je ovo.
Prvo se ne moze maci DPS bez stranih ambasada, pa onda su ih oni makli, pa ih evo sad i vracaju....
Kako se opet prodaje prica, to je projekat zapada, ne dirajte nista jer ne mozete....
Sto neko rece njima je i Vuksic bio dobar. Jeste sve su zapadne ambasade trazile da se Spicanovic vrati na posao, ne mogu cigarete da se svercuju.
Ti si za ovo kriv, ti si uru doveo na vlast
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Evo vracamo Polovica na isto mjesto. Skrljao covjek pare na tenderu sa online konferencijsku salu. A vlada drzi sjednice na Viberu i Whatsappu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks