vidjeli da ce neko da plati za drvo,pa da pogledaju da nece ko platit vise,mozda te zovnu ako im niko ne ponudi vise para
Nisam im ostavio ništa dogovorili se kad stignu u PG da me pozovu da je preuzmem i da im je platim 20€, nego mi je žao što nije završila kod mene, što je nekako ne spakovah u auto.
Last edited by METZ; 12-06-22 at 20:03.
vidjeli da ce neko da plati za drvo,pa da pogledaju da nece ko platit vise,mozda te zovnu ako im niko ne ponudi vise para
Podji na buvljak u petak ili subotu i naci ces ih
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ili zaboravi…
Moze li totalni antitalenat za crtanje i slikanje da kazem da nauci da slika?Uz casove , naravno, strucnog lica
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
da slika za svoju dušu ili?ovo prvo naravno,kao i svaku umketnost,ali npr prijemni neće proći.
To ja pitam za sebe, to mi je bas zao sto se rodih skroz bez talenta, ne umijem djetetu nista nacrtati
Kad kazem anti znaci skoz 0
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jel ima neki provjeren program ili sajt za skidanje strane muzike(tipa kao sto je nekad bio Odc/Dc+)
Freezer
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
lakše i tebi i nama da kažeš koji te žanrovi zanimaju i koji format/na čemu bi slušao.
Za sada sve nadjoh na ovaj sajt sto je nexus4 okacio
Skupilo mi se oko 300 pjesama na Shazam pa da micem to
Ranije je bilo programa i sajtova no vise nista ne radi
![]()
Last edited by Randy Orton; 13-06-22 at 21:39.
vidim win je platforma,iz brauzera spotify free nalog radi,mislim da bi ti zadovoljio sve potrebe
Ново љето, нови проблеми. Можете ли ми препоручити доброг дерматолога у ПГ?
Тражим по форуму и видим да најновији одговори су и по четири године стари, па рекох да питам за актуелније информације.![]()
Vidi ovog stručnjaka sa strane Adamovića u Nova Medic
Ako krene da ti prepisuje dijagnozu a da ti nije to pogledo detaljno i da nisi vadio nalaze,bjezi od toga.Pricam ti iz iskustva
Moguće. Ja ga preporučih jer je sa strane, a sa ovima odavde izgleda da niko nije riješio problem. Da li je to do problema ili do dr, ne znam.
A kako ce rijesiti kad koga god da pitas, svi znaju bolje od tih doktora jer su citali na internetu a i drugarica im je rekla da taj doktor nista ne zna. Jos sto se lijece i na svoju ruku, pa mijesaju preparate jedne sa drugima ili modernu medicinu sa prirodnim ljekovima.
Ако посетим доброг дерматолог, пишем овде. Хвала на препоруци и саветима.
Поћи ћу. Само да појасним, препорука је за ову ординацију? Чисто да провјерим, има још једна ординација под тим именом, али пружа услуге алтернативном медицином; никакве везе са кожом.
Ima li ko iz pravne struke, imam zanimljivu situaciju?
Dakle, imam neko imanje blizu Slanog, tu nisam bio ne pamtim od kad, da bih danas saznao da je magistrala Nikšić-Trebinje proširivana baš dijelom mojeg imanja, kažu kao isplaćivali su ko se prijavio, s obzirom da nas niko nije obavijestio, samim tim nit smo se prijavljivali niti dobili obeštećenje.
Ima li druge solucije osim tužbe?
Forever young, i want to be forever young
Geoportal fino pa vidji sto i kako.
Ako je na vas upisano a proslo - fakticka eksproprijacija
Ako nije na vas upisano ( a vase je ) -utvrdjivanje svojine
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Upisano na nas.
Šta je faktička eksproprijacija?
Nije problem što je odradjena eksproprijacija, samo da su obavjestili svakog vlasnika ponaosob, ovako su valjda dali neki javni oglas ili slično i ko se prijavio, taj je obeštećen.
Znači, samo sud?
Forever young, i want to be forever young
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks