Prolazim i pokusavam da ukapiram sto te moze natjerat' da parkiras skoro na sred ulice, ostavljajuci 2 metra do trotoara...
Moguce da se iz slikanih uglova i ne vidi toliko ali kako god... nisam uspio da razumijem.
Poslato preko goluba pismonoše
trebao si mu zvati i centralu i policiju
ko god ima djecu zna da se navike (narocito "lose" koje njima pasu) sticu mnogo lakse nego gube
jos dok su bebe - sve sto se desi 2x je novo pravilo ako im se svidja i posle crkni da ispravis
isto ti je i sa masom
u CRO je prije 2 godine na trajekt upala porodica u more tako, je2 ih spasili... jos ih na to odrali s kaznama za unistavanje ekosistema posle toga
---
@Vili![]()
Prolazim i pokusavam da ukapiram sto te moze natjerat' da parkiras skoro na sred ulice, ostavljajuci 2 metra do trotoara...
Moguce da se iz slikanih uglova i ne vidi toliko ali kako god... nisam uspio da razumijem.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zanima da li bi ga parkirao tako da mu auto kosta nekoliko desetina hiljadarki a da je svaki euro zaradio znojem?
Prema tome, šta da ti kažem?
A 'oce co'ek u 'lad.
Pustite sluzbe da rade svoj posao sto bi rekli neki.
If you're good at something, never do it for free.
Dilema da li je za ovu temu ili za smiješne slike, ali neka je ođe...
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
Jedan s golf dvojkom, crvena ili bordo kod Jusovače jutros direktno je u mene išao čelo u čelo, nekako se mimoiđosmo, bože sačuvaj da je trepnuo.
Vjerovatno se stiga nazviždat neke brlje već...
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
Srećom je na ovoj temi a ne na temi "Crash" ali zaista nevjerovatno...
Do Not Disturb.
Car….
Kapitalac
Sent from my iPhone using Tapatalk
mislim da ima 13-14g kako me neki lik, inace neki gradski gazda, onaj tip sto misli da sve moze, vozio par puta kroz grad, i nijedan jedini semafor nije ispostovao, na svako crveno je prolazio....
danas, posle toliko godina na raskrsnicu kod hotela premijer ja skrecem od kruznog prema marezi, i mimoilazim se sa njim koji iz prvaca mareze na onako prometnu raskrsnicu ladno prodje pravo prema gradu kro, crveno i to iz one trake koja ka za lijevo prema hramu...
Samo da neka budala tad ne prođe kroz zeleno...
Danas ovo ne bi bilo ništa strašno osim da se u novine navede puno ime i prezime.![]()
to su bili poslednji trenuci cudjenja
nothing comes from violence and nothing ever could
Danas staje automobil na sred kružnog toka Budva-Bečići-Cetinje, mišljah u kvaru, kada izlaze njih dvoje da opale selfi...
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kruzni tok kod Palade (Pg) sluzi za parkiranje.
A koji ne sluzi?
Kod toga je to tradicija, prvo uz samu rampu gdje ne smeta vele a onda jedan prije rampe pa jedan poslije i onda kolaps.
+ ulica uz zgrade, duz parkinga je uvijek bukirana i rijetko kad moze vise od jednog auta da prodje
+ ulica pored onih kafica je isto kolaps jer uvijek imas najmanje par vozila parkiranih na sred ulice bilo da je dostava ili nesto drugo
+ ona koja ide ka semaforima je toliko kratka da nerijetko red dodje do samog kruznog pa i zbog toga nastaje haos
Sve u svemu, ljepota. Slika i prilika PG infrastrukture a narijetko i ogledalo mnogih degenerika.
Do Not Disturb.
Pa ima ih bez parkiranja (cini mi se)
Sve sto si rekao tacno, sto je najjace za parkirana vozila uz ulicu ne prodje dan da nekoga ne digne paul ali dzaba.
Parkinga kol'ko oces al' su neki degenerici u glavu pa to ti je...
Do Not Disturb.
Dobar Yaris u backgroundu…
Da ga ne ogrebe neko,pa pravo na mjesto za invalide. Invalid.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
S obzirom da je grebanje i čukanje kola kod nas potpuno uobičajena stvar, ne čudi me više ništa. Ali jeste kretenski parkirati ovako na označenim mjestima.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks