E da znam, da nastavim da ne idem.
E da znam, da nastavim da ne idem.
Juneci i pileci tantuni u Njegosevu u The chef(turska brza hrana) za svaku preporuku.
E kakav spektakl od krapa (1.3KG) iz "Naše Priče", prste da poližeš uz njihovu marinadu, savršeno ispržen, svjež bez trunke bilo kakvog šmeka.
S obzirom da su ostali đe sam uzimao povećali cijene a smanjili porcije drastično, ovo će mi bit prvi izbor ubuduće.
10.50 EUR je ova porcija, troje da jede fino ili dvoje da se raznesu. Krompir salata dođe i riža sa povrćem, marinada za krapa i dva velika njihova domaća somuna.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Green&protein sto de otvorio u Green level, rekao bih ista fransiza ka ona u Tiranu sto posjetih, salata odlicna 5.9, burger sa pilecom pljeskavicom i domacom lepinjom ultra zdravo i ukusno 4.9. Ovi sokovi su preskupi, po 3.9 i bili su topli iako su ih na lice mjesta pravili, izgleda da ne drze voce u frizider. Osim sokova ovo ostalo je mnogo dobro.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Arbri, Skadar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
provjereni vrhunski kolaci svjezi bukvalno svaki dan svjeze napravljeni...skupi poprilicno ali ipak vrhunski....sladoled im je isto vrh...tulumba je odlicna, urmasica meni neprevazidjena, isler najstrasniji, ekler ah-mene, voćna torta bomba ali izuzetna, bombica i čokoladna i od oraha vrh...ima tu svasta jos stoo je sjajno, ali porcije povelike kao i cijene ali kad me mrzi da pravim a bih nesto da valja da pojedem zakoljem se i odem tamo. Mislim da nema ispod 3 eura nista
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Konak CT, cicvara, goveđa supa, hljebovi, teletina ispod sača bez greške, teleća čorba malo kisela. Prosjek starosti konobara 60 god, ali lete.
Camelot Pub, pivski pjat od kilo mesa. 3 vrste kobasica i pileći štapići sa susamom - odlično bješe ovo, baš je krcato mesa bilo. Dođe i pomfrita dosta, sira, domaći hleb... Cijena čini mi se 14.90 u lokalu, preko Glova je skuplje 2e.
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Čumićevo sokače, Zlatibor. Lepinja sa sve i domaće kisjelo mlijeko.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Gloria, teleci medaljoni u sosu od sampinjona sa rizom i grilovanim povrcem. I vitaminska salata. 10/10.
Neka vi dobro učini. Sad je vrijeme za morsku robu, a moze I rijecna. Bijelo vino dobro page uz to kaze tonči huljic da nam bude lipo
Hotel Admiral u Perastu odlična hrana, ali konobar koji nas je usluživao je previše dosadan iskreno (primjera radi ne daje nam s mirom da večeramo zbog njegovih pitanja je li sve u redu, nešto za piće još i još neko konstantno motanje oko nas, malo i neprijatno bijaše)
Oce co'ek da zaradi baksis.
Tako je oko nas gore u Pivu, reko nemas brige, zvacemo te bude li sta trebaloa bas neprijatno svako 10ak min se muva oko stola...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Tu es mon héro!
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kod Sulja jutros.
Koja je cijena kada je vec znas![]()
14 € su u Gloriu. Npr u Lovac su nešto oko 9 €, veća porcija od ove tj više mesa, ali bez preliva od pečuraka.
Vala dosta 14 EUR za piletinu. Dodas jos 3-5 eur pa jedes biftek.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks